Продукти з добавкою «E631»

Ковбаси «Глобино»

Ковбаси «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 26.7 г
Вуглеводи - 0.3 г
Калорійність - 289.5 ккал

Штрих-код

2703801005127

Харчові добавки Е

E 450, E 500, E 621, E 412, E 631, E 627, E 551, E 300, E 331, E 250, E 316

Паштет «Глобино»

Паштет «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 0.3 г
Калорійність - 343 ккал

Штрих-код

4820112650773

Харчові добавки Е

E 621, E 471, E 631, E 627, E 300, E 331, E 316

Сухарики з багету «Флінт»

Сухарики з багету «Флінт»
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 9.9 г
Вуглеводи - 72.9 г
Калорійність - 422 ккал

Штрих-код

4820182746727

Харчові добавки Е

E 621, E 300, E 160c, E 631, E 330, E 551, E 270, E 327, E 100(i)

М'ясна продукція «Фарро»

М'ясна продукція «Фарро»
В 100г продукту:
Білки - 11 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 170 ккал

Штрих-код

2787065004942

Харчові добавки Е

E 160c, E 450, E 621, E 631, E 627, E 551, E 300, E 331, E 250, E 316

Арахіс «Big Bob»

Арахіс «Big Bob»
В 100г продукту:
Білки - 19.8 г
Жири - 50.5 г
Вуглеводи - 26.9 г
Калорійність - 641.3 ккал

Штрих-код

4820182063091

Харчові добавки Е

E 621, E 160c, E 330, E 551, E 270, E 627, E 631

Сухарики із багетів «Flint»

Сухарики із багетів «Flint»
В 100г продукту:
Білки - 12.6 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 72.9 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

4820182744785

Харчові добавки Е

E 621, E 300, E 160c, E 631, E 551, E 627

Сухарики «Flint»

Сухарики «Flint»
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 9.9 г
Вуглеводи - 72.7 г
Калорійність - 472 ккал

Штрих-код

4820182745980

Харчові добавки Е

E 300, E 170, E 160c, E 472c, E 631, E 627, E 551, E 621, E 341

Приправа «Мівіна»

Приправа «Мівіна»
В 100г продукту:
Білки - 6.8 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 16 г
Калорійність - 119 ккал

Штрих-код

4820183200167

Харчові добавки Е

E 631, E 100

Пшенично-житні сухарики «Флинт»

Пшенично-житні сухарики «Флинт»
В 100г продукту:
Білки - 10.8 г
Жири - 5.4 г
Вуглеводи - 73.2 г
Калорійність - 424.2 ккал

Штрих-код

4820182744860

Харчові добавки Е

E 621, E 160c, E 631, E 330, E 551, E 627

Сосиски «Розумний вибір»

Сосиски «Розумний вибір»
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 11.6 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 170 ккал

Штрих-код

2999300071491

Харчові добавки Е

E 450, E 621, E 412, E 631, E 627, E 300, E 331, E 452, E 250, E 316

Вермішель «Rollton»

Вермішель «Rollton»
В 100г продукту:
Білки - 7.6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 51.7 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

4820179250077

Харчові добавки Е

E 627, E 631, E 160a, E 100

Крабові палички «Краб Крабыч»

Крабові палички «Краб Крабыч»
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 3.7 г
Вуглеводи - 17.8 г
Калорійність - 123 ккал

Штрих-код

4770190037754

Харчові добавки Е

E 420, E 452, E 120, E 621, E 160c, E 407, E 627, E 631, E 171

Чіпси «Сметана та цибуля» ТМ «Люкс»

Чіпси «Сметана та цибуля» ТМ «Люкс»
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 33 г
Вуглеводи - 51 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

7622210176219

Харчові добавки Е

E 270, E 631, E 627, E 621, E 296

Снеки «Бульбарики» кетчуп

Снеки «Бульбарики» кетчуп
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821062

Харчові добавки Е

E 330, E 270, E 631, E 627, E 551, E 621, E 160c, Е 262(ii)

Пельмені «Три ведмеді» фірмові

Пельмені «Три ведмеді» фірмові
В 100г продукту:
Білки - 10.4 г
Жири - 10.3 г
Вуглеводи - 27.7 г
Калорійність - 245.1 ккал

Штрих-код

4820039460714

Харчові добавки Е

E 621, E 631, E 627

Снеки «Бульбарики» бекон

Снеки «Бульбарики» бекон
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 503.8 ккал

Штрих-код

4820087820904

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 551, E 331, E 363, E 330

Сухарики Флінт ржані

Сухарики Флінт ржані
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 9.7 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 305.5 ккал

Штрих-код

4820047461093

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1450, E 1422

«Флінт» холодець з хріном

«Флінт» холодець з хріном
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 58.6 г
Калорійність - 365 ккал

Штрих-код

4820047460591

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 414, E 1422

Чіпси Прінглс паприка

Чіпси Прінглс паприка
В 100г продукту:
Білки - 4.6 г
Жири - 30.9 г
Вуглеводи - 52 г
Калорійність - 503 ккал

Штрих-код

5410076068128

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 330, E 471

Сухарики «Сметана з зеленню»

Сухарики «Сметана з зеленню»
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4820079390484

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551

Курка варено-копчена «Амстор»

Курка варено-копчена «Амстор»
В 100г продукту:
Білки - 18 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 156 ккал

Штрих-код

2925466306986

Харчові добавки Е

E 452, E 621, E 631, E 160c, E 100, E 250, E 415, E 410, E 451, E 450

Чіпси Лейс (білі гриби та сметана)

Чіпси Лейс (білі гриби та сметана)
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 32 г
Вуглеводи - 51 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

4690388004194

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 327, E 330, E 296, E 160c, E 150

Орбіт кубинський коктейль «Fruittini Cocktails»

Орбіт кубинський коктейль «Fruittini Cocktails»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 157 ккал

Штрих-код

42189060

Харчові добавки Е

E 420, E 422, E 421, E 330, E 296, E 322, E 297, E 951, E 950, E 627, E 631, E 320

Шинка Київська свиняча ТМ «Мясная лавка»

Шинка Київська свиняча ТМ «Мясная лавка»
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 45 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 441 ккал

Штрих-код

4820150730192

Харчові добавки Е

E 407, E 415, E 450, E 451, E 452, E 621, E 627, E 631, E 301, E 508, E 250

Сир плавлений «На хлебушек» Курка-гриль

Сир плавлений «На хлебушек»  Курка-гриль
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

4810268017100

Харчові добавки Е

E 339, E 621, E 631, E 252, E 450, E 251, E 452

Крекер «TUC» сир

Крекер «TUC» сир
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 56 г
Калорійність - 485 ккал

Штрих-код

7622300652234

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 330, E 327, E 340, E 414, E 100, E 503, E 223, E 469, E 459

Чіпси «Люкс» краб

Чіпси «Люкс» краб
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 33.5 г
Вуглеводи - 51 г
Калорійність - 415 ккал

Штрих-код

7622210020864

Харчові добавки Е

E 160a, E 631, E 627, E 621, E 160c

Чіпси «Люкс» цибуля та сир

Чіпси «Люкс» цибуля та сир
В 100г продукту:
Білки - 6.4 г
Жири - 33 г
Вуглеводи - 50.5 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

7622210015044

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 270, E 459

Крабові палички ТМ «Esto»

Крабові палички ТМ «Esto»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 1 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 73 ккал

Штрих-код

4770190042918

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 120, E 160c, E 171, E 407

Чіпси «Лейс» Краб (200 г)

Чіпси «Лейс» Краб (200 г)
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4690388006235

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 150