Продукти з добавкою «E401»

Снеки «Peri-Peri»

Снеки «Peri-Peri»
В 100г продукту:
Білки - 22 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 423 ккал

Штрих-код

4820247140163

Харчові добавки Е

E 300, E 401, E 327, E 250, E 160c

Ковбаса «Бердянська»

Ковбаса «Бердянська»
В 100г продукту:
Білки - 13.1 г
Жири - 40.4 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 415.8 ккал

Штрих-код

2201124105826

Харчові добавки Е

E 575, E 451i, E 300, E 450(iii), E 415, E 330, E 301, E 401, E 250, E 262, E 252, E 407, E 120

Сосиски з сиром М'ясна лавка

Сосиски з сиром М'ясна лавка
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 18.9 г
Вуглеводи - 1.7 г
Калорійність - 222.9 ккал

Штрих-код

2999300065599

Харчові добавки Е

E 412, E 316, E 120, E 250, E 621, E 415, E 451, E 407, E 508, E 401

Морозиво «Марс»

Морозиво «Марс»
В 100г продукту:
Білки - 2.1 г
Жири - 9.1 г
Вуглеводи - 19.9 г
Калорійність - 170 ккал

Штрих-код

5000159347266

Харчові добавки Е

E 322(i), E 407, E 150, E 412, E 471, E 410, E 401

Оливки «Бон Ві» лимон

Оливки «Бон Ві» лимон
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 145 ккал

Штрих-код

06399177

Харчові добавки Е

E 401, E 621, E 330, E 300

Оливки з каперсами «Оскар»

Оливки з каперсами «Оскар»
В 100г продукту:
Білки - 1.59 г
Жири - 12.91 г
Вуглеводи - 5.01 г
Калорійність - 143 ккал

Штрих-код

8436024293401

Харчові добавки Е

E 270, E 330, E 401, E 300, E 621

Оливки з тунцом «ITLV»

Оливки з тунцом «ITLV»
В 100г продукту:
Білки - 1.7 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 151 ккал

Штрих-код

8410179002835

Харчові добавки Е

E 401, E 621, E 330, E 270, E 300

Морозиво лід «Цитрус» ТМ «Рудь»

Морозиво лід «Цитрус» ТМ «Рудь»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 23.9 г
Калорійність - 95.6 ккал

Штрих-код

4820015169433

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 412, E 401, E 407

Оливки з анчоусом «Ашан»

Оливки з анчоусом «Ашан»
В 100г продукту:
Білки - 1.3 г
Жири - 16.2 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 151 ккал

Штрих-код

8410971020143

Харчові добавки Е

E 270, E 330, E 621, E 300, E 401

Оливки зелені з лимоном ТМ «Angelo»

Оливки зелені з лимоном ТМ «Angelo»
В 100г продукту:
Білки - 2.17 г
Жири - 10.5 г
Вуглеводи - 5.1 г
Калорійність - 166.67 ккал

Штрих-код

4820056831535

Харчові добавки Е

E 621, E 401, E 270, E 330, E 300

Оливки зелені з лососем ТМ «ANGELO»

Оливки зелені з лососем ТМ «ANGELO»
В 100г продукту:
Білки - 2.17 г
Жири - 10.5 г
Вуглеводи - 5.1 г
Калорійність - 166.67 ккал

Штрих-код

4820056831542

Харчові добавки Е

E 621, E 401, E 270, E 330, E 300

Торт «Грильяжний» «Лучіано»

Торт «Грильяжний» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 49.7 г
Калорійність - 420 ккал

Штрих-код

4820019895185

Харчові добавки Е

E 440, E 407, E 401, E 330, E 406, E 102, E 124, E 234, E 235

Йогурт «Злагода»

Йогурт «Злагода»
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 15.3 г
Калорійність - 79 ккал

Штрих-код

4820005424962

Харчові добавки Е

E 1422, E 160b, E 330, E 202, E 1450, E 471, E 412, E 415, E 401

Оливки «Дольче Віта» з креветкою

Оливки «Дольче Віта» з креветкою
В 100г продукту:
Білки - 1.94 г
Жири - 19.6 г
Вуглеводи - 1.29 г
Калорійність - 197.8 ккал

Штрих-код

8436024291711

Харчові добавки Е

E 270, E 330, E 621, E 401, E 300

Оливки «Дольче Віта»

Оливки «Дольче Віта»
В 100г продукту:
Білки - 1.94 г
Жири - 19.6 г
Вуглеводи - 1.29 г
Калорійність - 197.8 ккал

Штрих-код

8436024291711

Харчові добавки Е

E 270, E 330, E 621, E 401, E 300

Оливки з сьомгою

Оливки з сьомгою
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 177 ккал

Штрих-код

8436024290097

Харчові добавки Е

E 401, E 330, E 270, E 621, E 300