«Газовані напої»

Напій «Ліптон»

Напій «Ліптон»
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 2.3 г
Калорійність - 10 ккал

Штрих-код

4823063102001

Харчові добавки Е

E 300, E 330, E 331, E 960

Напій «Ice Coole»

Напій «Ice Coole»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.7 г
Калорійність - 41.1 ккал

Штрих-код

4820137825224

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 102, E 122

Дитячий соковий газований напій «Веселий сюрприз»

Дитячий соковий газований напій «Веселий сюрприз»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 38.4 ккал

Штрих-код

4820120800764

Харчові добавки Е

E 330, E 150, E 122

Квас «Росинка»

Квас «Росинка»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.8 г
Калорійність - 27 ккал

Штрих-код

4820000745789

Харчові добавки Е

E 290

Лимонад «Зедазені"

Лимонад «Зедазені"
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 48 ккал

Штрих-код

4860103350169

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 211

Напій «Mirinda» orange

Напій «Mirinda» orange
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 43 ккал

Штрих-код

4823063110495

Харчові добавки Е

E 445, E 110, E 330, E 290, E 211, E 331

Тонік «Evervess»

Тонік «Evervess»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.3 г
Калорійність - 40 ккал

Штрих-код

4823063108836

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 211

Напій «7UP» лимон

Напій «7UP» лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104272

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

Лимонад «Грузинський Букет»

Лимонад «Грузинський Букет»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 42 ккал

Штрих-код

4820137800023

Харчові добавки Е

E 330

Напій «Соковинка»

Напій «Соковинка»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.8 г
Калорійність - 36 ккал

Штрих-код

4820051240158

Харчові добавки Е

E 330, E 150, E 211

Лимонад ТМ «Біола» 1,25 л

Лимонад ТМ «Біола» 1,25 л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.1 г
Калорійність - 38.3 ккал

Штрих-код

4820010890639

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 150, E 211

Лимонад ТМ «Біола» 0,5л

Лимонад ТМ «Біола» 0,5л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.1 г
Калорійність - 38.3 ккал

Штрих-код

4820010891148

Харчові добавки Е

E 330, E 150, E 211, E 290

Напій «Бон Буассон» мультивітамін

Напій «Бон Буассон» мультивітамін
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 40.3 ккал

Штрих-код

4820005191444

Харчові добавки Е

E 330, E 445, E 102, E 202, E 211, E 290, E 307

Напій Сітро «Грузинський Букет»

Напій Сітро «Грузинський Букет»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 45.5 ккал

Штрих-код

4820137800078

Харчові добавки Е

E 150, E 330

Напій Тархун «Грузинський Букет»

Напій Тархун «Грузинський Букет»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 42 ккал

Штрих-код

4820137800030

Харчові добавки Е

E 330

Кока-Кола (330 ml)

Кока-Кола (330 ml)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 42 ккал

Штрих-код

5449000000996

Харчові добавки Е

E 290, E 150d, E 338

Спрайт 330 мл

Спрайт 330 мл
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.3 г
Калорійність - 30 ккал

Штрих-код

5449000014535

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 950, E 951, E 211

Напій «7АП»

Напій «7АП»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104265

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

«Живчик» яблуко негазований

«Живчик» яблуко негазований
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820000195461

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 300

«Крюшон» Лимонад

«Крюшон» Лимонад
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.3 г
Калорійність - 38 ккал

Штрих-код

4602441011339

Харчові добавки Е

E 330, E 211

Екстра-ситро

Екстра-ситро
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12.1 г
Калорійність - 49 ккал

Штрих-код

4602441001163

Харчові добавки Е

E 330, E 150d, E 211

Фруктова вода «Девін»

Фруктова вода «Девін»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 16.7 ккал

Штрих-код

3800000601262

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Тонік «Швепс»

Тонік «Швепс»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.9 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

50112265

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Індіан тонік «Швепс»

Індіан тонік «Швепс»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.9 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

5449000044679

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Напій «Натахтарі»

Напій «Натахтарі»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

4860001120437

Харчові добавки Е

E 211, E 330, E 150

Живчик вишня

Живчик вишня
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9 г
Калорійність - 36 ккал

Штрих-код

4820000196161

Харчові добавки Е

E 330, E 202, E 150d

Лимонад ТМ «Бон Буассон» 0,5 л

Лимонад ТМ «Бон Буассон» 0,5 л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.3 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820005190362

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 150, E 290

Напій «Спрайт» 2 л

Напій «Спрайт» 2 л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7 г
Калорійність - 29 ккал

Штрих-код

5449000004864

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 950, E 954

«Кола Нова» лимон

«Кола Нова» лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.9 г
Калорійність - 38 ккал

Штрих-код

4820000196970

Харчові добавки Е

E 150d, E 414, E 330, E 202

Живчик груша

Живчик груша
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.2 г
Калорійність - 36.6 ккал

Штрих-код

4820000193269

Харчові добавки Е

E 330, E 300, E 211, E 160a