Продукти з добавкою «E300»

Ковбаса напівкопчена «Самобранка»

Ковбаса напівкопчена «Самобранка»
В 100г продукту:
Білки - 13 г
Жири - 32 г
Вуглеводи - 6 г
Калорійність - 360 ккал

Штрих-код

2202113302561

Харчові добавки Е

E 250, E 450, E 621, E 300, E 451, E 301

Хлібобулочні вироби «Хлібодар»

Хлібобулочні вироби «Хлібодар»
В 100г продукту:
Білки - 7.9 г
Жири - 3.1 г
Вуглеводи - 54 г
Калорійність - 273 ккал

Штрих-код

4820057700748

Харчові добавки Е

E 300

Сік «Малятко»

Сік «Малятко»
В 100г продукту:
Білки - 0.8 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.4 г
Калорійність - 41 ккал

Штрих-код

4820123510554

Харчові добавки Е

E 300

Ковбаси «Глобино»

Ковбаси «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 26.7 г
Вуглеводи - 0.3 г
Калорійність - 289.5 ккал

Штрих-код

2703801005127

Харчові добавки Е

E 450, E 500, E 621, E 412, E 631, E 627, E 551, E 300, E 331, E 250, E 316

Паштет «Глобино»

Паштет «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 0.3 г
Калорійність - 343 ккал

Штрих-код

4820112650773

Харчові добавки Е

E 621, E 471, E 631, E 627, E 300, E 331, E 316

Лактонія «Imun+» «Lactel»

Лактонія «Imun+» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 11.7 г
Калорійність - 68.3 ккал

Штрих-код

4823065720500

Харчові добавки Е

E 1422, E 300, E 330, E 331

«Верес» Хрін

«Верес» Хрін
В 100г продукту:
Білки - 1.5 г
Жири - 4 г
Вуглеводи - 13 г
Калорійність - 94 ккал

Штрих-код

4823105404469

Харчові добавки Е

E 500, E 300, E 415, E 330, E 412, E 260, E 122

Сосиски «М'ясна лавка»

Сосиски «М'ясна лавка»
В 100г продукту:
Білки - 11.9 г
Жири - 23.3 г
Вуглеводи - 3.3 г
Калорійність - 270.5 ккал

Штрих-код

2999300072115

Харчові добавки Е

E 450, E 120, E 621, E 300, E 250

Сосиски «Ранчо»

Сосиски «Ранчо»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 2.8 г
Калорійність - 276.2 ккал

Штрих-код

2757968010203

Харчові добавки Е

E 450, E 621, E 300, E 250

Оливки зелені «Своя лінія»

Оливки зелені «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 116 ккал

Штрих-код

2999200016851

Харчові добавки Е

E 300, E 621, E 330, E 401

Геролакт «Яготинське»

Геролакт «Яготинське»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 5.5 г
Калорійність - 65 ккал

Штрих-код

4823005209348

Харчові добавки Е

E 300

Сухарики з багету «Флінт»

Сухарики з багету «Флінт»
В 100г продукту:
Білки - 10.5 г
Жири - 9.9 г
Вуглеводи - 72.9 г
Калорійність - 422 ккал

Штрих-код

4820182746727

Харчові добавки Е

E 621, E 300, E 160c, E 631, E 330, E 551, E 270, E 327, E 100(i)

Філе рибне «Veladis»

Філе рибне «Veladis»
В 100г продукту:
Білки - 11.2 г
Жири - 31.4 г
Вуглеводи - 2.8 г
Калорійність - 339 ккал

Штрих-код

4823097900192

Харчові добавки Е

E 300, E 316, E 330, E 260, E 211, E 331, E 202, E 452, E 450

Сосиски «Бащинські»

Сосиски «Бащинські»
В 100г продукту:
Білки - 13 г
Жири - 17.4 г
Вуглеводи - 3.2 г
Калорійність - 221 ккал

Штрих-код

4823064807622

Харчові добавки Е

E 322(i), E 450, E 120, E 621, E 322, E 412, E 300, E 252, E 250

Сосиски «Глобино»

Сосиски «Глобино»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 20.7 г
Вуглеводи - 0.5 г
Калорійність - 228.1 ккал

Штрих-код

4820112652722

Харчові добавки Е

E 304, E 450, E 621, E 330, E 551, E 300

Батон «Хлібодар»

Батон «Хлібодар»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 1.6 г
Вуглеводи - 51.3 г
Калорійність - 249 ккал

Штрих-код

4820091441614

Харчові добавки Е

E 300

Йогурт «Машенька»

Йогурт «Машенька»
В 100г продукту:
Білки - 2.8 г
Жири - 5 г
Вуглеводи - 15.7 г
Калорійність - 119 ккал

Штрих-код

4823061322975

Харчові добавки Е

E 1422, E 300, E 330, E 412

Тісто «Рудь»

Тісто «Рудь»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 17.5 г
Вуглеводи - 41.4 г
Калорійність - 353.1 ккал

Штрих-код

4820015168887

Харчові добавки Е

E 300, E 330, E 322(i), E 160a, E 500

Батон «Бердянський хлібокомбінат»

Батон «Бердянський хлібокомбінат»
В 100г продукту:
Білки - 7.5 г
Жири - 1.6 г
Вуглеводи - 54.3 г
Калорійність - 249 ккал

Штрих-код

4820091442406

Харчові добавки Е

E 300

Салямі «Бердянський»

Салямі «Бердянський»
В 100г продукту:
Білки - 13.1 г
Жири - 44.1 г
Вуглеводи - 18 г
Калорійність - 449 ккал

Штрих-код

2085171105288

Харчові добавки Е

E 575, E 451i, E 300, E 450(iii), E 330, E 621, E 250, E 252, E 407, E 120

Оселедець «Вогні моря»

Оселедець «Вогні моря»
В 100г продукту:
Білки - 10.62 г
Жири - 50.7 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 498.78 ккал

Штрих-код

4824034010127

Харчові добавки Е

E 300, E 330, E 621, E 260, E 211, E 331, E 202, E 575

Напій «Ліптон»

Напій «Ліптон»
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 2.3 г
Калорійність - 10 ккал

Штрих-код

4823063102001

Харчові добавки Е

E 300, E 330, E 331, E 960

Напій йогуртний «Лактонія»

Напій йогуртний «Лактонія»
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 11.7 г
Калорійність - 68.3 ккал

Штрих-код

4823065728841

Харчові добавки Е

E 300, E 331

Ковбаса «Бердянський»

Ковбаса «Бердянський»
В 100г продукту:
Білки - 15.2 г
Жири - 33.4 г
Вуглеводи - 0.1 г
Калорійність - 363.1 ккал

Штрих-код

2201223204185

Харчові добавки Е

E 451i, E 300, E 330, E 211, E 407

Рогалик «Хлібодар»

Рогалик «Хлібодар»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 10.2 г
Вуглеводи - 64.3 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

4820008810328

Харчові добавки Е

E 300

Снеки «Peri-Peri»

Снеки «Peri-Peri»
В 100г продукту:
Білки - 22 г
Жири - 35 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 423 ккал

Штрих-код

4820247140163

Харчові добавки Е

E 300, E 401, E 327, E 250, E 160c

Хліб «Запорізький хлібозавод»

Хліб «Запорізький хлібозавод»
В 100г продукту:
Білки - 8.3 г
Жири - 3.3 г
Вуглеводи - 51.7 г
Калорійність - 270 ккал

Штрих-код

4820013113803

Харчові добавки Е

E 160c, E 300

М'ясна продукція «Фарро»

М'ясна продукція «Фарро»
В 100г продукту:
Білки - 11 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 170 ккал

Штрих-код

2787065004942

Харчові добавки Е

E 160c, E 450, E 621, E 631, E 627, E 551, E 300, E 331, E 250, E 316

Напій «Лактонія» «Lactel»

Напій «Лактонія» «Lactel»
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 11.9 г
Калорійність - 69.1 ккал

Штрих-код

4823065720401

Харчові добавки Е

E 300, E 160c, E 330, E 331

Сосиски «Globino»

Сосиски «Globino»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 23.7 г
Вуглеводи - 0.5 г
Калорійність - 258.1 ккал

Штрих-код

4820112651930

Харчові добавки Е

E 450, E 621, E 300, E 331, E 452, E 316