Продукти з добавкою «E471»

Печиво «Премія»

Печиво «Премія»
В 100г продукту:
Білки - 7.3 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 442 ккал

Штрих-код

4823096421650

Харчові добавки Е

E 503, E 330, E 500, E 322(i), E 471, E 306, E 433

Сир плавлений «Своя лінія»

Сир плавлений «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 7.2 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 4.6 г
Калорійність - 245 ккал

Штрих-код

2999300086976

Харчові добавки Е

E 330, E 450, E 412, E 471, E 252, E 452

Паштет «Глобино»

Паштет «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 0.3 г
Калорійність - 343 ккал

Штрих-код

4820112650773

Харчові добавки Е

E 621, E 471, E 631, E 627, E 300, E 331, E 316

Цукерка «Bounty»

Цукерка «Bounty»
В 100г продукту:
Білки - 1.1 г
Жири - 7.3 г
Вуглеводи - 16.8 г
Калорійність - 139 ккал

Штрих-код

5000159541008

Харчові добавки Е

E 471, E 322(i), E 422

«Запорізький» маргарин

«Запорізький» маргарин
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 72 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 650 ккал

Штрих-код

4823097401477

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a, E 471

Печиво «Київхліб»

Печиво «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7.7 г
Жири - 16.4 г
Вуглеводи - 68.7 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

4820227211081

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Сир «Своя лінія»

Сир «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 22.1 г
Вуглеводи - 4.5 г
Калорійність - 244 ккал

Штрих-код

2999300086983

Харчові добавки Е

E 621, E 330, E 450, E 412, E 471, E 252, E 452

Тістечко «Солодка мрія»

Тістечко «Солодка мрія»
В 100г продукту:
Білки - 5.8 г
Жири - 15.49 г
Вуглеводи - 73.7 г
Калорійність - 458 ккал

Штрих-код

4820042466840

Харчові добавки Е

E 322(i), E 330, E 202, E 160a, E 171, E 500, E 200, E 471, E 433

Палички «Чубук»

Палички «Чубук»
В 100г продукту:
Білки - 8.8 г
Жири - 7.2 г
Вуглеводи - 65.3 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820227214068

Харчові добавки Е

E 471, E 330, E 322(i), E 202, E 160a

Кава розчинна «Jacobs»

Кава розчинна «Jacobs»
В 100г продукту:
Білки - 1.7 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 415 ккал

Штрих-код

4820206290458

Харчові добавки Е

E 950, E 951, E 471, E 551

Морозиво «Via Emilia»

Морозиво «Via Emilia»
В 100г продукту:
Білки - 1.7 г
Жири - 7.9 г
Вуглеводи - 30 г
Калорійність - 197 ккал

Штрих-код

8126790219193

Харчові добавки Е

E 471, E 410, E 1422, E 412, E 331, E 202, E 150, E 440

Батончик «Bounty»

Батончик «Bounty»
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 25.7 г
Вуглеводи - 58.9 г
Калорійність - 487 ккал

Штрих-код

40111216

Харчові добавки Е

E 471, E 322(i), E 422

Морозиво ескімо «Ласунка»

Морозиво ескімо «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 3.8 г
Жири - 25.6 г
Вуглеводи - 20.5 г
Калорійність - 327.6 ккал

Штрих-код

4820193553024

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 322(i), E 407

Кава «Нескафе» 3в1

Кава «Нескафе» 3в1
В 100г продукту:
Білки - 0.7 г
Жири - 5.9 г
Вуглеводи - 87 г
Калорійність - 409 ккал

Штрих-код

7613036116138

Харчові добавки Е

E 471, E 331, E 452

Морозиво «Белая Бяроза»

Морозиво «Белая Бяроза»
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 29.4 г
Вуглеводи - 20.2 г
Калорійність - 359.8 ккал

Штрих-код

4820167770785

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 433, E 407

Кекс Магдаленас

Кекс Магдаленас
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 48.1 г
Калорійність - 465 ккал

Штрих-код

4820207122215

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 1520, E 330, E 262(ii), E 322(i), E 202, E 422, E 450

Морозиво «Рудь»

Морозиво «Рудь»
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 22.7 г
Вуглеводи - 28.9 г
Калорійність - 341 ккал

Штрих-код

4823097808832

Харчові добавки Е

E 471, E 1422, E 270, E 412, E 322(i), E 407, E 150, E 331

Сирок глазурований «Рікі Тікі»

Сирок глазурований «Рікі Тікі»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 20.3 г
Вуглеводи - 28.9 г
Калорійність - 125 ккал

Штрих-код

4823096408293

Харчові добавки Е

E 1422, E 471, E 330, E 322(i)

Тістечко «Milka»

Тістечко «Milka»
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 50 г
Калорійність - 484 ккал

Штрих-код

90426216

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 322(i), E 476, E 500

Морозиво «Премія»

Морозиво «Премія»
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 24.5 г
Вуглеводи - 22.2 г
Калорійність - 322.5 ккал

Штрих-код

4823096402529

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 322(i), E 433, E 407

Морозиво «Бєлая бяроза» «Ласунка»

Морозиво «Бєлая бяроза» «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 16.89 г
Вуглеводи - 30.3 г
Калорійність - 289.3 ккал

Штрих-код

4820167771454

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 322(i), E 433, E 500, E 407

Морозиво «Стакан великан» «Ласунка»

Морозиво «Стакан великан» «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 15.2 г
Вуглеводи - 31.3 г
Калорійність - 276 ккал

Штрих-код

4820012599356

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 322(i), E 433, E 500, E 407

Морозиво «Хладик Артек»

Морозиво «Хладик Артек»
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 25.4 г
Вуглеводи - 27.6 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4823009207982

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 412, E 322(i), E 407

Десерт «Пані Хуторянка»

Десерт «Пані Хуторянка»
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 9 г
Вуглеводи - 13.3 г
Калорійність - 147 ккал

Штрих-код

4820044752330

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 471, E 321, E 320

Морозиво «Ласунка»

Морозиво «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 4.2 г
Жири - 15.7 г
Вуглеводи - 31.8 г
Калорійність - 285.3 ккал

Штрих-код

4820193555813

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 322(i), E 500

Соломка "Розумний вибір"

Соломка "Розумний вибір"
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 6.7 г
Вуглеводи - 77.9 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

2999300025869

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a, E 471

Морозиво «Banket Deluxe»

Морозиво «Banket Deluxe»
В 100г продукту:
Білки - 10.6 г
Жири - 2.8 г
Вуглеводи - 36.9 г
Калорійність - 254.2 ккал

Штрих-код

4820193555578

Харчові добавки Е

E 471, E 330, E 322(i), E 331, E 100(i), E 440

Вареники з картоплею «Три ведмеді»

Вареники з картоплею «Три ведмеді»
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 2.7 г
Вуглеводи - 37.8 г
Калорійність - 198.1 ккал

Штрих-код

4823086110441

Харчові добавки Е

E 471, E 300, E 322(i), E 1104

Морозиво «Ласунка»

Морозиво «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 13.9 г
Вуглеводи - 31.7 г
Калорійність - 265.9 ккал

Штрих-код

4820193551990

Харчові добавки Е

E 471, E 500, E 330, E 412, E 322(i), E 331, E 160a, E 433, E 407, E 100(i)

Печиво «Zagora»

Печиво «Zagora»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 14.6 г
Вуглеводи - 71.9 г
Калорійність - 440 ккал

Штрих-код

4820077271754

Харчові добавки Е

E 503, E 330, E 322(i), E 500, E 471, E 321, E 320