Продукти з добавкою «E551»

Чіпси «Жайвір»

Чіпси «Жайвір»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 38.5 г
Вуглеводи - 55.7 г
Калорійність - 578 ккал

Штрих-код

4820007052552

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»

Пластівці кукурудзяні «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 5.93 г
Жири - 8.3 г
Вуглеводи - 80.03 г
Калорійність - 418.54 ккал

Штрих-код

2999300056214

Харчові добавки Е

E 300, E 551

Капучіно «Якобс»

Капучіно «Якобс»
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 7.6 г
Вуглеводи - 83 г
Калорійність - 400 ккал

Штрих-код

7622210286772

Харчові добавки Е

E 551, E 1450, E 340(ii)

Салямі «Губернаторська»

Салямі «Губернаторська»
В 100г продукту:
Білки - 13 г
Жири - 34.2 г
Вуглеводи - 4 г
Калорійність - 375.8 ккал

Штрих-код

2745681004982

Харчові добавки Е

E 300, E 551, E 621, E 450, E 451, E 407, E 415, E 250, E 316

Трубочки «Бумчик»

Трубочки «Бумчик»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 20.5 г
Вуглеводи - 67.7 г
Калорійність - 476.6 ккал

Штрих-код

4820107620484

Харчові добавки Е

E 551

Золотисті чіпси ТМ «Жайвір»

Золотисті чіпси ТМ «Жайвір»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 38.5 г
Вуглеводи - 55.7 г
Калорійність - 578 ккал

Штрих-код

4820007052576

Харчові добавки Е

E 551, E 621

Снеки «Бульбарики» кетчуп

Снеки «Бульбарики» кетчуп
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821062

Харчові добавки Е

E 330, E 270, E 631, E 627, E 551, E 621, E 160c, Е 262(ii)

Снеки «Бульбарики» сметана зелень

Снеки «Бульбарики» сметана зелень
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821055

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 551

«Кофі Мейт»

«Кофі Мейт»
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 34.6 г
Вуглеводи - 55.8 г
Калорійність - 543 ккал

Штрих-код

8850124042729

Харчові добавки Е

E 471, E 472e, E 551, E 452, E 331, E 340

Снеки «Бульбарики» сир

Снеки «Бульбарики» сир
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821048

Харчові добавки Е

E 100, E 621, E 330, E 551, E 160c

Снеки «Бульбарики» бекон

Снеки «Бульбарики» бекон
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 503.8 ккал

Штрих-код

4820087820904

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 551, E 331, E 363, E 330

Сухарики Флінт ржані

Сухарики Флінт ржані
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 9.7 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 305.5 ккал

Штрих-код

4820047461093

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1450, E 1422

«Флінт» холодець з хріном

«Флінт» холодець з хріном
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 58.6 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4820047460591

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1422

Кава «Якобз» карамель

Кава «Якобз» карамель
В 100г продукту:
Білки - 1.86 г
Жири - 10.46 г
Вуглеводи - 72.68 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

7622210104083

Харчові добавки Е

E 340, E 452, E 471, E 551, E 951, E 950, E 150d, E 160a, E 202, E 330, E 150

Нескафе мікс «Крімі»

Нескафе мікс «Крімі»
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 74.2 г
Калорійність - 468 ккал

Штрих-код

4823000912762

Харчові добавки Е

E 340, E 471, E 451, E 551, E 472e, E 452, E 331, E 150, E 952

Горячий шоколад «МакШоколад»

Горячий шоколад «МакШоколад»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 8 г
Вуглеводи - 76 г
Калорійність - 390 ккал

Штрих-код

8887290102001

Харчові добавки Е

E 340, E 341, E 339, E 471, E 415, E 551, E 954, E 952, E 950, E 452, E 150

Сухарики «Сметана з зеленню»

Сухарики «Сметана з зеленню»
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4820079390484

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551

Сухарики «Клинское» сметана з зеленню

Сухарики «Клинское» сметана з зеленню
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4820079391092

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Сухарики «Клинское» холодець та хрін

Сухарики «Клинское» холодець та хрін
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 1.8 г
Вуглеводи - 71 г
Калорійність - 346 ккал

Штрих-код

4820079390903

Харчові добавки Е

E 621, E 551

Крекер «TUC» сир

Крекер «TUC» сир
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 56 г
Калорійність - 485 ккал

Штрих-код

7622300652234

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 330, E 327, E 340, E 414, E 100, E 503, E 223, E 469, E 459

Сухарики «Флінт»

Сухарики «Флінт»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 12.4 г
Вуглеводи - 61.4 г
Калорійність - 384.2 ккал

Штрих-код

4820047462823

Харчові добавки Е

E 551

Сухарики ТМ «Pirate»

Сухарики ТМ «Pirate»
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 8.9 г
Вуглеводи - 56.8 г
Калорійність - 372 ккал

Штрих-код

06398354

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 341, E 551, E 102, E 160c, E 320, E 260

Якобз «3 в 1 Інтенз»

Якобз «3 в 1 Інтенз»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 71.7 г
Калорійність - 415 ккал

Штрих-код

7622300500931

Харчові добавки Е

E 340, E 452, E 471, E 551, E 951, E 950, E 160a, E 160

«Якобз 3 в 1 Латте»

«Якобз 3 в 1 Латте»
В 100г продукту:
Білки - 2.1 г
Жири - 19.5 г
Вуглеводи - 71 г
Калорійність - 465 ккал

Штрих-код

7622300228804

Харчові добавки Е

E 340, E 452, E 471, E 551, E 160a, E 951, E 950, E 160

Jacobs «3 в 1 Оріджінал»

Jacobs «3 в 1 Оріджінал»
В 100г продукту:
Білки - 2.5 г
Жири - 14.8 г
Вуглеводи - 72.2 г
Калорійність - 432 ккал

Штрих-код

7622300228774

Харчові добавки Е

E 340, E 452, E 471, E 551, E 160a, E 951, E 950, E 160

Чіпси «Люкс» сир (180 г)

Чіпси «Люкс» сир (180 г)
В 100г продукту:
Білки - 5.9 г
Жири - 33.5 г
Вуглеводи - 50 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

7622210016287

Харчові добавки Е

E 621, E 551, E 471, E 160c, E 160b, E 330, E 459, E 1422

Чіпси «Люкс» бекон (180 г)

Чіпси «Люкс» бекон (180 г)
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 33.5 г
Вуглеводи - 51 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

7622210014948

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 551, E 414, E 340, E 459

Замінник вершків «Carmen Fit»

Замінник вершків «Carmen Fit»
В 100г продукту:
Білки - 1.9 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 79.5 г
Калорійність - 458 ккал

Штрих-код

5902891280668

Харчові добавки Е

E 331, E 340, E 471, E 551, E 160a

Чіпси Лейс Пірі-Пірі

Чіпси Лейс Пірі-Пірі
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

5900259050601

Харчові добавки Е

E 621, E 635, E 262, E 330, E 551, E 160c

Нескафе 3 в 1 Екстра Стронг

Нескафе 3 в 1 Екстра Стронг
В 100г продукту:
Білки - 3.9 г
Жири - 11.5 г
Вуглеводи - 76.4 г
Калорійність - 424 ккал

Штрих-код

4823000914582

Харчові добавки Е

E 340, E 471, E 451, E 551, E 472e, E 452, E 331, E 952