Продукція «ТМ «1»»

Вода «1»

Вода «1»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4823096504391

Харчові добавки Е

E 290

Сметана «1»

Сметана «1»
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 3 г
Калорійність - 213 ккал

Штрих-код

4823096510934

Йогурт «Персиковий» «1»

Йогурт «Персиковий» «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502755

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 160a, E 100(i), E 412, E 407

Каша швидкого приготування «1»

Каша швидкого приготування «1»
В 100г продукту:
Білки - 8.6 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 59.2 г
Калорійність - 315.9 ккал

Штрих-код

4823096507057

Ряжанка «1»

Ряжанка «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 4.1 г
Калорійність - 50 ккал

Штрих-код

4823096510095

Молоко «1»

Молоко «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 4.6 г
Калорійність - 52 ккал

Штрих-код

4823096510132

Йогурт «1»

Йогурт «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502762

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 150, E 160b, E 120, E 412, E 407