«Печиво / Вафлі»

Печиво «Премія»

Печиво «Премія»
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 442 ккал

Штрих-код

4823096421650

Харчові добавки Е

E 503, E 330, E 500, E 322(i), E 471, E 306, E 433

Вафлі «Roshetto»

Вафлі «Roshetto»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 58.9 г
Калорійність - 518 ккал

Штрих-код

4823077633508

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i)

Печиво «Ani»

Печиво «Ani»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 449 ккал

Штрих-код

8691720006292

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 322(i)

Печиво «Київхліб»

Печиво «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7.7 г
Жири - 16.4 г
Вуглеводи - 68.7 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

4820227211081

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Печиво «Здоровинка»

Печиво «Здоровинка»
В 100г продукту:
Білки - 10.12 г
Жири - 15.42 г
Вуглеводи - 100 г
Калорійність - 583.59 ккал

Штрих-код

5500000018388

Харчові добавки Е

E 330

Вафлі «Світоч»

Вафлі «Світоч»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 64.9 г
Калорійність - 515 ккал

Штрих-код

4823000915886

Харчові добавки Е

E 322(i), E 500

Печиво «Twix» з карамеллю

Печиво «Twix» з карамеллю
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 23.6 г
Вуглеводи - 64.9 г
Калорійність - 493 ккал

Штрих-код

5000159459228

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i), E 150

Печиво «Lovita Soft» «Рошен»

Печиво «Lovita Soft» «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 29.6 г
Вуглеводи - 55.4 г
Калорійність - 519 ккал

Штрих-код

4823077633423

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i)

Вафлі «Домашнє свято»

Вафлі «Домашнє свято»
В 100г продукту:
Білки - 4.7 г
Жири - 27.9 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 526 ккал

Штрих-код

4820028523482

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 330, E 322(i), E 304, E 306

Соломка "Розумний вибір"

Соломка "Розумний вибір"
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 6.7 г
Вуглеводи - 77.9 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

2999300025869

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a, E 471

Печиво «Zagora»

Печиво «Zagora»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 14.6 г
Вуглеводи - 71.9 г
Калорійність - 440 ккал

Штрих-код

4820077271754

Харчові добавки Е

E 503, E 330, E 322(i), E 500, E 471, E 321, E 320

Печиво цукрове «Рошен»

Печиво цукрове «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 63 г
Калорійність - 480 ккал

Штрих-код

4823077609077

Харчові добавки Е

E 322(i), E 160a, E 503, E 500, E 330, E 471, E 321, E 320

Печиво «Конти»

Печиво «Конти»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 66 г
Калорійність - 460 ккал

Штрих-код

4823012212522

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 330, E 322(i)

Печиво «Орео»

Печиво «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 20 г
Вуглеводи - 69 г
Калорійність - 480 ккал

Штрих-код

7622210359711

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Вафлі «Sunny»

Вафлі «Sunny»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 76.6 г
Калорійність - 460 ккал

Штрих-код

4820100550252

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a

Сухарі «Хлібодар»

Сухарі «Хлібодар»
В 100г продукту:
Білки - 9.9 г
Жири - 10.3 г
Вуглеводи - 73.7 г
Калорійність - 427 ккал

Штрих-код

4820043332625

Харчові добавки Е

E 160a

Печиво «Milupa»

Печиво «Milupa»
В 100г продукту:
Білки - 9.2 г
Жири - 8 г
Вуглеводи - 75.7 г
Калорійність - 416 ккал

Штрих-код

5051594004429

Харчові добавки Е

E 322(i)

Печиво «Sladko»

Печиво «Sladko»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 25.9 г
Вуглеводи - 61.7 г
Калорійність - 491 ккал

Штрих-код

4820077273291

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160b

Печиво «Twix» 75 г

Печиво «Twix» 75 г
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 25.2 г
Вуглеводи - 63 г
Калорійність - 503 ккал

Штрих-код

5000159483278

Харчові добавки Е

E 500

Печиво «Yarych»

Печиво «Yarych»
В 100г продукту:
Білки - 8.1 г
Жири - 9.5 г
Вуглеводи - 69.9 г
Калорійність - 406 ккал

Штрих-код

4820154480130

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 330

Вафлі «Saratselli»

Вафлі «Saratselli»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 17.1 г
Вуглеводи - 31 г
Калорійність - 306 ккал

Штрих-код

4820211020033

Харчові добавки Е

E 500, E 260

Печиво з начинкою «Орео»

Печиво з начинкою «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653048

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Печиво «Орео»

Печиво «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653031

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Пряники «Київхліб»

Пряники «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 4.3 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4820136406141

Харчові добавки Е

E 471, E 503, E 500ii, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Крекер «Бісквіт-шоколад»

Крекер «Бісквіт-шоколад»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 60.5 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

4820002300238

Харчові добавки Е

E 503, E 500, E 330, E 223

Пластівці «Nordic»

Пластівці «Nordic»
В 100г продукту:
Білки - 9.8 г
Жири - 3 г
Вуглеводи - 67 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

6411200106722

Печиво «Бельвіта»

Печиво «Бельвіта»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 67 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

7622300678869

Харчові добавки Е

E 450(iii), E 322(i), E 500, E 450, E 500ii, E 307, E 503

Сухарі «Повна чаша»

Сухарі «Повна чаша»
В 100г продукту:
Білки - 9.7 г
Жири - 50 г
Вуглеводи - 67.7 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4824024009728

Сушки ТМ «Кулиничі»

Сушки ТМ «Кулиничі»
В 100г продукту:
Білки - 9.2 г
Жири - 6 г
Вуглеводи - 79.2 г
Калорійність - 410 ккал

Штрих-код

4820153870987

Печиво Зоологічне «Бісквіт-Шоколад»

Печиво Зоологічне «Бісквіт-Шоколад»
В 100г продукту:
Білки - 8.9 г
Жири - 7.8 г
Вуглеводи - 72.8 г
Калорійність - 397 ккал

Штрих-код

4820002306988

Харчові добавки Е

E 503, E 500, E 320, E 223, E 321