Продукти з добавкою «E160b»

Морозиво «Vintage»

Морозиво «Vintage»
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 9.3 г
Вуглеводи - 25.4 г
Калорійність - 202.5 ккал

Штрих-код

4820185235631

Харчові добавки Е

E 412, E 322(i), E 433, E 500, E 407, E 160b

Йогурт «Карпатський»

Йогурт «Карпатський»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 13.4 г
Калорійність - 84.6 ккал

Штрих-код

4820222761857

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 160b, E 440

Сир твердий «Клуб сиру»

Сир твердий «Клуб сиру»
В 100г продукту:
Білки - 23.8 г
Жири - 24.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820149821733

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Печиво «Sladko»

Печиво «Sladko»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 25.9 г
Вуглеводи - 61.7 г
Калорійність - 491 ккал

Штрих-код

4820077273291

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160b

Йогурт «1»

Йогурт «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502762

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 150, E 160b, E 120, E 412, E 407

Сир «Звенигородський»

Сир «Звенигородський»
В 100г продукту:
Білки - 27.4 г
Жири - 27.6 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 358 ккал

Штрих-код

2999300024169

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Сир Сметанковий ТМ «Клуб сиру»

Сир Сметанковий ТМ «Клуб сиру»
В 100г продукту:
Білки - 23.8 г
Жири - 24.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820149822549

Харчові добавки Е

E 160b, E 509

Сир «Вершковий» ТМ «Клуб сиру»

Сир «Вершковий» ТМ «Клуб сиру»
В 100г продукту:
Білки - 23.8 г
Жири - 24.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820149822464

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

«Смачненький сирочок» персик 3+1

«Смачненький сирочок» персик 3+1
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 14.7 г
Калорійність - 128.2 ккал

Штрих-код

4823061304148

Харчові добавки Е

E 440, E 160b, E 330, E 1442, E 412, E 1422

«Смачненький Сирочок» персиковый

«Смачненький Сирочок» персиковый
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 14.7 г
Калорійність - 128.2 ккал

Штрих-код

4823005104520

Харчові добавки Е

E 160b, E 440, E 330, E 1422, E 412, E 1442

Сир «Звени Гора» сметанковий

Сир «Звени Гора» сметанковий
В 100г продукту:
Білки - 21 г
Жири - 27 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 327 ккал

Штрих-код

4820009351899

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Морозиво «Манго!» «Вінтер»

Морозиво «Манго!» «Вінтер»
В 100г продукту:
Білки - 2.72 г
Жири - 23.04 г
Вуглеводи - 20.32 г
Калорійність - 299.83 ккал

Штрих-код

4820016793545

Харчові добавки Е

E 322, E 160b, E 471, E 410, E 412, E 407

Сир російський «Вапнярка»

Сир російський «Вапнярка»
В 100г продукту:
Білки - 25.9 г
Жири - 27.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 351 ккал

Штрих-код

4820138572981

Харчові добавки Е

E 509, E 160b, E 952

Сир «Звенигородський Екстра»

Сир «Звенигородський Екстра»
В 100г продукту:
Білки - 21 г
Жири - 27 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 327 ккал

Штрих-код

4820009351790

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Сир ТМ «Spomlek» Радамер

Сир ТМ «Spomlek» Радамер
В 100г продукту:
Білки - 26.2 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 26 г
Калорійність - 339 ккал

Штрих-код

5900857030166

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Сир «Кантрі» ТМ «Комо»

Сир «Кантрі» ТМ «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 26 г
Жири - 27.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 352 ккал

Штрих-код

4820039802774

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир «Російський» з горіхом «Комо»

Сир «Російський» з горіхом «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 26.7 г
Жири - 28.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 363 ккал

Штрих-код

4820039802453

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир напівтвердий «Кантрі» «Комо»

Сир напівтвердий «Кантрі» «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 26 г
Жири - 27.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 352 ккал

Штрих-код

4820039802422

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир «Пирятинський ніжний»

Сир «Пирятинський ніжний»
В 100г продукту:
Білки - 23.4 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 371 ккал

Штрих-код

4820023262720

Харчові добавки Е

E 252, E 509, E 160b

Сир «Пошехонський» ТМ «Славія»

Сир «Пошехонський» ТМ «Славія»
В 100г продукту:
Білки - 24.8 г
Жири - 25.2 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 326 ккал

Штрих-код

4820006531034

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир твердий Голландія «Комо»

Сир твердий Голландія «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 29.3 г
Жири - 25.2 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 344 ккал

Штрих-код

4820039802637

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир Львівський ТМ «Славія»

Сир Львівський ТМ «Славія»
В 100г продукту:
Білки - 25.2 г
Жири - 20.4 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 305 ккал

Штрих-код

4820006531041

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир твердий «Гауда» ТМ «Славія»

Сир твердий «Гауда» ТМ «Славія»
В 100г продукту:
Білки - 23.7 г
Жири - 24.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820006531003

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир Російський «Шостка»

Сир Російський «Шостка»
В 100г продукту:
Білки - 26.7 г
Жири - 28.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

2200543002136

Харчові добавки Е

E 160b

Сир Королівський копчений

Сир Королівський копчений
В 100г продукту:
Білки - 27 г
Жири - 27 г
Вуглеводи - 1.97 г
Калорійність - 359 ккал

Штрих-код

5901753000451

Харчові добавки Е

E 160b

Сир Радамер ТМ «Spomlek»

Сир Радамер ТМ «Spomlek»
В 100г продукту:
Білки - 26.2 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 0.1 г
Калорійність - 339 ккал

Штрих-код

5900857030227

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Пластівці пшеничні з фруктами «Fitness»

Пластівці пшеничні з фруктами «Fitness»
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 2.8 г
Вуглеводи - 75.5 г
Калорійність - 364 ккал

Штрих-код

5900020006141

Харчові добавки Е

E 330, E 307, E 160b, E 339, E 223, E 220

Пластівці із пшениці «Fitness»

Пластівці із пшениці «Fitness»
В 100г продукту:
Білки - 8.3 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 76.4 г
Калорійність - 370 ккал

Штрих-код

5900020004185

Харчові добавки Е

E 339, E 307, E 160b

Сир «Кантрі» топлене молоко ТМ «Комо»

Сир «Кантрі» топлене молоко ТМ «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 26 г
Жири - 27.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 352 ккал

Штрих-код

4820039801814

Харчові добавки Е

E 509, E 252, E 160b

Сир твердий Айвенго ТМ «Клуб сиру»

Сир твердий Айвенго ТМ «Клуб сиру»
В 100г продукту:
Білки - 23.8 г
Жири - 24.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820037342128

Харчові добавки Е

E 509, E 160b