«Сухарики / Крекери»

Сухарики з багету «Флінт»

Сухарики з багету «Флінт»
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 9.9 г
Вуглеводи - 72.9 г
Калорійність - 422 ккал

Штрих-код

4820182746727

Харчові добавки Е

E 621, E 300, E 160c, E 631, E 330, E 551, E 270, E 327, E 100(i)

Пластівці «Золоте зерно»

Пластівці «Золоте зерно»
В 100г продукту:
Білки - 10.6 г
Жири - 0.9 г
Вуглеводи - 78.9 г
Калорійність - 346 ккал

Штрих-код

4820017293204

Сухарики із багетів «Flint»

Сухарики із багетів «Flint»
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 72.9 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

4820182744785

Харчові добавки Е

E 621, E 300, E 160c, E 631, E 551, E 627

Сухарики «Flint»

Сухарики «Flint»
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 9.9 г
Вуглеводи - 72.7 г
Калорійність - 472 ккал

Штрих-код

4820182745980

Харчові добавки Е

E 300, E 170, E 160c, E 472c, E 631, E 627, E 551, E 621, E 341

Пшенично-житні сухарики «Флинт»

Пшенично-житні сухарики «Флинт»
В 100г продукту:
Білки - 10.8 г
Жири - 5.4 г
Вуглеводи - 73.2 г
Калорійність - 424.2 ккал

Штрих-код

4820182744860

Харчові добавки Е

E 621, E 160c, E 631, E 330, E 551, E 627

Сухарики пшенично-житні «Флинт»

Сухарики пшенично-житні «Флинт»
В 100г продукту:
Білки - 11.2 г
Жири - 7.6 г
Вуглеводи - 75 г
Калорійність - 413.2 ккал

Штрих-код

4820182742934

Харчові добавки Е

E 621, E 160c, E 551, E 270, E 327

Сухий сніданок «Nestle»

Сухий сніданок «Nestle»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 6.3 г
Вуглеводи - 74.2 г
Калорійність - 402 ккал

Штрих-код

5900020022622

Харчові добавки Е

E 101, E 322(i), E 170, E 375

Снеки «Бульбарики» сметана зелень

Снеки «Бульбарики» сметана зелень
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821055

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 551

Сухарики Флінт ржані

Сухарики Флінт ржані
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 9.7 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 305.5 ккал

Штрих-код

4820047461093

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1450, E 1422

«Флінт» холодець з хріном

«Флінт» холодець з хріном
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 58.6 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4820047460591

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1422

Сухарики «Сметана з зеленню»

Сухарики «Сметана з зеленню»
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4820079390484

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551

Сухарики «Клинское» сметана з зеленню

Сухарики «Клинское» сметана з зеленню
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4820079391092

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Сухарики «Флінт» сметана і зелень

Сухарики «Флінт» сметана і зелень
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 5.8 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4820047460539

Харчові добавки Е

E 621, E 270, E 327, E 459

Сухарики «Клинское» холодець та хрін

Сухарики «Клинское» холодець та хрін
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 1.8 г
Вуглеводи - 71 г
Калорійність - 346 ккал

Штрих-код

4820079390903

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Крекер «TUC» сир

Крекер «TUC» сир
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 56 г
Калорійність - 485 ккал

Штрих-код

7622300652234

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 330, E 327, E 340, E 414, E 100, E 503, E 223, E 469, E 459

Сухарики «Флінт»

Сухарики «Флінт»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 12.4 г
Вуглеводи - 61.4 г
Калорійність - 384.2 ккал

Штрих-код

4820047462823

Харчові добавки Е

E 551

Сухарики ТМ «Pirate»

Сухарики ТМ «Pirate»
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 8.9 г
Вуглеводи - 56.8 г
Калорійність - 372 ккал

Штрих-код

06398354

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 341, E 551, E 102, E 160c, E 320, E 260

Сухарики «Клинское» копчена ковбаска

Сухарики «Клинское» копчена ковбаска
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 1.8 г
Вуглеводи - 71 г
Калорійність - 346 ккал

Штрих-код

4820079390880

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 551

Сухарики Легкі «Fritto»

Сухарики Легкі «Fritto»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 12.3 г
Вуглеводи - 61.3 г
Калорійність - 383.6 ккал

Штрих-код

4820047462052

Харчові добавки Е

E 330, E 621, E 551

Сухарики «Флінт» сьомга

Сухарики «Флінт» сьомга
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 58.6 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4820047460584

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Крекер «TUC» Paprika

Крекер «TUC» Paprika
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 59.5 г
Калорійність - 480 ккал

Штрих-код

7622300652753

Харчові добавки Е

E 160c, E 621, E 551, E 503, E 223

Крекер «TUC» Original

Крекер «TUC» Original
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 60.5 г
Калорійність - 475 ккал

Штрих-код

7622300652227

Харчові добавки Е

E 503, E 223

Крекер «TUC» бекон

Крекер «TUC» бекон
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 23.5 г
Вуглеводи - 63.5 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

7622300523633

Харчові добавки Е

E 503, E 621, E 631, E 627, E 150, E 120, E 223

Сухарики пшеничні «Бім Бім» червона ікра

Сухарики пшеничні «Бім Бім» червона ікра
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 12.8 г
Вуглеводи - 38.1 г
Калорійність - 293 ккал

Штрих-код

4820048612517

Харчові добавки Е

E 621, E 631, E 627, E 459

Сухарики сметана із зеленню

Сухарики сметана із зеленню
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 58.6 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4824027004898

Харчові добавки Е

E 621, E 270, E 327, E 459

Сухарики «3 корочки» сметана та цибуля

Сухарики «3 корочки» сметана та цибуля
В 100г продукту:
Білки - 12 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 346 ккал

Штрих-код

4820073102694

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 551, E 459

Сухарики «Флінт Night»

Сухарики «Флінт Night»
В 100г продукту:
Білки - 9.4 г
Жири - 11.2 г
Вуглеводи - 63.1 г
Калорійність - 390.8 ккал

Штрих-код

4820047462038

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 459

Сухарики «Флінт Night» Сьомга з сиром

Сухарики «Флінт Night» Сьомга з сиром
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 9.6 г
Вуглеводи - 48.7 г
Калорійність - 306 ккал

Штрих-код

4820047461154

Харчові добавки Е

E 621, E 551, E 459