Продукти

Чіпси «Люкс» Сир

Чіпси «Люкс» Сир
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 31.7 г
Вуглеводи - 53.2 г
Калорійність - 517 ккал

Штрих-код

7622300460525

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 551, E 471, E 330, E 160c, E 160b, E 340, E 341, E 459

Вафлі «Дебют»

Вафлі «Дебют»
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 29.9 г
Вуглеводи - 60.4 г
Калорійність - 530 ккал

Штрих-код

4820002300467

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 150

Маслини «Оскар»

Маслини «Оскар»
В 100г продукту:
Білки - 1.23 г
Жири - 16.43 г
Вуглеводи - 4.78 г
Калорійність - 171.95 ккал

Штрих-код

8436024292107

Харчові добавки Е

E 270, E 579

Кролик Льолік

Кролик Льолік
В 100г продукту:
Білки - 10.6 г
Жири - 21.6 г
Вуглеводи - 68.3 г
Калорійність - 450 ккал

Штрих-код

4823041002668

Харчові добавки Е

E 110, E 122, E 440, E 500, E 330, E 903, E 322, E 150

Оливки з сьомгою

Оливки з сьомгою
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 177 ккал

Штрих-код

8436024290097

Харчові добавки Е

E 401, E 330, E 270, E 621, E 300

Twix «Mini Biscuits»

Twix «Mini Biscuits»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 24.5 г
Вуглеводи - 64.6 г
Калорійність - 498 ккал

Штрих-код

5000159391368

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 150

Pepsi Light (1,5 л)

Pepsi Light (1,5 л)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4823063104432

Харчові добавки Е

E 950, E 338, E 331, E 951, E 330, E 150, E 290

Печиво «Марія» ТМ «ARO»

Печиво «Марія» ТМ «ARO»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 11.2 г
Вуглеводи - 67.3 г
Калорійність - 393 ккал

Штрих-код

4820121790071

Харчові добавки Е

E 322, E 503, E 500, E 330, E 223, E 170

Сир «Янтар» ТМ «Добриня»

Сир «Янтар» ТМ «Добриня»
В 100г продукту:
Білки - 16 г
Жири - 20 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 244 ккал

Штрих-код

4820040741833

Харчові добавки Е

E 451, E 452, E 450

«Бонжур» Горіх (232 г)

«Бонжур» Горіх (232 г)
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 24.6 г
Вуглеводи - 59.4 г
Калорійність - 479 ккал

Штрих-код

4823012236870

Харчові добавки Е

E 322, E 440, E 406, E 420, E 331, E 500, E 472e, E 330, E 476, E 270, E 503, E 1510

«Мамулін торт» Родзинки

«Мамулін торт» Родзинки
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 29.5 г
Вуглеводи - 59 г
Калорійність - 516 ккал

Штрих-код

4823012205982

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

Апельсиновий нектар ТМ «Добрий»

Апельсиновий нектар ТМ «Добрий»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 48 ккал

Штрих-код

4607042438738

Харчові добавки Е

E 330

Чіпси «Lays» Краб

Чіпси «Lays» Краб
В 100г продукту:
Білки - 6.5 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4607069336970

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 951

Сирок 2 в 1 ТМ «Злагода»

Сирок 2 в 1 ТМ «Злагода»
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 24.2 г
Вуглеводи - 24.8 г
Калорійність - 329 ккал

Штрих-код

4820005424726

Харчові добавки Е

E 322, E 509

Сирок «Чудо» Вишня

Сирок «Чудо» Вишня
В 100г продукту:
Білки - 16.2 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 33.3 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4823061301789

Харчові добавки Е

E 1442, E 322, E 331, E 330, E 440, E 410, E 163

Батончик сирковий ТМ «Марічка»

Батончик сирковий ТМ «Марічка»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 31.2 г
Калорійність - 414 ккал

Штрих-код

4820032861679

Харчові добавки Е

E 415, E 476, E 322, E 171, E 1442, E 150c, E 150

Ескімо «Вінтер»

Ескімо «Вінтер»
В 100г продукту:
Білки - 2.42 г
Жири - 19.23 г
Вуглеводи - 20.41 г
Калорійність - 256.73 ккал

Штрих-код

4820016793057

Харчові добавки Е

E 410, E 407, E 322, E 412, E 471

Чіпси «Люкс» Паприка (92 г)

Чіпси «Люкс» Паприка (92 г)
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 31 г
Вуглеводи - 53.3 г
Калорійність - 512 ккал

Штрих-код

7622300417802

Харчові добавки Е

E 551, E 1450, E 160c, E 100, E 621, E 459

Енергетичний напій «Гладіатор»

Енергетичний напій «Гладіатор»
В 100г продукту:
Білки - 0.4 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.4 г
Калорійність - 46 ккал

Штрих-код

5449000165510

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 150d, E 202, E 290, E 150

Сирок «Чудо» Полуниця

Сирок «Чудо» Полуниця
В 100г продукту:
Білки - 16.3 г
Жири - 19.3 г
Вуглеводи - 32.6 г
Калорійність - 369.3 ккал

Штрих-код

4823061301550

Харчові добавки Е

E 322, E 1442, E 410, E 440, E 330, E 120, E 160a, E 160c

Вафлі «Артек» класичний

Вафлі «Артек» класичний
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 26.6 г
Вуглеводи - 64.3 г
Калорійність - 516 ккал

Штрих-код

4823000913691

Харчові добавки Е

E 322, E 500

«Бонжур Суфле» Малина

«Бонжур Суфле» Малина
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 16.2 г
Вуглеводи - 65.8 г
Калорійність - 414 ккал

Штрих-код

4823012230021

Харчові добавки Е

E 472e, E 503, E 476, E 270, E 322, E 420, E 440, E 500, E 330, E 331, E 110, E 122

KitKat (45 г)

KitKat (45 г)
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 28.4 г
Вуглеводи - 61.3 г
Калорійність - 527 ккал

Штрих-код

4607150081796

Харчові добавки Е

E 516, E 500, E 322, E 476, E 500ii

«Медомир» з шоколадом

«Медомир» з шоколадом
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 19.7 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 397 ккал

Штрих-код

4820019890531

Харчові добавки Е

E 500, E 200, E 330

Ескімо шоколадне

Ескімо шоколадне
В 100г продукту:
Білки - 2.92 г
Жири - 19.23 г
Вуглеводи - 21.34 г
Калорійність - 270.78 ккал

Штрих-код

4820016793064

Харчові добавки Е

E 322, E 471, E 410, E 412, E 407

Бісквіт «молочно-горіховий»

Бісквіт «молочно-горіховий»
В 100г продукту:
Білки - 5.9 г
Жири - 11.3 г
Вуглеводи - 58.4 г
Калорійність - 351 ккал

Штрих-код

4820002304045

Харчові добавки Е

E 471, E 475, E 422, E 420, E 503, E 500, E 200, E 223, E 1510

«Супер-Контік» кокос

«Супер-Контік» кокос
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 25.2 г
Вуглеводи - 60.2 г
Калорійність - 490 ккал

Штрих-код

4823012222965

Харчові добавки Е

E 476, E 503, E 500, E 322, E 330

«Супер-Контік» ванільний (50 г)

«Супер-Контік» ванільний (50 г)
В 100г продукту:
Білки - 6.6 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 62.3 г
Калорійність - 485 ккал

Штрих-код

4823012222866

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 500, E 503, E 330

«Бонжур Суфле» вершки

«Бонжур Суфле» вершки
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 16.1 г
Вуглеводи - 66 г
Калорійність - 414 ккал

Штрих-код

4823012230007

Харчові добавки Е

E 476, E 270, E 472e, E 322, E 503, E 500, E 420, E 440, E 330, E 331

«Бонжур Суфле» шоколадний крем

«Бонжур Суфле» шоколадний крем
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 16.1 г
Вуглеводи - 65.5 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

4823012229988

Харчові добавки Е

E 322, E 472e, E 476, E 270, E 500, E 440, E 420, E 150a, E 330, E 331, E 503