Продукти з добавкою «E331»

Напій «7UP» лимон

Напій «7UP» лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104272

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

Десерт «Чудо» персик-груша

Десерт «Чудо» персик-груша
В 100г продукту:
Білки - 4.4 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 17 г
Калорійність - 123.4 ккал

Штрих-код

4823061303172

Харчові добавки Е

E 330, E 412, E 410, E 331, E 1442, E 415, E 1422

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.

Активія «Данон» висівки-злаки 4 шт.
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 15.8 г
Калорійність - 97 ккал

Штрих-код

4820109925648

Харчові добавки Е

E 330, E 415, E 407, E 331

Активія «Данон» полуниця 4 шт.

Активія «Данон» полуниця 4 шт.
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 14.6 г
Калорійність - 92 ккал

Штрих-код

4820109921985

Харчові добавки Е

E 120, E 440, E 331, E 330

Активія «Данон» полуниця

Активія «Данон» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 14.6 г
Калорійність - 92 ккал

Штрих-код

4820109921909

Харчові добавки Е

E 120, E 440, E 331, E 330

Йогурт «Живинка» персик 4шт.

Йогурт «Живинка» персик 4шт.
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920841

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 330, E 331, E 101

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920766

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 331, E 101, E 330

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 66 ккал

Штрих-код

4820086820080

Харчові добавки Е

E 170, E 508, E 341, E 331, E 300, E 375, E 101, E 471

Морозиво суфле «Банзай Макіато»

Морозиво суфле «Банзай Макіато»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 10.8 г
Вуглеводи - 40.5 г
Калорійність - 277 ккал

Штрих-код

4820020716059

Харчові добавки Е

E 1422, E 150, E 407, E 508, E 516, E 500, E 322, E 471, E 412, E 466, E 331, E 410

Морозиво «Банзай» полуниця

Морозиво «Банзай» полуниця
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 8.6 г
Вуглеводи - 35.5 г
Калорійність - 232 ккал

Штрих-код

4820020716042

Харчові добавки Е

E 1422, E 322, E 120, E 160a, E 500, E 471, E 412, E 466, E 331, E 410, E 407, E 330

Зефір «Кондіссіма»

Зефір «Кондіссіма»
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 76.9 г
Калорійність - 300 ккал

Штрих-код

4820008837240

Харчові добавки Е

E 270, E 331, E 440, E 553b

Сир «Президент» плавлений

Сир «Президент» плавлений
В 100г продукту:
Білки - 14.5 г
Жири - 7.5 г
Вуглеводи - 9.8 г
Калорійність - 165 ккал

Штрих-код

4607037120952

Харчові добавки Е

E 331, E 339, E 452, E 407

Активіа «Данон» полуниця-суниця

Активіа «Данон» полуниця-суниця
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.5 г
Калорійність - 75 ккал

Штрих-код

4600605017500

Харчові добавки Е

E 120, E 440, E 330, E 333, E 331

Йогурт «Фанні» персик (3+1)

Йогурт «Фанні» персик (3+1)
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 86.3 ккал

Штрих-код

4820096019917

Харчові добавки Е

E 407, E 160a, E 160c, E 330, E 331

Спрайт 330 мл

Спрайт 330 мл
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.3 г
Калорійність - 30 ккал

Штрих-код

5449000014535

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 950, E 951, E 211

«Кофі Мейт»

«Кофі Мейт»
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 34.6 г
Вуглеводи - 55.8 г
Калорійність - 543 ккал

Штрих-код

8850124042729

Харчові добавки Е

E 471, E 472e, E 551, E 452, E 331, E 340

Лікер «Бейліс» карамель

Лікер «Бейліс» карамель
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 25 г
Калорійність - 327 ккал

Штрих-код

5011013928309

Харчові добавки Е

E 150d, E 471, E 331

Енергетик «Ред Булл»

Енергетик «Ред Булл»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

9002490212100

Харчові добавки Е

E 331, E 330, E 375, E 150, E 101

«Барні» яблуко 5 шт.

«Барні» яблуко 5 шт.
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210152008

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

«Ведмедик Барні» яблуко

«Ведмедик Барні» яблуко
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 9.8 г
Вуглеводи - 64 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

7622210151995

Харчові добавки Е

E 422, E 296, E 331, E 415, E 450, E 500, E 472b, E 475, E 472c

Напій «7АП»

Напій «7АП»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104265

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

Десерт «Дольче» вишня

Десерт «Дольче» вишня
В 100г продукту:
Білки - 4.6 г
Жири - 4 г
Вуглеводи - 15.8 г
Калорійність - 117.6 ккал

Штрих-код

4820096011225

Харчові добавки Е

E 509, E 407, E 330, E 163, E 120, E 415, E 300, E 331

Снеки «Бульбарики» бекон

Снеки «Бульбарики» бекон
В 100г продукту:
Білки - 6.2 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 503.8 ккал

Штрих-код

4820087820904

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 160c, E 551, E 331, E 363, E 330

Йогурт Фреш «Дольче»

Йогурт Фреш «Дольче»
В 100г продукту:
Білки - 2.5 г
Жири - 1.4 г
Вуглеводи - 12.3 г
Калорійність - 71.8 ккал

Штрих-код

4823065708577

Харчові добавки Е

E 440, E 330, E 120, E 331

Сирок «Дольче» з полуницею

Сирок «Дольче» з полуницею
В 100г продукту:
Білки - 9.1 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 19.9 г
Калорійність - 273 ккал

Штрих-код

4823065704982

Харчові добавки Е

E 509, E 330, E 120, E 407, E 415, E 331

Нескафе мікс «Крімі»

Нескафе мікс «Крімі»
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 74.2 г
Калорійність - 468 ккал

Штрих-код

4823000912762

Харчові добавки Е

E 340, E 471, E 451, E 551, E 472e, E 452, E 331, E 150, E 952

Біфідойогурт «Активіа» цитрус мікс

Біфідойогурт «Активіа» цитрус мікс
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.9 г
Калорійність - 77 ккал

Штрих-код

4820109925280

Харчові добавки Е

E 331, E 407, E 120, E 160c, E 100, E 330

Йогурт «Искушение» манго-персик

Йогурт «Искушение» манго-персик
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 15.9 г
Калорійність - 96.9 ккал

Штрих-код

4823065709109

Харчові добавки Е

E 160a, E 160c, E 331

Йогурт «Искушение» вишня-агрус

Йогурт «Искушение» вишня-агрус
В 100г продукту:
Білки - 2.85 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 16.7 г
Калорійність - 101.6 ккал

Штрих-код

4823065708904

Харчові добавки Е

E 440, E 412, E 333, E 120, E 331

Сирок «Дольче» лимон

Сирок «Дольче» лимон
В 100г продукту:
Білки - 7.8 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 32.9 г
Калорійність - 353.6 ккал

Штрих-код

4823065708768

Харчові добавки Е

E 100, E 410, E 415, E 322, E 331