«Цукерки / Солодощі»

Цукерки «Равлик Боб»

Цукерки «Равлик Боб»
В 100г продукту:
Білки - 1.94 г
Жири - 1.83 г
Вуглеводи - 47.63 г
Калорійність - 215 ккал

Штрих-код

4820206080745

Цукерки «Мілк Вау»

Цукерки «Мілк Вау»
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 35.1 г
Вуглеводи - 55.3 г
Калорійність - 565 ккал

Штрих-код

4823103003138

Харчові добавки Е

E 322(i), E 500ii, E 220, E 322, E 476, E 306, E 304

Мармелад «Bob Snail»

Мармелад «Bob Snail»
В 100г продукту:
Білки - 2.1 г
Жири - 1.8 г
Вуглеводи - 55.7 г
Калорійність - 247 ккал

Штрих-код

4820219340072

Харчові добавки Е

E 406

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 5.93 г
Жири - 8.3 г
Вуглеводи - 80.03 г
Калорійність - 418.54 ккал

Штрих-код

2999300056214

Харчові добавки Е

E 300, E 551

Козинак «Sladko»

Козинак «Sladko»
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 25.8 г
Вуглеводи - 54.8 г
Калорійність - 507 ккал

Штрих-код

4820042468813

Конфети «Рошен»

Конфети «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 48 г
Калорійність - 490 ккал

Штрих-код

4823077601521

Харчові добавки Е

E 322(i), E 420, E 1510

Цукерки Стакан молока «Рошен»

Цукерки Стакан молока «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 60 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

4823077612855

Харчові добавки Е

E 322, E 407, E 322(i), E 320, E 471, E 475, E 420, E 321, E 492

Цукерки «Сливки-Ленивки» «Рошен»

Цукерки «Сливки-Ленивки» «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 470 ккал

Штрих-код

4823077612831

Харчові добавки Е

E 407, E 320, E 471, E 475, E 420, E 321

Фруктові цукерки «BOB SNAIL»

Фруктові цукерки «BOB SNAIL»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 1.7 г
Вуглеводи - 43.5 г
Калорійність - 200 ккал

Штрих-код

4820162520309

Цукерки «BOB SNAIL»

Цукерки «BOB SNAIL»
В 100г продукту:
Білки - 1.5 г
Жири - 1.4 г
Вуглеводи - 47.4 г
Калорійність - 208 ккал

Штрих-код

4820162520248

Зефір «Тучки-штучки»

Зефір «Тучки-штучки»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 79 г
Калорійність - 330 ккал

Штрих-код

4820079100557

Харчові добавки Е

E 334

Цукерки «Труфф фо ю»

Цукерки «Труфф фо ю»
В 100г продукту:
Білки - 6.8 г
Жири - 41.2 г
Вуглеводи - 44.4 г
Калорійність - 566 ккал

Штрих-код

4820075503017

Харчові добавки Е

E 322

Козинак «Жайвір» кунжут

Козинак «Жайвір» кунжут
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 25.8 г
Вуглеводи - 54.7 г
Калорійність - 428 ккал

Штрих-код

4820007054426

Халва «Жайвір» на фруктозі

Халва «Жайвір» на фруктозі
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 36.3 г
Вуглеводи - 43.7 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

4820007054419

Цукерки «Червона шапочка»

Цукерки «Червона шапочка»
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 28.9 г
Вуглеводи - 58.3 г
Калорійність - 515 ккал

Штрих-код

4607117890645

Харчові добавки Е

E 476, E 322, E 500, E 330, E 300, E 500ii

Цукерки «Мамба»

Цукерки «Мамба»
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 5.4 г
Вуглеводи - 85.4 г
Калорійність - 388 ккал

Штрих-код

40144955

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 307, E 435

Молочний ірис «Домініон»

Молочний ірис «Домініон»
В 100г продукту:
Білки - 2.1 г
Жири - 14.8 г
Вуглеводи - 76.8 г
Калорійність - 449 ккал

Штрих-код

25056518

Харчові добавки Е

E 322

Сластики «Жувіленд» тропічні фрукти

Сластики «Жувіленд» тропічні фрукти
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 69.8 г
Калорійність - 284 ккал

Штрих-код

4823015643323

Харчові добавки Е

E 406, E 422, E 330, E 100, E 160c, E 141, E 120, E 300

«Тоффіфе» Лісовий горіх

«Тоффіфе» Лісовий горіх
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 31 г
Вуглеводи - 58 г
Калорійність - 535 ккал

Штрих-код

4014400900255

Харчові добавки Е

E 322, E 420, E 150

Льодяники «Фруктове асорті»

Льодяники «Фруктове асорті»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 97 г
Калорійність - 392 ккал

Штрих-код

4013197767010

Харчові добавки Е

E 330, E 100

Цукерки «Фруттелла»

Цукерки «Фруттелла»
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 6.7 г
Вуглеводи - 75.2 г
Калорійність - 367 ккал

Штрих-код

46108302

Харчові добавки Е

E 330, E 422, E 414, E 1400

Драже Ем-енд-емс максі

Драже Ем-енд-емс максі
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

5000159446389

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Ем-енд-емс молочний

Ем-енд-емс молочний
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4607065000882

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Ем-енд-емс

Ем-енд-емс
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4607065000790

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Мед ТМ «РІР»

Мед ТМ «РІР»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 82.4 г
Калорійність - 331 ккал

Штрих-код

3859888500037

Шоколадний крем ДУО

Шоколадний крем ДУО
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 61.1 г
Калорійність - 567 ккал

Штрих-код

4002309006987

Харчові добавки Е

E 322

Льодяник з іграшкою

Льодяник з іграшкою
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 92 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

6949634220528

Харчові добавки Е

E 330, E 129, E 102, E 133, E 110

Рафаелло з мигдалем

Рафаелло з мигдалем
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 48.4 г
Вуглеводи - 37.4 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

5413548040639

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 500ii

Цукерки Рафаелло

Цукерки Рафаелло
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 48.4 г
Вуглеводи - 37.4 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

4607086410240

Харчові добавки Е

E 322, E 500

Цукерка «Шоколадний замок» «Рошен»

Цукерка «Шоколадний замок» «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4.6 г
Жири - 30.1 г
Вуглеводи - 60.2 г
Калорійність - 533 ккал

Штрих-код

4823006707850

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503