Продукти з добавкою «E472b»

Тістечки «Ведмедик Барні»

Тістечки «Ведмедик Барні»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 65 г
Калорійність - 363 ккал

Штрих-код

7622210587671

Харчові добавки Е

E 472b, E 415, E 330, E 422

Торт «Тірамісу» «Бравіссімо»

Торт «Тірамісу» «Бравіссімо»
В 100г продукту:
Білки - 3.9 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 43.1 г
Калорійність - 287 ккал

Штрих-код

2999300049315

Харчові добавки Е

E 330, E 471, E 200, E 160a, E 202, E 450, E 500, E 1422, E 320, E 472b, E 477, E 321, E 472, E 469, E472a, E 1414, E 340(ii)

«Барні» яблуко 5 шт.

«Барні» яблуко 5 шт.
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210152008

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

«Ведмедик Барні» яблуко

«Ведмедик Барні» яблуко
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210151995

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

Бісквіт «Барні» полуниця

Бісквіт «Барні» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 65 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622300523497

Харчові добавки Е

E 440, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 330, E 331, E 472c

Тістечко «Ведмедик Барні»

Тістечко «Ведмедик Барні»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 14.5 г
Вуглеводи - 58 г
Калорійність - 380 ккал

Штрих-код

7622300275143

Харчові добавки Е

E 422, E 500, E 450, E 475, E 412, E 330, E 472b, E 472c

«Ведмедик Барні» Шоколадний

«Ведмедик Барні» Шоколадний
В 100г продукту:
Білки - 5.9 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 59 г
Калорійність - 390 ккал

Штрих-код

7622300274801

Харчові добавки Е

E 322, E 450, E 500, E 422, E 472b, E 475, E 472c

«Ведмедик Барні» (5 шт.)

«Ведмедик Барні» (5 шт.)
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 14.5 г
Вуглеводи - 58 г
Калорійність - 380 ккал

Штрих-код

7622300275174

Харчові добавки Е

E 450, E 500, E 475, E 330, E 412, E 472b, E 422, E 472c