Продукція «ТМ «Своя лінія»»

Маргарин «Своя лінія»

Маргарин «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 72 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 650 ккал

Штрих-код

2999300054371

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Сир плавлений «Своя лінія»

Сир плавлений «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 4.6 г
Калорійність - 245 ккал

Штрих-код

2999300086976

Харчові добавки Е

E 330, E 450, E 412, E 471, E 252, E 452

Кетчупи «Своя лінія»

Кетчупи «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 1.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 19 г
Калорійність - 79 ккал

Штрих-код

2999300054005

Харчові добавки Е

E 260, E 160c

Сосиски «М'ясна лавка»

Сосиски «М'ясна лавка»
В 100г продукту:
Білки - 11.9 г
Жири - 23.3 г
Вуглеводи - 3.3 г
Калорійність - 270.5 ккал

Штрих-код

2999300072115

Харчові добавки Е

E 450, E 120, E 621, E 300, E 250

Ванільний цукор «Своя лінія»

Ванільний цукор «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 96.5 г
Калорійність - 386 ккал

Штрих-код

2999300081452

Оливки зелені «Своя лінія»

Оливки зелені «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 116 ккал

Штрих-код

2999200016851

Харчові добавки Е

E 300, E 621, E 330, E 401

Вермішель «Своя Лінія»

Вермішель «Своя Лінія»
В 100г продукту:
Білки - 11.6 г
Жири - 1.4 г
Вуглеводи - 73 г
Калорійність - 358 ккал

Штрих-код

2999200014444

Макарони «Своя Лінія»

Макарони «Своя Лінія»
В 100г продукту:
Білки - 12 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 72 г
Калорійність - 358 ккал

Штрих-код

2999200014376

Кетчуп «Своя лінія»

Кетчуп «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 1.2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 22 г
Калорійність - 87 ккал

Штрих-код

2999300053985

Харчові добавки Е

E 1422, E 260

Ядра соняшнику "Своя лінія"

Ядра соняшнику "Своя лінія"
В 100г продукту:
Білки - 22 г
Жири - 46 г
Вуглеводи - 5.2 г
Калорійність - 458 ккал

Штрих-код

2999300083340

Гірчиця «Своя лінія»

Гірчиця «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 8.8 г
Жири - 6.9 г
Вуглеводи - 23 г
Калорійність - 183.5 ккал

Штрих-код

2999300068200

Харчові добавки Е

E 415, E 412, E 260, E 211, E 100

Булгур «Своя лінія»

Булгур «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 12.43 г
Жири - 1.29 г
Вуглеводи - 74.89 г
Калорійність - 342 ккал

Штрих-код

2999300074980

Ананаси «Своя лінія»

Ананаси «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 17 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

2999200006982

Харчові добавки Е

E 330

Йогурт «Своя лінія»

Йогурт «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 2.71 г
Жири - 1 г
Вуглеводи - 13.4 г
Калорійність - 73.4 ккал

Штрих-код

2999300056825

Харчові добавки Е

E 410, E 401, E 407

Перець «Своя лінія»

Перець «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

2999300065810

Кориця «Своя лінія»

Кориця «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

2999300065797

Куркума «Своя лінія»

Куркума «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

2999300065698

Харчові добавки Е

E 100

Нектар «Своя Лінія»

Нектар «Своя Лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 44 ккал

Штрих-код

2999300060754

Харчові добавки Е

E 330

Насіння «Своя лінія»

Насіння «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 20.7 г
Жири - 52.9 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 578 ккал

Штрих-код

2999300026903

Цукор «Своя лінія»

Цукор «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 99.7 г
Калорійність - 398 ккал

Штрих-код

2999300052681

Вода «Трускавецька»

Вода «Трускавецька»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

2999300055996

Халва «Своя лінія»

Халва «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 14.8 г
Жири - 38.8 г
Вуглеводи - 36.8 г
Калорійність - 555 ккал

Штрих-код

2999300076274

Оселедець «Своя лінія»

Оселедець «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 15 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 204 ккал

Штрих-код

2999300033598

Харчові добавки Е

E 260, E 296, E 211, E 621, E 200, E 330

Кефір «Своя лінія»

Кефір «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 3.1 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 5.4 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

2999300017680

Желе «Своя лінія»

Желе «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 9.2 г
Жири - 0.04 г
Вуглеводи - 86.8 г
Калорійність - 384 ккал

Штрих-код

2999300060792

Харчові добавки Е

E 300, E 330, E 120, E 150

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 5.93 г
Жири - 8.3 г
Вуглеводи - 80.03 г
Калорійність - 418.54 ккал

Штрих-код

2999300056214

Харчові добавки Е

E 300, E 551

Сир «Звенигородський»

Сир «Звенигородський»
В 100г продукту:
Білки - 27.4 г
Жири - 27.6 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 358 ккал

Штрих-код

2999300024169

Харчові добавки Е

E 509, E 160b

Тістечко «Еклери»

Тістечко «Еклери»
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 11.3 г
Вуглеводи - 31.1 г
Калорійність - 244 ккал

Штрих-код

2999300040084

Харчові добавки Е

E 503, E 160a, E 466, E 322, E 200, E 472e, E 340

Слабоалкогольний напій «Мохіто»

Слабоалкогольний напій «Мохіто»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.6 г
Калорійність - 64 ккал

Штрих-код

2999300011251

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 300, E 1510, E 290, E 445, E 304

Оселедець зі спеціями «Своя лінія»

Оселедець зі спеціями «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 14 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 370 ккал

Штрих-код

2999300033635

Харчові добавки Е

E 330, E 300, E 331, E 270, E 621, E 296, E 450, E 160c, E 452, E 210, E 316, E 334, E 301