Продукти з добавкою «E500(ii)»

Вафлі «Roshetto»

Вафлі «Roshetto»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 58.9 г
Калорійність - 518 ккал

Штрих-код

4823077633508

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i)

Печиво «Ani»

Печиво «Ani»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 449 ккал

Штрих-код

8691720006292

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 322(i)

Печиво «Київхліб»

Печиво «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7.7 г
Жири - 16.4 г
Вуглеводи - 68.7 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

4820227211081

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Кекс Магдаленас

Кекс Магдаленас
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 48.1 г
Калорійність - 465 ккал

Штрих-код

4820207122215

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 1520, E 330, E 262(ii), E 322(i), E 202, E 422, E 450

Шоколад молочний "Мілка»

Шоколад молочний "Мілка»
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 56 г
Калорійність - 561 ккал

Штрих-код

7622210078100

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 322(i)

Тістечко «Milka»

Тістечко «Milka»
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 50 г
Калорійність - 484 ккал

Штрих-код

90426216

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 322(i), E 476, E 500

Печиво «Twix» з карамеллю

Печиво «Twix» з карамеллю
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 23.6 г
Вуглеводи - 64.9 г
Калорійність - 493 ккал

Штрих-код

5000159459228

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i), E 150

Печиво «Lovita Soft» «Рошен»

Печиво «Lovita Soft» «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 29.6 г
Вуглеводи - 55.4 г
Калорійність - 519 ккал

Штрих-код

4823077633423

Харчові добавки Е

E 500ii, E 322(i)

Морозиво «Хладик Артек»

Морозиво «Хладик Артек»
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 25.4 г
Вуглеводи - 27.6 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4823009207982

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 412, E 322(i), E 407

Сода «Костанза»

Сода «Костанза»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4640001890031

Харчові добавки Е

E 500, E 500ii

Вафлі «Домашнє свято»

Вафлі «Домашнє свято»
В 100г продукту:
Білки - 4.7 г
Жири - 27.9 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 526 ккал

Штрих-код

4820028523482

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 330, E 322(i), E 304, E 306

Печиво «Конти»

Печиво «Конти»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 66 г
Калорійність - 460 ккал

Штрих-код

4823012212522

Харчові добавки Е

E 500ii, E 503, E 330, E 322(i)

Печиво «Орео»

Печиво «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 20 г
Вуглеводи - 69 г
Калорійність - 480 ккал

Штрих-код

7622210359711

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Цукерки «Мілк Вау»

Цукерки «Мілк Вау»
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 35.1 г
Вуглеводи - 55.3 г
Калорійність - 565 ккал

Штрих-код

4823103003138

Харчові добавки Е

E 322(i), E 500ii, E 220, E 322, E 476, E 306, E 304

Печиво з начинкою «Орео»

Печиво з начинкою «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653048

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Печиво «Орео»

Печиво «Орео»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 486 ккал

Штрих-код

7622210653031

Харчові добавки Е

E 503, E 500ii, E 322(i)

Пряники «Київхліб»

Пряники «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 4.3 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4820136406141

Харчові добавки Е

E 471, E 503, E 500ii, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Печиво «Бельвіта»

Печиво «Бельвіта»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 67 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

7622300678869

Харчові добавки Е

E 450(iii), E 322(i), E 500, E 450, E 500ii, E 307, E 503

Морозиво Пломбір Крем-брюле

Морозиво Пломбір Крем-брюле
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 11.7 г
Вуглеводи - 21.6 г
Калорійність - 205 ккал

Штрих-код

4820220130174

Харчові добавки Е

E 412, E 410, E 471, E 407, E 500ii, E 322(i)

Цукерки «Червона шапочка»

Цукерки «Червона шапочка»
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 28.9 г
Вуглеводи - 58.3 г
Калорійність - 515 ккал

Штрих-код

4607117890645

Харчові добавки Е

E 476, E 322, E 500, E 330, E 300, E 500ii

Вафлі «Добра порада»

Вафлі «Добра порада»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 49.7 г
Калорійність - 549 ккал

Штрих-код

4605516010251

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 330, E 500ii

Рулети бісквітні «Майстер Десерту»

Рулети бісквітні «Майстер Десерту»
В 100г продукту:
Білки - 4.82 г
Жири - 17.8 г
Вуглеводи - 65.49 г
Калорійність - 367.8 ккал

Штрих-код

4607001413752

Харчові добавки Е

E 500ii, E 450i, E 471, E 422, E 1520, E 440, E 415, E 330, E 200, E 122

Рафаелло з мигдалем

Рафаелло з мигдалем
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 48.4 г
Вуглеводи - 37.4 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

5413548040639

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 500ii

Орбіт білосніжний

Орбіт білосніжний
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 65 г
Калорійність - 155 ккал

Штрих-код

40099484

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 422, E 414, E 170, E 322, E 421, E 951, E 950, E 171, E 500ii, E 903, E 320, E 500

Orbit білосніжний white

Orbit білосніжний white
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 62 г
Калорійність - 150 ккал

Штрих-код

42069942

Харчові добавки Е

E 422, E 414, E 170, E 421, E 951, E 950, E 500ii, E 171, E 903, E 320, E 965, E 322, E 420

Міні рулети ТМ «Мастер десерта»

Міні рулети ТМ «Мастер десерта»
В 100г продукту:
Білки - 3.01 г
Жири - 19.55 г
Вуглеводи - 62.05 г
Калорійність - 381.6 ккал

Штрих-код

4607001410430

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 450i, E 1520, E 200, E 110, E 422, E 440, E 330

Цукерки «Раффаелло»

Цукерки «Раффаелло»
В 100г продукту:
Білки - 8.8 г
Жири - 47.8 г
Вуглеводи - 37.4 г
Калорійність - 615 ккал

Штрих-код

8000500023976

Харчові добавки Е

E 500, E 322, E 500ii

Kit Kat

Kit Kat
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 29.2 г
Вуглеводи - 60.9 г
Калорійність - 531 ккал

Штрих-код

46033901

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 500, E 516, E 500ii

KitKat (45 г)

KitKat (45 г)
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 28.4 г
Вуглеводи - 61.3 г
Калорійність - 527 ккал

Штрих-код

4607150081796

Харчові добавки Е

E 516, E 500, E 322, E 476, E 500ii