Продукти з добавкою «E235»

Торт «Жозефіна» ТМ «Лучіано»

Торт «Жозефіна» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 20.2 г
Вуглеводи - 44.4 г
Калорійність - 441 ккал

Штрих-код

4820019892412

Харчові добавки Е

E 440, E 330, E 102, E 234, E 235, E 260

Торт «Місячне Сяйво» ТМ «Лучіано»

Торт «Місячне Сяйво» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 8.2 г
Вуглеводи - 37 г
Калорійність - 228 ккал

Штрих-код

4820019895253

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 234, E 235, E 202, E 120, E 102

Тістечко «Фігаро» «Лучіано»

Тістечко «Фігаро» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 4.6 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 56.2 г
Калорійність - 426 ккал

Штрих-код

4820019894997

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 420, E 330, E 234, E 235, E 500, E 200

Тістечко «Зіг Заг» «Лучіано»

Тістечко «Зіг Заг» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 6.8 г
Жири - 22.3 г
Вуглеводи - 54.8 г
Калорійність - 439 ккал

Штрих-код

4820019893488

Харчові добавки Е

E 476, E 420, E 330, E 234, E 235, E 500, E 200, E 322

Торт «Черрі» ТМ «Лучіано»

Торт «Черрі» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 3.9 г
Жири - 9.6 г
Вуглеводи - 51.3 г
Калорійність - 300 ккал

Штрих-код

4820019892481

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 234, E 235, E 500, E 120

Торт «Грильяжний» «Лучіано»

Торт «Грильяжний» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 49.7 г
Калорійність - 420 ккал

Штрих-код

4820019895185

Харчові добавки Е

E 440, E 407, E 401, E 330, E 406, E 102, E 124, E 234, E 235

Тістечко «Розмарин» «Лучіано»

Тістечко «Розмарин» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 4.7 г
Жири - 12.7 г
Вуглеводи - 38.1 г
Калорійність - 276 ккал

Штрих-код

4820019893990

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 234, E 235, E 202, E 120

Торт «Маестро» «Лучіано»

Торт «Маестро» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 18.7 г
Вуглеводи - 47.1 г
Калорійність - 368 ккал

Штрих-код

4820019892450

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 234, E 235, E 322, E 476, E 500

Десерт «Лучіано» карамельний

Десерт «Лучіано»  карамельний
В 100г продукту:
Білки - 3.6 г
Жири - 13 г
Вуглеводи - 35.9 г
Калорійність - 266 ккал

Штрих-код

4820019894317

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 475, E 471, E 420, E 330, E 234, E 235, E 260, E 500, E 200

Десерт «Лучіано»

Десерт «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 14.4 г
Вуглеводи - 33.8 г
Калорійність - 272 ккал

Штрих-код

4820019894294

Харчові добавки Е

E 322, E 476, E 475, E 471, E 420, E 330, E 234, E 235, E 260, E 500, E 200

Торт «Санта-Марія»

Торт «Санта-Марія»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 11.1 г
Вуглеводи - 33.4 г
Калорійність - 237 ккал

Штрих-код

4820019891842

Харчові добавки Е

E 102, E 124, E 235

Торт «Моніка»

Торт «Моніка»
В 100г продукту:
Білки - 4.1 г
Жири - 19.6 г
Вуглеводи - 41.2 г
Калорійність - 347 ккал

Штрих-код

4820019892498

Харчові добавки Е

E 500, E 124, E 260, E 234, E 235