«Бакалія / Приправи / Соуси»

Ракушки «Повна чаша»

Ракушки «Повна чаша»
В 100г продукту:
Білки - 10.7 г
Жири - 1.1 г
Вуглеводи - 71.3 г
Калорійність - 338 ккал

Штрих-код

4824024011219

Соєвий соус ТМ «Golden Crown Garden»

Соєвий соус ТМ «Golden Crown Garden»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.8 г
Калорійність - 63 ккал

Штрих-код

6931766924719

Харчові добавки Е

E 211, E 202, E 150

Соус «Кальве» каррі з ананасами

Соус «Кальве» каррі з ананасами
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 13 г
Калорійність - 270 ккал

Штрих-код

8722700073635

Харчові добавки Е

E 100, E 1422, E 160a, E 200, E 260, E 330, E 385

Цукор ТМ «Ситний двір»

Цукор ТМ «Ситний двір»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 99.8 г
Калорійність - 398 ккал

Штрих-код

4820153260023

Набір «Чумак»

Набір «Чумак»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820156764894

Харчові добавки Е

E 1442, E 260, E 1422

Кетчуп «Чумак» гриль

Кетчуп «Чумак» гриль
В 100г продукту:
Білки - 1.2 г
Жири - 0.02 г
Вуглеводи - 19.6 г
Калорійність - 80.4 ккал

Штрих-код

4820156763347

Харчові добавки Е

E 1422, E 160c, E 260, E 270, E 330

Лапша «Чумак»

Лапша «Чумак»
В 100г продукту:
Білки - 11 г
Жири - 1.1 г
Вуглеводи - 73 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820156762814

Ванілін «Мрія»

Ванілін «Мрія»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 12.7 г
Калорійність - 288 ккал

Штрих-код

4820154830225

Майонез «Славолія» Провансаль

Майонез «Славолія» Провансаль
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.3 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

4820149923116

Харчові добавки Е

E 415, E 412, E 202, E 260, E 270, E 385, E 160a

Крупа перлова «Такіда»

Крупа перлова «Такіда»
В 100г продукту:
Білки - 9.3 г
Жири - 1.1 г
Вуглеводи - 66.5 г
Калорійність - 320 ккал

Штрих-код

4820139760196

Крупа пшенична «Хуторок»

Крупа пшенична «Хуторок»
В 100г продукту:
Білки - 12.5 г
Жири - 0.7 г
Вуглеводи - 71.8 г
Калорійність - 326 ккал

Штрих-код

4820101710358

Крупа ячна «Хуторок»

Крупа ячна «Хуторок»
В 100г продукту:
Білки - 10.4 г
Жири - 1.3 г
Вуглеводи - 71.7 г
Калорійність - 322 ккал

Штрих-код

4820101710334

Цукор «Українська марка»

Цукор «Українська марка»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 99.8 г
Калорійність - 398 ккал

Штрих-код

4820081450015

Дріжджі «Саф-Левюр»

Дріжджі «Саф-Левюр»
В 100г продукту:
Білки - 43 г
Жири - 6 г
Вуглеводи - 40 г
Калорійність - 385 ккал

Штрих-код

4820074790012

Пшоно «Крупинка»

Пшоно «Крупинка»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 1 г
Вуглеводи - 71.8 г
Калорійність - 330 ккал

Штрих-код

4820073080053

Майонез «Королівський смак» 67%

Майонез «Королівський смак» 67%
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.12 г
Калорійність - 619 ккал

Штрих-код

4820044094935

Харчові добавки Е

E 330, E 260, E 412, E 202, E 160a

Посипка «Просто чудо» цукрова

Посипка «Просто чудо» цукрова
В 100г продукту:
Білки - 0.6 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 94.3 г
Калорійність - 361 ккал

Штрих-код

4820039292506

Харчові добавки Е

E 122, E 102, E 110, E 133, E 124, E 132

Крупа гречана несмажена «Жменька»

Крупа гречана несмажена «Жменька»
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 3.3 г
Вуглеводи - 62.1 г
Калорійність - 335 ккал

Штрих-код

4820038701832

Крупа гречана «Жменька»

Крупа гречана «Жменька»
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 3.3 г
Вуглеводи - 62.1 г
Калорійність - 335 ккал

Штрих-код

4820038700040

Клітковина «Наше наследие»

Клітковина «Наше наследие»
В 100г продукту:
Білки - 11.9 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 75.8 г
Калорійність - 344 ккал

Штрих-код

4820028130109

Гречана крупа «Свято»

Гречана крупа «Свято»
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 3.3 г
Вуглеводи - 62.1 г
Калорійність - 335 ккал

Штрих-код

4820025860184

Спіральки «Чумак»

Спіральки «Чумак»
В 100г продукту:
Білки - 10.4 г
Жири - 1 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 330 ккал

Штрих-код

4820001356410

Кетчуп «Чумак» лагідний

Кетчуп «Чумак» лагідний
В 100г продукту:
Білки - 1.6 г
Жири - 0.01 г
Вуглеводи - 23.9 г
Калорійність - 98 ккал

Штрих-код

4820001353952

Харчові добавки Е

E 1442, E 260, E 1422

Майонез «Прованський» ТМ «Торчин»

Майонез «Прованський» ТМ «Торчин»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 4.4 г
Калорійність - 621 ккал

Штрих-код

4820001314403

Харчові добавки Е

E 260, E 270, E 415, E 202, E 385, E 160a, E 1422

Гірчиця «Торчін» хрін

Гірчиця «Торчін» хрін
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 7.4 г
Вуглеводи - 16.5 г
Калорійність - 152 ккал

Штрих-код

4820001311785

Харчові добавки Е

E 260, E 100

«Олейна» класична

«Олейна» класична
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 99.9 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 899 ккал

Штрих-код

4820001112863

Харчові добавки Е

E 160a

«Олейна» оливкова

«Олейна» оливкова
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 99.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 897 ккал

Штрих-код

4820001112634

Олія «Розумниця» соняшникова

Олія «Розумниця» соняшникова
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 99.9 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 899 ккал

Штрих-код

4820001112375

Харчові добавки Е

E 160a

Пластівці злакові ТМ «Воложка»

Пластівці злакові ТМ «Воложка»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 2.3 г
Вуглеводи - 67.4 г
Калорійність - 330 ккал

Штрих-код

4607070081364

Мюслі «Виталис» фруктові

Мюслі «Виталис» фруктові
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 2.8 г
Вуглеводи - 27.6 г
Калорійність - 163 ккал

Штрих-код

4000521000097

Харчові добавки Е

E 330, E 300