Продукти з добавкою «E290»

Вода «1»

Вода «1»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4823096504391

Харчові добавки Е

E 290

Вода «Себек»

Вода «Себек»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820055820875

Харчові добавки Е

E 290

Квас «Росинка»

Квас «Росинка»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.8 г
Калорійність - 27 ккал

Штрих-код

4820000745789

Харчові добавки Е

E 290

Лимонад «Зедазені"

Лимонад «Зедазені"
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 12 г
Калорійність - 48 ккал

Штрих-код

4860103350169

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 211

Напій «Mirinda» orange

Напій «Mirinda» orange
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 43 ккал

Штрих-код

4823063110495

Харчові добавки Е

E 445, E 110, E 330, E 290, E 211, E 331

Слабоалкогольний напій «Мохіто»

Слабоалкогольний напій «Мохіто»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.6 г
Калорійність - 64 ккал

Штрих-код

2999300011251

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 300, E 1510, E 290, E 445, E 304

Джин-тоник коктейль

Джин-тоник коктейль
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.6 г
Калорійність - 78 ккал

Штрих-код

2999300011237

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 1510

Напій «Доктор Пеппер»

Напій «Доктор Пеппер»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 6.9 г
Калорійність - 28 ккал

Штрих-код

8435185944009

Харчові добавки Е

E 338, E 950, E 150, E 150d, E 955, E 290

Тонік «Evervess»

Тонік «Evervess»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.3 г
Калорійність - 40 ккал

Штрих-код

4823063108836

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 211

Напій «7UP» лимон

Напій «7UP» лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104272

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

Вода «Чистий ключ» ТМ «Бажана марка»

Вода «Чистий ключ» ТМ «Бажана марка»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820123510448

Харчові добавки Е

E 290

Сидр Смайл сливовий

Сидр Смайл сливовий
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 281.15 ккал

Штрих-код

4820120800313

Харчові добавки Е

E 330, E 290

Сидр Смайл абрикосовий

Сидр Смайл абрикосовий
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 5 г
Калорійність - 281.15 ккал

Штрих-код

4820120800306

Харчові добавки Е

E 330, E 290

Вода «Слов’яногірська» сильногазована

Вода «Слов’яногірська» сильногазована
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820021700606

Харчові добавки Е

E 290

Вода «Два океана»

Вода «Два океана»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820010891148

Харчові добавки Е

E 290

Лимонад ТМ «Біола» 1,25 л

Лимонад ТМ «Біола» 1,25 л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.1 г
Калорійність - 38.3 ккал

Штрих-код

4820010890639

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 150, E 211

Лимонад ТМ «Біола» 0,5л

Лимонад ТМ «Біола» 0,5л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.1 г
Калорійність - 38.3 ккал

Штрих-код

4820010891148

Харчові добавки Е

E 330, E 150, E 211, E 290

Напій «Бон Буассон» мультивітамін

Напій «Бон Буассон» мультивітамін
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 40.3 ккал

Штрих-код

4820005191444

Харчові добавки Е

E 330, E 445, E 102, E 202, E 211, E 290, E 307

Вода «Куяльник»

Вода «Куяльник»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820001020021

Харчові добавки Е

E 290

Вода «Софія Київська»

Вода «Софія Київська»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820000740067

Харчові добавки Е

E 290

Вода «Оболонська плюс лимон»

Вода «Оболонська плюс лимон»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820000190084

Харчові добавки Е

E 290

Мінеральна вода «Знаменівська»

Мінеральна вода «Знаменівська»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820010895771

Харчові добавки Е

E 290

Кока-Кола (330 ml)

Кока-Кола (330 ml)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 42 ккал

Штрих-код

5449000000996

Харчові добавки Е

E 290, E 150d, E 338

Спрайт 330 мл

Спрайт 330 мл
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 7.3 г
Калорійність - 30 ккал

Штрих-код

5449000014535

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 950, E 951, E 211

Напій «7АП»

Напій «7АП»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 41.5 ккал

Штрих-код

4823063104265

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 331, E 296

Вода «Трускавецька кришталева»

Вода «Трускавецька кришталева»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820022430250

Харчові добавки Е

E 290

Фруктова вода «Девін»

Фруктова вода «Девін»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 1 г
Калорійність - 16.7 ккал

Штрих-код

3800000601262

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Тонік «Швепс»

Тонік «Швепс»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.9 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

50112265

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Індіан тонік «Швепс»

Індіан тонік «Швепс»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8.9 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

5449000044679

Харчові добавки Е

E 290, E 330

Лимонад ТМ «Бон Буассон» 0,5 л

Лимонад ТМ «Бон Буассон» 0,5 л
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.3 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820005190362

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 150, E 290