Продукти з добавкою «E500»

Пряники «РОЗМАЙ»

Пряники «РОЗМАЙ»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 6.8 г
Вуглеводи - 73.11 г
Калорійність - 330.18 ккал

Штрих-код

4825506159856

Харчові добавки Е

E 500, E 330

Печиво «Пшеничне з вершками»

Печиво «Пшеничне з вершками»
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 10.7 г
Вуглеводи - 71.8 г
Калорійність - 412 ккал

Штрих-код

4823015656637

Харчові добавки Е

E 450, E 500, E 503, E 270, E 330, E 322

«Мамулін торт» фундук

«Мамулін торт» фундук
В 100г продукту:
Білки - 6.9 г
Жири - 32.4 г
Вуглеводи - 55.5 г
Калорійність - 536 ккал

Штрих-код

4823012205944

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

«Мамулін торт» класичний

«Мамулін торт» класичний
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 30.1 г
Вуглеводи - 59.8 г
Калорійність - 526 ккал

Штрих-код

4823012205906

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503

Пряники «Фруктові»

Пряники «Фруктові»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 6.9 г
Вуглеводи - 70.7 г
Калорійність - 379 ккал

Штрих-код

4823010200361

Харчові добавки Е

E 322, E 471, E 475, E 200, E 330, E 160a, E 503, E 500

Печиво ТМ «ARO» зоологічне

Печиво ТМ «ARO» зоологічне
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 9.5 г
Вуглеводи - 73 г
Калорійність - 396 ккал

Штрих-код

4820154480932

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 223

Торт «Золотий ключик» ТМ «Roshen»

Торт «Золотий ключик» ТМ «Roshen»
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 49 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

4823005313366

Харчові добавки Е

E 160a, E 450, E 500

Печиво «Вівсянушка» «Здоров’є Вам»

Печиво «Вівсянушка» «Здоров’є Вам»
В 100г продукту:
Білки - 7.63 г
Жири - 11.88 г
Вуглеводи - 64.03 г
Калорійність - 394 ккал

Штрих-код

4820144430374

Харчові добавки Е

E 500

Морозиво суфле «Банзай Макіато»

Морозиво суфле «Банзай Макіато»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 10.8 г
Вуглеводи - 40.5 г
Калорійність - 277 ккал

Штрих-код

4820020716059

Харчові добавки Е

E 1422, E 150, E 407, E 508, E 516, E 500, E 322, E 471, E 412, E 466, E 331, E 410

Морозиво «Банзай» полуниця

Морозиво «Банзай» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 8.6 г
Вуглеводи - 35.5 г
Калорійність - 232 ккал

Штрих-код

4820020716042

Харчові добавки Е

E 1422, E 322, E 120, E 160a, E 500, E 471, E 412, E 466, E 331, E 410, E 407, E 330

Пломбір шоколадний «Геркулес»

Пломбір шоколадний «Геркулес»
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 14.3 г
Вуглеводи - 28.7 г
Калорійність - 258 ккал

Штрих-код

4820020715656

Харчові добавки Е

E 500, E 322, E 471, E 412, E 407, E 410

Пряники дієтичні «Кондіссіма»

Пряники дієтичні «Кондіссіма»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 4 г
Вуглеводи - 75 г
Калорійність - 352 ккал

Штрих-код

4820008834218

Харчові добавки Е

E 500

Рулет «Рошен» трюфельний

Рулет «Рошен» трюфельний
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 20.8 г
Вуглеводи - 52.6 г
Калорійність - 428 ккал

Штрих-код

4820007244421

Харчові добавки Е

E 422, E 1510, E 420, E 450i, E 500, E 475, E 322, E 270, E 407, E 330

Вафлі «Грамотійка»

Вафлі «Грамотійка»
В 100г продукту:
Білки - 8.3 г
Жири - 31.4 г
Вуглеводи - 54.4 г
Калорійність - 533 ккал

Штрих-код

4820002308487

Харчові добавки Е

E 322, E 500

Десерти «Шантьє»

Десерти «Шантьє»
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 28.8 г
Вуглеводи - 57.7 г
Калорійність - 512 ккал

Штрих-код

4820002307619

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 476, E 503

Вафлі «Лимончик на фруктозі»

Вафлі «Лимончик на фруктозі»
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 61.9 г
Калорійність - 530 ккал

Штрих-код

4820002303727

Харчові добавки Е

E 330, E 500, E 100, E 322

Цукерки «Червона шапочка»

Цукерки «Червона шапочка»
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 28.9 г
Вуглеводи - 58.3 г
Калорійність - 515 ккал

Штрих-код

4607117890645

Харчові добавки Е

E 476, E 322, E 500, E 330, E 300, E 500ii

Пряники «Шоколадні» «Яшкино»

Пряники «Шоколадні» «Яшкино»
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 8.2 г
Вуглеводи - 71.2 г
Калорійність - 398 ккал

Штрих-код

4607015235401

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 330, E 270, E 200, E 414, E 503

Вафлі «Добра порада»

Вафлі «Добра порада»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 49.7 г
Калорійність - 549 ккал

Штрих-код

4605516010251

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 330, E 500ii

Сир плавлений ТМ «Дружба»

Сир плавлений ТМ «Дружба»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 6 г
Калорійність - 389 ккал

Штрих-код

4820151240522

Харчові добавки Е

E 450, E 451, E 500

Морозиво «Золотий стандарт» ТМ «Ажур»

Морозиво «Золотий стандарт» ТМ «Ажур»
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 11.1 г
Вуглеводи - 36.6 г
Калорійність - 260.8 ккал

Штрих-код

4820057595115

Харчові добавки Е

E 322, E 170, E 524, E 412, E 410, E 407, E 150, E 160a, E 500, E 471

Рулет «БісКонті» Європейський

Рулет «БісКонті» Європейський
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 407 ккал

Штрих-код

4823012232339

Харчові добавки Е

E 422, E 1510, E 420, E 475, E 270, E 500, E 150d, E 172, E 450i, E 202, E 330, E 503, E 322, E 476

Тістечко «Бурьонкіно» «Конті»

Тістечко «Бурьонкіно» «Конті»
В 100г продукту:
Білки - 5.4 г
Жири - 20.5 г
Вуглеводи - 52.2 г
Калорійність - 410 ккал

Штрих-код

4823012239864

Харчові добавки Е

E 422, E 270, E 500, E 475, E 420, E 1510, E 202, E 450i, E 330, E 503, E 322, E 160a

Шоколадні палички «Мілка»

Шоколадні палички «Мілка»
В 100г продукту:
Білки - 6.6 г
Жири - 23.5 г
Вуглеводи - 63.5 г
Калорійність - 495 ккал

Штрих-код

7622300667351

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 500, E 503

Печиво «Корівка» пряжене молоко

Печиво «Корівка» пряжене молоко
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 18.6 г
Вуглеводи - 64.9 г
Калорійність - 456.3 ккал

Штрих-код

4820002303925

Харчові добавки Е

E 500, E 503

Рулет «Бісконті» шоколадно-горіховий

Рулет «Бісконті» шоколадно-горіховий
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 48.9 г
Калорійність - 407 ккал

Штрих-код

4823012232339

Харчові добавки Е

E 475, E 150d, E 172, E 450i, E 476, E 422, E 1510, E 420, E 270, E 202, E 500, E 330, E 503, E 322

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 464 ккал

Штрих-код

7622300678852

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 101, E 375, E 150

«Барні» яблуко 5 шт.

«Барні» яблуко 5 шт.
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210152008

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

«Ведмедик Барні» яблуко

«Ведмедик Барні» яблуко
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210151995

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

Морозиво «Три ведмеді» вершкове

Морозиво «Три ведмеді» вершкове
В 100г продукту:
Білки - 4.2 г
Жири - 9.7 г
Вуглеводи - 23.8 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

4820039465399

Харчові добавки Е

E 471, E 410, E 412, E 407, E 500, E 322