«Йогурти / Десерти»

Йогурт «Данон» «Маша и медведь»

Йогурт «Данон» «Маша и медведь»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.4 г
Вуглеводи - 16.7 г
Калорійність - 91 ккал

Штрих-код

4820109926638

Харчові добавки Е

E 410, E 300, E 412, E 120, E 330

Йогурт «На здоров'я» «Люстдорф»

Йогурт «На здоров'я» «Люстдорф»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 11.2 г
Калорійність - 69.9 ккал

Штрих-код

4820003486337

Харчові добавки Е

E 440

Йогурт «Der Kleine» «Bauer»

Йогурт «Der Kleine» «Bauer»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 3.3 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 84 ккал

Штрих-код

4002334111915

Харчові добавки Е

E 331

Йогурт «Галичина»

Йогурт «Галичина»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 14 г
Калорійність - 88 ккал

Штрих-код

4820038493300

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 120

Йогурт «Lactel»

Йогурт «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2.5 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 11.8 г
Калорійність - 67.5 ккал

Штрих-код

4823065716893

Харчові добавки Е

E 1422, E 330

Біфідойогурт питний «Актівіа»

Біфідойогурт питний «Актівіа»
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 4.4 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

4820109927611

Біфідойогурт «Danon»

Біфідойогурт «Danon»
В 100г продукту:
Білки - 3.1 г
Жири - 1.6 г
Вуглеводи - 10.7 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

4820052667879

Харчові добавки Е

E 440

Десерт «Машенька»

Десерт «Машенька»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 20.1 г
Калорійність - 153.8 ккал

Штрих-код

4823061320391

Йогурт питний «Активіа»

Йогурт питний «Активіа»
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 1.6 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 71 ккал

Штрих-код

4820052668531

Харчові добавки Е

E 330, E 331

Йогурт «Персиковий» «1»

Йогурт «Персиковий» «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502755

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 160a, E 100(i), E 412, E 407

Йогурт «1»

Йогурт «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502762

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 150, E 160b, E 120, E 412, E 407

Йогурт «Danon»

Йогурт «Danon»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 2.1 г
Вуглеводи - 13.6 г
Калорійність - 87 ккал

Штрих-код

4820226162537

Харчові добавки Е

E 160a

Йогурт питний «Danon»

Йогурт питний «Danon»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 10.9 г
Калорійність - 68 ккал

Штрих-код

4820052669804

Харчові добавки Е

E 331

Сиркова паста «Альметте»

Сиркова паста «Альметте»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 20 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 248 ккал

Штрих-код

5902899134284

Харчові добавки Е

E 330

Йогурт Дольче

Йогурт Дольче
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 12.4 г
Калорійність - 80.9 ккал

Штрих-код

4823065717234

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 331, E 407, E 163, E 120

Маса сиркова «Смачненька Дашенька»

Маса  сиркова «Смачненька Дашенька»
В 100г продукту:
Білки - 12.9 г
Жири - 9.6 г
Вуглеводи - 19.8 г
Калорійність - 217.2 ккал

Штрих-код

4823061305312

Харчові добавки Е

E 322, E 322(i), E 476

Йогурт без цукру

Йогурт без цукру
В 100г продукту:
Білки - 3.1 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 3.8 г
Калорійність - 50 ккал

Штрих-код

4820145600851

Коктейль молочний Danon

Коктейль молочний Danon
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 9.9 г
Калорійність - 75 ккал

Штрих-код

4820052669897

Харчові добавки Е

E 160a, E 407

«Смачненький сирочок» персик 3+1

«Смачненький сирочок» персик 3+1
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 14.7 г
Калорійність - 128.2 ккал

Штрих-код

4823061304148

Харчові добавки Е

E 440, E 160b, E 330, E 1442, E 412, E 1422

Десерт «Чудо» персик-груша

Десерт «Чудо» персик-груша
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 17 г
Калорійність - 123.4 ккал

Штрих-код

4823061303172

Харчові добавки Е

E 330, E 412, E 410, E 331, E 1442, E 415, E 1422

«Смачненький Сирочок» персиковый

«Смачненький Сирочок» персиковый
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 14.7 г
Калорійність - 128.2 ккал

Штрих-код

4823005104520

Харчові добавки Е

E 160b, E 440, E 330, E 1422, E 412, E 1442

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 15.8 г
Калорійність - 97 ккал

Штрих-код

4820109925648

Харчові добавки Е

E 330, E 415, E 407, E 331

Активія «Данон» полуниця 4 шт.

Активія «Данон» полуниця 4 шт.
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 14.6 г
Калорійність - 92 ккал

Штрих-код

4820109921985

Харчові добавки Е

E 120, E 440, E 331, E 330

Активія «Данон» полуниця

Активія «Данон» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 14.6 г
Калорійність - 92 ккал

Штрих-код

4820109921909

Харчові добавки Е

E 120, E 440, E 331, E 330

Йогурт «Живинка» персик 4шт.

Йогурт «Живинка» персик 4шт.
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920841

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 330, E 331, E 101

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920766

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 331, E 101, E 330

Йогурт «Біла лінія» полуниця

Йогурт «Біла лінія» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 2.6 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 13.2 г
Калорійність - 76.7 ккал

Штрих-код

4820107272744

Харчові добавки Е

E 120, E 330, E 412

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 66 ккал

Штрих-код

4820086820080

Харчові добавки Е

E 471, E 170, E 300, E 331, E 508, E 341, E 101, E 375, E 585, E 530, E 917

Десерт «Добриня» вишневий

Десерт «Добриня» вишневий
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 4 г
Вуглеводи - 12.5 г
Калорійність - 120 ккал

Штрих-код

4820040746807

Харчові добавки Е

E 440

Йогурт «Волошкове поле» полуниця

Йогурт «Волошкове поле» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 2.5 г
Жири - 2.8 г
Вуглеводи - 19.6 г
Калорійність - 113.6 ккал

Штрих-код

4820004235514

Харчові добавки Е

E 440, E 330, E 120