Продукти

Нектар ТМ «Наш сік» Виноград-яблуко

Нектар ТМ «Наш сік» Виноград-яблуко
В 100г продукту:
Білки - 0.2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 46.3 ккал

Штрих-код

4820016250840

Харчові добавки Е

E 330

Морозиво «Гол»

Морозиво «Гол»
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 12.4 г
Вуглеводи - 20.6 г
Калорійність - 208 ккал

Штрих-код

4820015167842

Харчові добавки Е

E 412, E 410, E 466, E 471

Натс Тріос

Натс Тріос
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 24.5 г
Вуглеводи - 61.7 г
Калорійність - 492 ккал

Штрих-код

4823000913844

Харчові добавки Е

E 414, E 440, E 903, E 330, E 200, E 322, E 476, E 100, E 420, E 171, E 459, E 1510

Майонез ТМ «МакМай» з соком лимона

Майонез ТМ «МакМай» з соком лимона
В 100г продукту:
Білки - 0.31 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 2.53 г
Калорійність - 634 ккал

Штрих-код

4820035763017

Харчові добавки Е

E 160a, E 330

Шоколад «Світоч» Персиковий йогурт

Шоколад «Світоч» Персиковий йогурт
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 35.2 г
Вуглеводи - 54.8 г
Калорійність - 560 ккал

Штрих-код

4823000913004

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 160a, E 330

Київ Вечірній

Київ Вечірній
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 39.2 г
Вуглеводи - 47.5 г
Калорійність - 568 ккал

Штрих-код

4823005309512

Харчові добавки Е

E 322

Персиковий нектар «Sandora»

Персиковий нектар «Sandora»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 13 г
Калорійність - 53 ккал

Штрих-код

4820001443929

Харчові добавки Е

E 330

Ананасовий нектар «Sandora»

Ананасовий нектар «Sandora»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 48 ккал

Штрих-код

4820001444117

Харчові добавки Е

E 330

Пепсі-лайт (2л)

Пепсі-лайт (2л)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4823063104449

Харчові добавки Е

E 331, E 330, E 338, E 950, E 951, E 150, E 290

Нектар «Садочок» Яблучно-виноградний

Нектар «Садочок» Яблучно-виноградний
В 100г продукту:
Білки - 0.2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 13 г
Калорійність - 54 ккал

Штрих-код

4820001449556

Харчові добавки Е

E 330

Fanta

Fanta
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 48 ккал

Штрих-код

40822938

Харчові добавки Е

E 330, E 300, E 202, E 445, E 412, E 160a, E 290

Чіпси «Люкс» сметана та цибуля

Чіпси «Люкс» сметана та цибуля
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 30.9 г
Вуглеводи - 53.9 г
Калорійність - 514 ккал

Штрих-код

7622300417833

Харчові добавки Е

E 270, E 631, E 627, E 551, E 621, E 296

Десерт ТМ «Дольче» Банан

Десерт ТМ «Дольче» Банан
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 6.5 г
Вуглеводи - 18.8 г
Калорійність - 152.9 ккал

Штрих-код

4820096011430

Харчові добавки Е

E 1442, E 330, E 160a, E 472c

Оливки ТМ «Coopoliva»

Оливки ТМ «Coopoliva»
В 100г продукту:
Білки - 1.2 г
Жири - 16.5 г
Вуглеводи - 4.8 г
Калорійність - 173 ккал

Штрих-код

8410522005858

Харчові добавки Е

E 579

«King's Bridge Gin Lemon-lime»

«King's Bridge Gin Lemon-lime»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 80.32 ккал

Штрих-код

4820097892137

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 211, E 414, E 1510

MilkyWay 1+1

MilkyWay 1+1
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 16.8 г
Вуглеводи - 71.7 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

5000159413572

Харчові добавки Е

E 322

Цукерки «Стріла»

Цукерки «Стріла»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 22.2 г
Вуглеводи - 62.6 г
Калорійність - 450 ккал

Штрих-код

4823015634079

Харчові добавки Е

E 322, E 304, E 330, E 471, E 1520, E 310, E 1103, E 1510

Баунті (7шт.)

Баунті (7шт.)
В 100г продукту:
Білки - 3.9 г
Жири - 24.6 г
Вуглеводи - 58 г
Калорійність - 471.05 ккал

Штрих-код

5000159385688

Харчові добавки Е

E 471, E 322, E 422

Соєвий соус (Гриби)

Соєвий соус (Гриби)
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 12 ккал

Штрих-код

4820048613125

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 211, E 954, E 459

Сир ТМ «Наш молочник» гриби

Сир ТМ «Наш молочник» гриби
В 100г продукту:
Білки - 9.8 г
Жири - 28.8 г
Вуглеводи - 5.6 г
Калорійність - 320.8 ккал

Штрих-код

4823015302855

Харчові добавки Е

E 450, E 451, E 412, E 407, E 415, E 407a, E 508, E 410

«Бонжур» Вишня

«Бонжур» Вишня
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 15.6 г
Вуглеводи - 65.6 г
Калорійність - 414 ккал

Штрих-код

4823012220534

Харчові добавки Е

E 472e, E 331, E 420, E 476, E 322, E 503, E 330, E 440, E 500, E 122

«Бонжур» Ваніль (232 г)

«Бонжур» Ваніль (232 г)
В 100г продукту:
Білки - 4.1 г
Жири - 19.6 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 442 ккал

Штрих-код

4823012211754

Харчові добавки Е

E 500, E 331, E 472e, E 420, E 330, E 440, E 476, E 322, E 503

Сирок ТМ «Добрыня» полуниця

Сирок ТМ «Добрыня» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 26 г
Калорійність - 338 ккал

Штрих-код

4820040742304

Харчові добавки Е

E 322, E 1442, E 440, E 415, E 120, E 330

Торт «Паоло»

Торт «Паоло»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 18.9 г
Вуглеводи - 48 г
Калорійність - 378 ккал

Штрих-код

4820019892511

Харчові добавки Е

E 500, E 330, E 260

Шоколад «Amour» з фундуком

Шоколад «Amour» з фундуком
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 40.6 г
Вуглеводи - 43 г
Калорійність - 572 ккал

Штрих-код

4823012233008

Харчові добавки Е

E 322

Twix «Coffee»

Twix «Coffee»
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 25.5 г
Вуглеводи - 62.4 г
Калорійність - 501 ккал

Штрих-код

5000159436885

Харчові добавки Е

E 500, E 322, E 150

Айслайф Лайм

Айслайф Лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.6 г
Калорійність - 72 ккал

Штрих-код

4820000194655

Харчові добавки Е

E 133, E 102, E 330, E 290, E 1510

Майонез «Провансаль» ТМ «МакМай»

Майонез «Провансаль» ТМ «МакМай»
В 100г продукту:
Білки - 0.26 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 2.57 г
Калорійність - 621 ккал

Штрих-код

4800035760016

Харчові добавки Е

E 1422, E 412, E 415, E 330, E 260, E 202, E 160a, E 385

Бісквіт «коктейль молочно-горіховий»

Бісквіт «коктейль молочно-горіховий»
В 100г продукту:
Білки - 5.9 г
Жири - 11.3 г
Вуглеводи - 58.4 г
Калорійність - 351 ккал

Штрих-код

4820002304755

Харчові добавки Е

E 422, E 471, E 503, E 475, E 420, E 500, E 223, E 200, E 1510

Крабові палички ТМ «Водный мир»

Крабові палички ТМ «Водный мир»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 14 г
Калорійність - 94 ккал

Штрих-код

4820088410067

Харчові добавки Е

E 417, E 407, E 160c, E 120