«Тверді / Плавлені сири»

Сир «Ghidetti»

Сир «Ghidetti»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 2.5 г
Калорійність - 143 ккал

Штрих-код

8023951002505

Сир плавлений «Своя лінія»

Сир плавлений «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 4.6 г
Калорійність - 245 ккал

Штрих-код

2999300086976

Харчові добавки Е

E 330, E 450, E 412, E 471, E 252, E 452

Сир «Тульчинка»

Сир «Тульчинка»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 20.7 г
Вуглеводи - 10.3 г
Калорійність - 267 ккал

Штрих-код

4820245520998

Харчові добавки Е

E 410, E 415, E 330, E 412, E 508, E 407

Сир «Naturella»

Сир «Naturella»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 3.6 г
Калорійність - 171 ккал

Штрих-код

4019300169122

Харчові добавки Е

E 410, E 407

Сир «Камамбер» «Премія»

Сир «Камамбер» «Премія»
В 100г продукту:
Білки - 17 г
Жири - 31 г
Вуглеводи - 1.4 г
Калорійність - 353 ккал

Штрих-код

4823096408668

Сир «Вись»

Сир «Вись»
В 100г продукту:
Білки - 7.8 г
Жири - 24.5 г
Вуглеводи - 4.2 г
Калорійність - 268.5 ккал

Штрих-код

4820029142491

Сир «Lactima»

Сир «Lactima»
В 100г продукту:
Білки - 17 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 4.3 г
Калорійність - 238 ккал

Штрих-код

5901126013842

Харчові добавки Е

E 160a, E 450, E 331, E 452

Сир плавлений «Глобино»

Сир плавлений «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 15.4 г
Жири - 25.4 г
Вуглеводи - 3.9 г
Калорійність - 303 ккал

Штрих-код

4820029570973

Харчові добавки Е

E 410, E 415, E 401, E 331, E 508

Сир «Глобино»

Сир «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 12.4 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 3.9 г
Калорійність - 257 ккал

Штрих-код

4820029570645

Харчові добавки Е

E 331, E 452

«Дружба» Сир

«Дружба» Сир
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 22.8 г
Вуглеводи - 4.1 г
Калорійність - 262 ккал

Штрих-код

4820245523340

Харчові добавки Е

E 452i, E 200, E 407

Сир «Дружба»

Сир «Дружба»
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 22.8 г
Вуглеводи - 4.2 г
Калорійність - 26 ккал

Штрих-код

4820245523289

Харчові добавки Е

E 452i, E 200, E 407

Сир «Розумний вибір»

Сир «Розумний вибір»
В 100г продукту:
Білки - 23.2 г
Жири - 28.7 г
Вуглеводи - 1.8 г
Калорійність - 358 ккал

Штрих-код

2999300055835

Харчові добавки Е

E 252, E 509, E 160a, E 160b

Сир «Ganzona»

Сир «Ganzona»
В 100г продукту:
Білки - 20 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 0.1 г
Калорійність - 340 ккал

Штрих-код

5701638115863

Сир «Свежа»

Сир «Свежа»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 21.5 г
Вуглеводи - 3 г
Калорійність - 229.5 ккал

Штрих-код

4810268034770

Харчові добавки Е

E 330, E 407

Сир «Наш сирок»

Сир «Наш сирок»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 27.6 г
Вуглеводи - 8.13 г
Калорійність - 308 ккал

Штрих-код

4823039004872

Харчові добавки Е

E 451i, E 450(iii), E 415, E 412, E 407

Сир «Своя лінія»

Сир «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 22.1 г
Вуглеводи - 4.5 г
Калорійність - 244 ккал

Штрих-код

2999300086983

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 450, E 412, E 471, E 252, E 452

Сир вершковий «Exquisa»

Сир вершковий «Exquisa»
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 22.5 г
Вуглеводи - 3.7 г
Калорійність - 241 ккал

Штрих-код

40193168

Брі Діжон Сир

Брі Діжон Сир
В 100г продукту:
Білки - 17.5 г
Жири - 32.8 г
Вуглеводи - 3.8 г
Калорійність - 373 ккал

Штрих-код

2789332003405

Сулугуни «Яготинський»

Сулугуни «Яготинський»
В 100г продукту:
Білки - 25 г
Жири - 22.5 г
Вуглеводи - 0.4 г
Калорійність - 304 ккал

Штрих-код

4820006534615

Харчові добавки Е

E 509

Сир «President»

Сир «President»
В 100г продукту:
Білки - 17 г
Жири - 32 г
Вуглеводи - 0.5 г
Калорійність - 357 ккал

Штрих-код

5906207510074

Харчові добавки Е

E 509

Сир «Савушкин продукт»

Сир «Савушкин продукт»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 3 г
Калорійність - 234 ккал

Штрих-код

4810268033988

Харчові добавки Е

E 410, E 536, E 407

Сир «Dorblu»

Сир «Dorblu»
В 100г продукту:
Білки - 19 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 337 ккал

Штрих-код

4000504210024

Сири «Molendam»

Сири «Molendam»
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 7 г
Калорійність - 201 ккал

Штрих-код

4823039007057

Харчові добавки Е

E 410, E 415, E 330, E 621, E 412, E 407

Сир «Комо»

Сир «Комо»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 2.5 г
Калорійність - 248 ккал

Штрих-код

4820039807755

Харчові добавки Е

E 330, E 508, E 452, E 407

Сир «Звени Гора»

Сир «Звени Гора»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 7 г
Калорійність - 231 ккал

Штрих-код

4820009353220

Харчові добавки Е

E 1422, E 331, E 407

Плавлений сир «Весела корівка»

Плавлений  сир «Весела корівка»
В 100г продукту:
Білки - 10.45 г
Жири - 16.3 г
Вуглеводи - 6.34 г
Калорійність - 214 ккал

Штрих-код

3073781154221

Харчові добавки Е

E 452i, E 330, E 407

Сири плавлені «Molendam»

Сири плавлені «Molendam»
В 100г продукту:
Білки - 8.9 г
Жири - 15.2 г
Вуглеводи - 6.88 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

4823039005909

Харчові добавки Е

E 330

Плавлений сир «Molendam»

Плавлений сир «Molendam»
В 100г продукту:
Білки - 8.9 г
Жири - 15.2 г
Вуглеводи - 6.88 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

4823039005718

Харчові добавки Е

E 407

Сир «Пирятин»

Сир «Пирятин»
В 100г продукту:
Білки - 11.9 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 0.7 г
Калорійність - 266 ккал

Штрих-код

4820023261600

Харчові добавки Е

E 415, E 509, E 252

Сири «Feel the Cheese»

Сири «Feel the Cheese»
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 22.5 г
Вуглеводи - 3.5 г
Калорійність - 240 ккал

Штрих-код

0250011554041

Харчові добавки Е

E 410