Продукти з добавкою «E330»

«Машенька» йогурт

«Машенька» йогурт
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 17.6 г
Калорійність - 126.2 ккал

Штрих-код

4823061322357

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 412, E 440

Сири плавлені «Molendam»

Сири плавлені «Molendam»
В 100г продукту:
Білки - 8.9 г
Жири - 15.2 г
Вуглеводи - 6.88 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

4823039005909

Харчові добавки Е

E 330

Ікорка «Водный мир»

Ікорка «Водный мир»
В 100г продукту:
Білки - 4.2 г
Жири - 36.4 г
Вуглеводи - 10.8 г
Калорійність - 388 ккал

Штрих-код

4820088412306

Харчові добавки Е

E 415, E 160c, E 330, E 120, E 211, E 621, E 202

Тістечки «Ведмедик Барні»

Тістечки «Ведмедик Барні»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 65 г
Калорійність - 363 ккал

Штрих-код

7622210587671

Харчові добавки Е

E 472b, E 415, E 330, E 422

Соки «Садочок»

Соки «Садочок»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

4823063107280

Харчові добавки Е

E 330

Йогурт «Карпатський»

Йогурт «Карпатський»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 2.2 г
Вуглеводи - 13.4 г
Калорійність - 84.6 ккал

Штрих-код

4820222761857

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 160b, E 440

Кекс Магдаленас

Кекс Магдаленас
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 28 г
Вуглеводи - 48.1 г
Калорійність - 465 ккал

Штрих-код

4820207122215

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 1520, E 330, Е 262(ii), E 322(i), E 202, E 422, E 450

Ікра «Водный мир»

Ікра «Водный мир»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 33.6 г
Вуглеводи - 8.5 г
Калорійність - 359 ккал

Штрих-код

4820088412719

Харчові добавки Е

E 415, E 160c, E 330, E 120, E 211, E 621, E 202

Сік «Наш Сік»

Сік «Наш Сік»
В 100г продукту:
Білки - 0.2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 173 ккал

Штрих-код

4820016250604

Харчові добавки Е

E 330

Нектар «Jaffa»

Нектар «Jaffa»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.5 г
Калорійність - 38 ккал

Штрих-код

4820003689714

Харчові добавки Е

E 330

Цукерки «Fini»

Цукерки «Fini»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 80 г
Калорійність - 334 ккал

Штрих-код

8410525116742

Харчові добавки Е

E 440, E 330

Сирок «Дольче» «Lactel»

Сирок «Дольче» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 7.1 г
Жири - 22.1 г
Вуглеводи - 38.2 г
Калорійність - 380 ккал

Штрих-код

4823065723891

Харчові добавки Е

E 1422, E 503, E 415, E 330, E 322(i), E 500, E 163, E 120, E 440

Йогурт «Дольче» «Lactel»

Йогурт «Дольче» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 3 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 13.5 г
Калорійність - 102 ккал

Штрих-код

4823065723150

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 331, E 407, E 100(i)

Напій «Лактонія» «Lactel»

Напій «Лактонія» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 11.9 г
Калорійність - 69.1 ккал

Штрих-код

4823065720401

Харчові добавки Е

E 300, E 160c, E 330, E 331

Сухарі «Київхліб»

Сухарі «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 5.1 г
Вуглеводи - 77.6 г
Калорійність - 400 ккал

Штрих-код

4820227211012

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Сирок глазурований «Рікі Тікі»

Сирок глазурований «Рікі Тікі»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 20.3 г
Вуглеводи - 28.9 г
Калорійність - 125 ккал

Штрих-код

4823096408293

Харчові добавки Е

E 1422, E 471, E 330, E 322(i)

Паста креветочна «Aqua Vita»

Паста креветочна «Aqua Vita»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820088413938

Харчові добавки Е

E 160c, E 296, E 330, E 270, E 211, E 621, E 202

Рулетик «Запорізький хлібозавод»

Рулетик «Запорізький хлібозавод»
В 100г продукту:
Білки - 9.8 г
Жири - 11.2 г
Вуглеводи - 59 г
Калорійність - 376 ккал

Штрих-код

4820008810304

Харчові добавки Е

E 330

Закуска «Пікнік»

Закуска «Пікнік»
В 100г продукту:
Білки - 1.1 г
Жири - 27 г
Вуглеводи - 7.2 г
Калорійність - 277 ккал

Штрих-код

4820052511608

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 202

Сирок глазурований «Премія»

Сирок глазурований «Премія»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 20.3 г
Вуглеводи - 28.9 г
Калорійність - 329 ккал

Штрих-код

4823096407395

Харчові добавки Е

E 1422, E 415, E 330, E 322(i), E 120, E 440

Арахіс «Big Bob»

Арахіс «Big Bob»
В 100г продукту:
Білки - 19.8 г
Жири - 50.5 г
Вуглеводи - 26.9 г
Калорійність - 641.3 ккал

Штрих-код

4820182063091

Харчові добавки Е

E 621, E 160c, E 330, E 551, E 270, E 627, E 631

Напій «Ice Coole»

Напій «Ice Coole»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.7 г
Калорійність - 41.1 ккал

Штрих-код

4820137825224

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 102, E 122

Сир плавлений «Molendam»

Сир плавлений «Molendam»
В 100г продукту:
Білки - 8.1 г
Жири - 18 г
Вуглеводи - 7.4 г
Калорійність - 224 ккал

Штрих-код

4823039007071

Харчові добавки Е

E 330, E 412, E 407, E 415

Йогурт «Біла лінія»

Йогурт «Біла лінія»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 13.3 г
Калорійність - 79 ккал

Штрих-код

4820239240376

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 160a, E 160c, E 440

Йогурт «L.O.L. SURPRISE» «Данон»

Йогурт «L.O.L. SURPRISE» «Данон»
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 2.1 г
Вуглеводи - 13.4 г
Калорійність - 86 ккал

Штрих-код

4820226162872

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 150

Закваска «Lactel»

Закваска «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2.5 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 65.9 ккал

Штрих-код

4823065729053

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 331

Йогурт «Ківі» «Дольче»

Йогурт «Ківі» «Дольче»
В 100г продукту:
Білки - 3.05 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 16.6 г
Калорійність - 107.4 ккал

Штрих-код

4823065717531

Харчові добавки Е

E 1422, E 141, E 330, E 331

Йогурт «Персик» «Lactel»

Йогурт «Персик» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2.2 г
Жири - 2.5 г
Вуглеводи - 13.2 г
Калорійність - 84.1 ккал

Штрих-код

4823065717258

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 331, E 160c, E 407

Йогурт «Полуниця» «Lactel»

Йогурт «Полуниця» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 1.7 г
Вуглеводи - 15.3 г
Калорійність - 89.7 ккал

Штрих-код

4823065711003

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 120

Десерт «Пані Хуторянка»

Десерт «Пані Хуторянка»
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 9 г
Вуглеводи - 13.3 г
Калорійність - 147 ккал

Штрих-код

4820044752330

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 471, E 321, E 320