Продукти з добавкою «E415»

Ковбаса «Ретро з молоком» ТМ «Ювілейний»

Ковбаса «Ретро з молоком» ТМ «Ювілейний»
В 100г продукту:
Білки - 12 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 255 ккал

Штрих-код

4823022601811

Харчові добавки Е

E 300, E 415, E 330, E 621, E 250, E 452, E 450, E 407, E 160c

Десерт «Чудо» персик-груша

Десерт «Чудо» персик-груша
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 17 г
Калорійність - 123.4 ккал

Штрих-код

4823061303172

Харчові добавки Е

E 330, E 412, E 410, E 331, E 1442, E 415, E 1422

Майонез «Славолія» Провансаль

Майонез «Славолія» Провансаль
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.3 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

4820149923116

Харчові добавки Е

E 415, E 412, E 202, E 260, E 270, E 385, E 160a

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 15.8 г
Калорійність - 97 ккал

Штрих-код

4820109925648

Харчові добавки Е

E 330, E 415, E 407, E 331

Сирок «Геркулес» апельсин-мандарин

Сирок «Геркулес» апельсин-мандарин
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 26 г
Калорійність - 338 ккал

Штрих-код

4820040742328

Харчові добавки Е

E 322, E 1422, E 440, E 330, E 415, E 160a

Пломбір «Суперсімейка» «Геркулес»

Пломбір «Суперсімейка» «Геркулес»
В 100г продукту:
Білки - 3.1 г
Жири - 15.1 г
Вуглеводи - 19.9 г
Калорійність - 228 ккал

Штрих-код

4820020715366

Харчові добавки Е

E 471, E 412, E 415

Лечо болгарське «Верес»

Лечо болгарське «Верес»
В 100г продукту:
Білки - 0.9 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 44 ккал

Штрих-код

4820008092540

Харчові добавки Е

E 260, E 412, E 415

Сирок «Любимчик» молоко

Сирок «Любимчик» молоко
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 31 г
Калорійність - 394 ккал

Штрих-код

4820005426256

Харчові добавки Е

E 509, E 322, E 471, E 160a, E 320, E 321, E 407, E 1450, E 1442, E 415, E 332

Сирок «Любимчик» з ваніліном

Сирок «Любимчик» з ваніліном
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 31 г
Калорійність - 394 ккал

Штрих-код

4820005425846

Харчові добавки Е

E 509, E 471, E 160a, E 322, E 1442, E 407, E 415, E 1450

Майонез «Прованський» ТМ «Торчин»

Майонез «Прованський» ТМ «Торчин»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 4.4 г
Калорійність - 621 ккал

Штрих-код

4820001314403

Харчові добавки Е

E 260, E 270, E 415, E 202, E 385, E 160a, E 1422

Йогурт «Живинка» чорниця (3+1)

Йогурт «Живинка» чорниця (3+1)
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109921329

Харчові добавки Е

E 333, E 407, E 415, E 330

Сирок «Марічка» згущене молоко

Сирок «Марічка» згущене молоко
В 100г продукту:
Білки - 5.9 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 23.6 г
Калорійність - 379 ккал

Штрих-код

4820139771642

Харчові добавки Е

E 1422, E 410, E 415, E 330, E 322

Йогурт «Живинка» чорниця

Йогурт «Живинка» чорниця
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920773

Харчові добавки Е

E 333, E 407, E 415, E 330

Майонез «Європейський» ТМ «Торчин»

Майонез «Європейський» ТМ «Торчин»
В 100г продукту:
Білки - 0.6 г
Жири - 72 г
Вуглеводи - 4.9 г
Калорійність - 670 ккал

Штрих-код

4820001312065

Харчові добавки Е

E 260, E 270, E 202, E 415, E 412, E 385, E 160a, E 1422

Рулети бісквітні «Майстер Десерту»

Рулети бісквітні «Майстер Десерту»
В 100г продукту:
Білки - 4.82 г
Жири - 17.8 г
Вуглеводи - 65.49 г
Калорійність - 367.8 ккал

Штрих-код

4607001413752

Харчові добавки Е

E 500ii, E 450i, E 471, E 422, E 1520, E 440, E 415, E 330, E 200, E 122

Палички крабові «Санта Бремор»

Палички крабові «Санта Бремор»
В 100г продукту:
Білки - 4.2 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 14.4 г
Калорійність - 94.2 ккал

Штрих-код

4824027005253

Харчові добавки Е

E 415, E 202, E 635, E 322, E 621, E 160c, E 171, E 407, E 120

«Барні» яблуко 5 шт.

«Барні» яблуко 5 шт.
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210152008

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

«Ведмедик Барні» яблуко

«Ведмедик Барні» яблуко
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210151995

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

Морозиво «Банан»

Морозиво «Банан»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 12.4 г
Вуглеводи - 30.3 г
Калорійність - 248.8 ккал

Штрих-код

4823070202862

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 410, E 412, E 415, E 466, E 471, E 322, E 1422, E 407, E 150

Майонез «Урожай» 67%

Майонез «Урожай» 67%
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.3 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

4820149920887

Харчові добавки Е

E 1422, E 260, E 270, E 202, E 412, E 415, E 385, E 160a

Ікра тріски «Веладіс» в соусі

Ікра тріски «Веладіс» в соусі
В 100г продукту:
Білки - 11 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 2 г
Калорійність - 277 ккал

Штрих-код

4820121341532

Харчові добавки Е

E 410, E 412, E 415, E 260, E 270, E 296, E 330, E 210, E 211

Десерт «Дольче» вишня

Десерт «Дольче» вишня
В 100г продукту:
Білки - 4.6 г
Жири - 4 г
Вуглеводи - 15.8 г
Калорійність - 117.6 ккал

Штрих-код

4820096011225

Харчові добавки Е

E 509, E 407, E 330, E 163, E 120, E 415, E 300, E 331

Гірчиця «Маринадо»

Гірчиця «Маринадо»
В 100г продукту:
Білки - 9.4 г
Жири - 2.83 г
Вуглеводи - 2.63 г
Калорійність - 128.75 ккал

Штрих-код

4820078570870

Харчові добавки Е

E 260, E 200, E 415, E 100

Майонез ювілейний 30% ТМ «Норма»

Майонез ювілейний 30% ТМ «Норма»
В 100г продукту:
Білки - 0.37 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 5.95 г
Калорійність - 283 ккал

Штрих-код

4820019340982

Харчові добавки Е

E 1442, E 1450, E 260, E 270, E 415, E 202, E 385, E 160a

Соус «3 гриба» ТМ «Верес»

Соус «3 гриба» ТМ «Верес»
В 100г продукту:
Білки - 1.5 г
Жири - 3.6 г
Вуглеводи - 19 г
Калорійність - 114 ккал

Штрих-код

4820008098368

Харчові добавки Е

E 260, E 412, E 415, E 200

Майонез Провансаль ТМ «Чумак»

Майонез Провансаль ТМ «Чумак»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.4 г
Калорійність - 618 ккал

Штрих-код

4820001356588

Харчові добавки Е

E 1422, E 415, E 260, E 270, E 385, E 160a

Сирок «Дольче» з полуницею

Сирок «Дольче» з полуницею
В 100г продукту:
Білки - 9.1 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 19.9 г
Калорійність - 273 ккал

Штрих-код

4823065704982

Харчові добавки Е

E 509, E 330, E 120, E 407, E 415, E 331

Пломбір 19 «Хладик»

Пломбір 19 «Хладик»
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 23.8 г
Калорійність - 272 ккал

Штрих-код

482300920296

Харчові добавки Е

E 410, E 412, E 415, E 466, E 471, E 500, E 322

Сирок «Том енд Джері» вишня

Сирок «Том енд Джері» вишня
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 24.2 г
Вуглеводи - 24.8 г
Калорійність - 329 ккал

Штрих-код

4820003257036

Харчові добавки Е

E 322, E 440, E 330, E 417, E 120, E 415, E 163

Сирок «Том енд Джері» персик

Сирок «Том енд Джері» персик
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 24.2 г
Вуглеводи - 24.8 г
Калорійність - 329 ккал

Штрих-код

4820003257012

Харчові добавки Е

E 322, E 440, E 330, E 415, E 417, E 160a