Продукти з добавкою «E503»

Печиво «Рошен»

Печиво «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 62 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4823006710294

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 270, E 322(i), E 160a, E 475, E 471

Печиво з начинкою «Орео»

Печиво з начинкою «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653048

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Печиво «Орео»

Печиво «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653031

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Пряники «Київхліб»

Пряники «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 4.3 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4820136406141

Харчові добавки Е

E 471, E 503, E 500ii, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Крекер «Бісквіт-шоколад»

Крекер «Бісквіт-шоколад»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 60.5 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

4820002300238

Харчові добавки Е

E 503, E 500, E 330, E 223

Печиво «BelVita»

Печиво «BelVita»
В 100г продукту:
Білки - 9.3 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 67 г
Калорійність - 435 ккал

Штрих-код

7622210078162

Харчові добавки Е

E 500, E 450(iii), E 330, E 322, E 322(i), E 307, E 422, E 503, E 472e

Печиво «Бельвіта»

Печиво «Бельвіта»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 67 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

7622300678869

Харчові добавки Е

E 450(iii), E 322(i), E 500, E 450, E 500ii, E 307, E 503

Печиво Зоологічне «Бісквіт-Шоколад»

Печиво Зоологічне «Бісквіт-Шоколад»
В 100г продукту:
Білки - 8.9 г
Жири - 7.8 г
Вуглеводи - 72.8 г
Калорійність - 397 ккал

Штрих-код

4820002306988

Харчові добавки Е

E 503, E 500, E 320, E 223, E 321

Сушки «Малятко»

Сушки «Малятко»
В 100г продукту:
Білки - 10.4 г
Жири - 6.8 г
Вуглеводи - 76.3 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

2999300031242

Харчові добавки Е

E 503

Міні-печиво «Барні»

Міні-печиво «Барні»
В 100г продукту:
Білки - 7.6 г
Жири - 14.5 г
Вуглеводи - 68.5 г
Калорійність - 430 ккал

Штрих-код

7622210291615

Харчові добавки Е

E 503, E 322, E 500, E 101, E 322(i)

Печиво «Марія»

Печиво «Марія»
В 100г продукту:
Білки - 7.7 г
Жири - 9.3 г
Вуглеводи - 80.8 г
Калорійність - 441 ккал

Штрих-код

4824034036646

Харчові добавки Е

E 306, E 223, E 500, E 322(i), E 304, E 503, E 322

Тістечко «Еклери»

Тістечко «Еклери»
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 11.3 г
Вуглеводи - 31.1 г
Калорійність - 244 ккал

Штрих-код

2999300040084

Харчові добавки Е

E 503, E 160a, E 466, E 322, E 200, E 472e, E 340

Сушки «Малютка»

Сушки «Малютка»
В 100г продукту:
Білки - 9.8 г
Жири - 10.4 г
Вуглеводи - 73.4 г
Калорійність - 428 ккал

Штрих-код

4820011193548

Харчові добавки Е

E 503

Печиво «Пшеничне з вершками»

Печиво «Пшеничне з вершками»
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 10.7 г
Вуглеводи - 71.8 г
Калорійність - 412 ккал

Штрих-код

4823015656637

Харчові добавки Е

E 450, E 500, E 503, E 270, E 330, E 322

«Мамулін торт» фундук

«Мамулін торт» фундук
В 100г продукту:
Білки - 6.9 г
Жири - 32.4 г
Вуглеводи - 55.5 г
Калорійність - 536 ккал

Штрих-код

4823012205944

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

«Мамулін торт» класичний

«Мамулін торт» класичний
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 30.1 г
Вуглеводи - 59.8 г
Калорійність - 526 ккал

Штрих-код

4823012205906

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

Пряники «Фруктові»

Пряники «Фруктові»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 6.9 г
Вуглеводи - 70.7 г
Калорійність - 379 ккал

Штрих-код

4823010200361

Харчові добавки Е

E 322, E 471, E 475, E 200, E 330, E 160a, E 503, E 500

Печиво ТМ «ARO» зоологічне

Печиво ТМ «ARO» зоологічне
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 9.5 г
Вуглеводи - 73 г
Калорійність - 396 ккал

Штрих-код

4820154480932

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 223

Десерти «Шантьє»

Десерти «Шантьє»
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 28.8 г
Вуглеводи - 57.7 г
Калорійність - 512 ккал

Штрих-код

4820002307619

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 476, E 503

Пряники «Шоколадні» «Яшкино»

Пряники «Шоколадні» «Яшкино»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 8.2 г
Вуглеводи - 71.2 г
Калорійність - 398 ккал

Штрих-код

4607015235401

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 330, E 270, E 200, E 414, E 503

Рулет «БісКонті» Європейський

Рулет «БісКонті» Європейський
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 407 ккал

Штрих-код

4823012232339

Харчові добавки Е

E 422, E 1510, E 420, E 475, E 270, E 500, E 150d, E 172, E 450i, E 202, E 330, E 503, E 322, E 476

Тістечко «Бурьонкіно» «Конті»

Тістечко «Бурьонкіно» «Конті»
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 20.5 г
Вуглеводи - 52.2 г
Калорійність - 410 ккал

Штрих-код

4823012239864

Харчові добавки Е

E 422, E 270, E 500, E 475, E 420, E 1510, E 202, E 450i, E 330, E 503, E 322, E 160a

Шоколадні палички «Мілка»

Шоколадні палички «Мілка»
В 100г продукту:
Білки - 6.6 г
Жири - 23.5 г
Вуглеводи - 63.5 г
Калорійність - 495 ккал

Штрих-код

7622300667351

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 500, E 503

Печиво «Корівка» пряжене молоко

Печиво «Корівка» пряжене молоко
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 18.6 г
Вуглеводи - 64.9 г
Калорійність - 456.3 ккал

Штрих-код

4820002303925

Харчові добавки Е

E 500, E 503

«Віденські вафлі» вершки

«Віденські вафлі» вершки
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 23.3 г
Вуглеводи - 50.5 г
Калорійність - 189.1 ккал

Штрих-код

4604386006234

Харчові добавки Е

E 471, E 322, E 420, E 406, E 503, E 200, E 422, E 300, E 330

Вафлі «Акульчев» згущене молоко

Вафлі «Акульчев» згущене молоко
В 100г продукту:
Білки - 8.1 г
Жири - 19.4 г
Вуглеводи - 53.3 г
Калорійність - 424.2 ккал

Штрих-код

4604386002625

Харчові добавки Е

E 440, E 420, E 322, E 503, E 200, E 300, E 202

Рулет «Бісконті» шоколадно-горіховий

Рулет «Бісконті» шоколадно-горіховий
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 407 ккал

Штрих-код

4823012232339

Харчові добавки Е

E 475, E 150d, E 172, E 450i, E 476, E 422, E 1510, E 420, E 270, E 202, E 500, E 330, E 503, E 322

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 464 ккал

Штрих-код

7622300678852

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 101, E 375, E 150

«Мамулін торт» шоколад

«Мамулін торт» шоколад
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 32.9 г
Вуглеводи - 53.7 г
Калорійність - 535 ккал

Штрих-код

4823012217039

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

Амоній розпушувач «Др. Оеткер»

Амоній розпушувач «Др. Оеткер»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

5941132015751

Харчові добавки Е

E 503