Продукти з добавкою «E262»

Фарш рибний «Veladis»

Фарш рибний «Veladis»
В 100г продукту:
Білки - 19 г
Жири - 10 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 166 ккал

Штрих-код

4823097900376

Харчові добавки Е

E 262(ii), E 331, E 262

Ковбаса «Бердянська»

Ковбаса «Бердянська»
В 100г продукту:
Білки - 13.1 г
Жири - 40.4 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 415.8 ккал

Штрих-код

2201124105826

Харчові добавки Е

E 575, E 451i, E 300, E 450(iii), E 415, E 330, E 301, E 401, E 250, E 262, E 252, E 407, E 120

Оселедець «Традиційний»

Оселедець «Традиційний»
В 100г продукту:
Білки - 14.4 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 183.6 ккал

Штрих-код

4770190068307

Харчові добавки Е

E 330, E 262, E 211, E 200, E 954

Філе оселедця ТМ «Русалочка»

Філе оселедця ТМ «Русалочка»
В 100г продукту:
Білки - 13.45 г
Жири - 25.61 г
Вуглеводи - 1.1 г
Калорійність - 285 ккал

Штрих-код

4820022651082

Харчові добавки Е

E 621, E 331, E 330, E 301, E 296, E 262, E 211

Оселедець філе в олії ТМ «Vici»

Оселедець філе в олії ТМ «Vici»
В 100г продукту:
Білки - 14.4 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 183.6 ккал

Штрих-код

4770190377904

Харчові добавки Е

E 330, E 262, E 211, E 200, E 954

Оселедець філе «До картоплі» в олії

Оселедець філе «До картоплі» в олії
В 100г продукту:
Білки - 14.4 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 183.6 ккал

Штрих-код

4770190068314

Харчові добавки Е

E 330, E 262, E 211, E 200, E 954

Грудинка Подільська ТМ «Щирий кум»

Грудинка Подільська ТМ «Щирий кум»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 63 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 600 ккал

Штрих-код

2201470303129

Харчові добавки Е

E 451, E 452, E 407, E 316, E 330, E 262, E 331, E 250

Чіпси Лейс Пірі-Пірі

Чіпси Лейс Пірі-Пірі
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

5900259050601

Харчові добавки Е

E 621, E 635, E 262, E 330, E 551, E 160c

Лейс Стронг

Лейс Стронг
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

5900259050588

Харчові добавки Е

E 621, E 635, E 330, E 551, E 160c, E 262

Чіпси «Lays» Сметана і зелень

Чіпси «Lays» Сметана і зелень
В 100г продукту:
Білки - 5 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 53 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4607069336796

Харчові добавки Е

E 330, E 341, E 621, E 262

Шинка «Куряча»

Шинка «Куряча»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 45 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 445 ккал

Штрих-код

2225665405320

Харчові добавки Е

E 330, E 300, E 621, E 450, E 451, E 415, E 452, E 250, E 262, E 316