Продукти з добавкою «E375»

Сухий сніданок «Nestle»

Сухий сніданок «Nestle»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 6.3 г
Вуглеводи - 74.2 г
Калорійність - 402 ккал

Штрих-код

5900020022622

Харчові добавки Е

E 101, E 322(i), E 170, E 375

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 66 ккал

Штрих-код

4820086820080

Харчові добавки Е

E 471, E 170, E 300, E 331, E 508, E 341, E 101, E 375, E 585, E 530, E 917

Енергетик «Ред Булл»

Енергетик «Ред Булл»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

9002490212100

Харчові добавки Е

E 331, E 330, E 375, E 150, E 101

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 464 ккал

Штрих-код

7622300678852

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 101, E 375, E 150

«Блек Натур» «Black Nature»

«Блек Натур» «Black Nature»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.4 г
Калорійність - 45.6 ккал

Штрих-код

4820159360055

Харчові добавки Е

E 330, E 375, E 410, E 202, E 160a, E 290, E 211

Ікра мінтаю «Санта Бремор»

Ікра мінтаю «Санта Бремор»
В 100г продукту:
Білки - 26 г
Жири - 6.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 160 ккал

Штрих-код

4810168025793

Харчові добавки Е

E 621, E 635, E 640, E 331, E 327, E 350, E 301, E 375, E 410, E 415, E 412, E 202, E 211

«Energo Cool Effektт»

«Energo Cool Effektт»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 46.3 ккал

Штрих-код

4820010894736

Харчові добавки Е

E 129, E 133, E 290, E 330, E 331, E 211, E 375

Енергетик «Блек Натур»

Енергетик «Блек Натур»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.4 г
Калорійність - 45.6 ккал

Штрих-код

4820005198696

Харчові добавки Е

E 330, E 375, E 410, E 202, E 160a, E 290, E 211

Ікра тріски «Санта Бремор»

Ікра тріски «Санта Бремор»
В 100г продукту:
Білки - 20 г
Жири - 3 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 147 ккал

Штрих-код

4810168024260

Харчові добавки Е

E 621, E 635, E 640, E 331, E 327, E 350, E 301, E 375, E 410, E 415, E 412, E 202, E 211

Mojito Energy «Fireball»

Mojito Energy «Fireball»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820008372840

Харчові добавки Е

E 330, E 375, E 202, E 290, E 414, E 422, E 211, E 102, E 133

БодунOФФ грейпфрут

БодунOФФ грейпфрут
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9 г
Калорійність - 35 ккал

Штрих-код

4820149790093

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 444, E 414, E 160a, E 331, E 211, E 363, E 375, E 101

Енергетичний напій «Energo Hot Ball»

Енергетичний напій «Energo Hot Ball»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.4 г
Калорійність - 42.7 ккал

Штрих-код

4820010895146

Харчові добавки Е

E 122, E 290, E 330, E 331, E 211, E 131, E 375

Напій «Бодунофф»

Напій «Бодунофф»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.6 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

4820149790022

Харчові добавки Е

E 331, E 290, E 330, E 211, E 363, E 300, E 375, E 307, E 101

Енергетичний напій «Control»

Енергетичний напій «Control»
В 100г продукту:
Білки - 0.4 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 10.9 г
Калорійність - 47 ккал

Штрих-код

5901828330018

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 150d, E 101, E 375, E 290

Нектар «Мультивітамін» ТМ «Біола»

Нектар «Мультивітамін» ТМ «Біола»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.9 г
Калорійність - 48.7 ккал

Штрих-код

4820010891612

Харчові добавки Е

E 101, E 300, E 375