«Слабоалкогольні напої»

Слабоалкогольний напій «Мохіто»

Слабоалкогольний напій «Мохіто»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.6 г
Калорійність - 64 ккал

Штрих-код

2999300011251

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 300, E 1510, E 290, E 445, E 304

Джин-тоник коктейль

Джин-тоник коктейль
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.6 г
Калорійність - 78 ккал

Штрих-код

2999300011237

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 1510

Сидр «Сібер»

Сидр «Сібер»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 4.9 г
Калорійність - 52 ккал

Штрих-код

4820002711218

Харчові добавки Е

E 224

Сидр Смайл сливовий

Сидр Смайл сливовий
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 281.15 ккал

Штрих-код

4820120800313

Харчові добавки Е

E 330, E 290

Сидр Смайл абрикосовий

Сидр Смайл абрикосовий
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 281.15 ккал

Штрих-код

4820120800306

Харчові добавки Е

E 330, E 290

Напій «Збитень з чорносливом»

Напій «Збитень з чорносливом»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.5 г
Калорійність - 53.5 ккал

Штрих-код

4811475003764

Харчові добавки Е

E 202, E 330

«Сомерсбі» Сидр

«Сомерсбі» Сидр
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.5 г
Калорійність - 50 ккал

Штрих-код

4820000454094

Харчові добавки Е

E 330, E 223

Енерджи енд Уникум уайт

Енерджи енд Уникум уайт
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.36 г
Калорійність - 80 ккал

Штрих-код

4820137570254

Харчові добавки Е

E 1510, E 330, E 290, E 150d, E 211

Рево вишня

Рево вишня
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.8 г
Калорійність - 100.6 ккал

Штрих-код

4820097892328

Харчові добавки Е

E 1510, E 330, E 331, E 150d, E 129, E 290, E 211

Сидр «Сомерсбі»

Сидр «Сомерсбі»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6 г
Калорійність - 50 ккал

Штрих-код

4820000453318

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 223

«Shake cocktails «Tequila Sombrero»

«Shake cocktails «Tequila Sombrero»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 79.9 ккал

Штрих-код

4820097891697

Харчові добавки Е

E 330, E 1510, E 414, E 445, E 270, E 306, E 1520, E 124, E 211

Amore coktail «Peach»

Amore coktail «Peach»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 331 ккал

Штрих-код

4607041252748

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 1510

«Кінгз Брідж» Джин с тоніком

«Кінгз Брідж» Джин с тоніком
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.5 г
Калорійність - 82.4 ккал

Штрих-код

4820097890416

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 211, E 1510

«Джин Тонік»

«Джин Тонік»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.6 г
Калорійність - 90 ккал

Штрих-код

4820000193337

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 1510

«Лонгер» Кактус

«Лонгер» Кактус
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.5 г
Калорійність - 72 ккал

Штрих-код

4823067201144

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 445, E 1518, E 300, E 307, E 202, E 320, E 160a, E 304, E 211, E 1510

«Лонгер» Лимон

«Лонгер» Лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

4823067201052

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 445, E 102, E 110, E 104, E 307, E 320, E 211, E 290, E 1510

«Кінгз Брідж» Грейпфрут

«Кінгз Брідж» Грейпфрут
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.8 г
Калорійність - 83.5 ккал

Штрих-код

4820097890362

Харчові добавки Е

E 211, E 331, E 330, E 1510

«King's Bridge» Ягодный

«King's Bridge» Ягодный
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.9 г
Калорійність - 349.9 ккал

Штрих-код

4820097891567

Харчові добавки Е

E 211, E 330, E 414, E 150, E 122, E 1510

«Лонгер» Гранат з горіхом

«Лонгер» Гранат з горіхом
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.8 г
Калорійність - 73 ккал

Штрих-код

4823067201205

Харчові добавки Е

E 330, E 150d, E 211, E 1520, E 210, E 122, E 1510, E 150

«Лонгер» Журавлина

«Лонгер» Журавлина
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

4823067201069

Харчові добавки Е

E 330, E 270, E 1520, E 1518, E 260, E 414, E 445, E 320, E 211, E 122, E 124, E 290, E 1510

«Кінгз Брідж» Вишня (King's Bridge Cherry)

«Кінгз Брідж» Вишня (King's Bridge Cherry)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.4 г
Калорійність - 85.8 ккал

Штрих-код

4820097890027

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 211, E 1510

«Shake» Black Russian

«Shake» Black Russian
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.5 г
Калорійність - 81.9 ккал

Штрих-код

4820097892007

Харчові добавки Е

E 211, E 150, E 330, E 290, E 1510

«ЛОНГміксЕР» Ананас

«ЛОНГміксЕР» Ананас
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.1 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

4823067201045

Харчові добавки Е

E 307, E 300, E 330, E 414, E 445, E 160a, E 202, E 320, E 211, E 290, E 1510

Айслайф Лайм

Айслайф Лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.6 г
Калорійність - 72 ккал

Штрих-код

4820000194655

Харчові добавки Е

E 133, E 102, E 330, E 290, E 1510

«King's Bridge Gin Lemon-lime»

«King's Bridge Gin Lemon-lime»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 80.32 ккал

Штрих-код

4820097892137

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 211, E 414, E 1510