Продукти з добавкою «E200»

Маргарин «Своя лінія»

Маргарин «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 72 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 650 ккал

Штрих-код

2999300054371

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

«Запорізькй» маргарин

«Запорізькй» маргарин
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 60 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 540 ккал

Штрих-код

4823097400616

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Оселедець «Norven»

Оселедець «Norven»
В 100г продукту:
Білки - 14 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 194 ккал

Штрих-код

4820224234359

Харчові добавки Е

E 211, E 200

«Запорізький» маргарин

«Запорізький» маргарин
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 72 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 650 ккал

Штрих-код

4823097401477

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a, E 471

«Дружба» Сир

«Дружба» Сир
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 22.8 г
Вуглеводи - 4.1 г
Калорійність - 262 ккал

Штрих-код

4820245523340

Харчові добавки Е

E 452i, E 200, E 407

Сир «Дружба»

Сир «Дружба»
В 100г продукту:
Білки - 10.2 г
Жири - 22.8 г
Вуглеводи - 4.2 г
Калорійність - 26 ккал

Штрих-код

4820245523289

Харчові добавки Е

E 452i, E 200, E 407

Ікра «Спецпосол»

Ікра «Спецпосол»
В 100г продукту:
Білки - 30.6 г
Жири - 11.5 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 230 ккал

Штрих-код

4820154370929

Харчові добавки Е

E 211, E 200

Печиво «Київхліб»

Печиво «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7.7 г
Жири - 16.4 г
Вуглеводи - 68.7 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

4820227211081

Харчові добавки Е

E 471, E 500ii, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Хумус «Йофі»

Хумус «Йофі»
В 100г продукту:
Білки - 11.5 г
Жири - 27.8 г
Вуглеводи - 3.9 г
Калорійність - 372 ккал

Штрих-код

4820146820111

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 211

Тістечко «Солодка мрія»

Тістечко «Солодка мрія»
В 100г продукту:
Білки - 5.8 г
Жири - 15.49 г
Вуглеводи - 73.7 г
Калорійність - 458 ккал

Штрих-код

4820042466840

Харчові добавки Е

E 322(i), E 330, E 202, E 160a, E 171, E 500, E 200, E 471, E 433

Ікра «Класичний посол»

Ікра «Класичний посол»
В 100г продукту:
Білки - 32 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 263 ккал

Штрих-код

4820185104357

Харчові добавки Е

E 211, E 200

Ікра сайди «Водный мир»

Ікра сайди «Водный мир»
В 100г продукту:
Білки - 21 г
Жири - 7.8 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 154 ккал

Штрих-код

4820088414355

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 211, E 621, E 200

Оселедець «Lofoten»

Оселедець «Lofoten»
В 100г продукту:
Білки - 23 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 317 ккал

Штрих-код

4820224230481

Харчові добавки Е

E 211, E 200

Сухарі «Київхліб»

Сухарі «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 5.1 г
Вуглеводи - 77.6 г
Калорійність - 400 ккал

Штрих-код

4820227211012

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Скумбрія «Norven»

Скумбрія «Norven»
В 100г продукту:
Білки - 14.4 г
Жири - 28.9 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

4820185101950

Харчові добавки Е

E 260, E 211, E 200

Соломка "Розумний вибір"

Соломка "Розумний вибір"
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 6.7 г
Вуглеводи - 77.9 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

2999300025869

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a, E 471

Цукерки «Пташине молоко» «Власна Кондитерська»

Цукерки «Пташине молоко» «Власна Кондитерська»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 18.6 г
Вуглеводи - 65.2 г
Калорійність - 442 ккал

Штрих-код

4824034047208

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 406

Оселедець «Своя лінія»

Оселедець «Своя лінія»
В 100г продукту:
Білки - 15 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 204 ккал

Штрих-код

2999300033598

Харчові добавки Е

E 260, E 296, E 211, E 621, E 200, E 330

Вафлі «Sunny»

Вафлі «Sunny»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 76.6 г
Калорійність - 460 ккал

Штрих-код

4820100550252

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a

Сир плавлений «Ферма»

Сир плавлений «Ферма»
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 17.4 г
Вуглеводи - 25 г
Калорійність - 299 ккал

Штрих-код

4820138576330

Харчові добавки Е

E 200, E 452

Печиво «Sladko»

Печиво «Sladko»
В 100г продукту:
Білки - 5.6 г
Жири - 25.9 г
Вуглеводи - 61.7 г
Калорійність - 491 ккал

Штрих-код

4820077273291

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 322(i), E 160b

Здобні вироби «Киїівхліб»

Здобні вироби «Киїівхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 46.6 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820020281755

Харчові добавки Е

E 322(i), E 160a, E 1422, E 475, E 341, E 200, E 471, E 300

Сир плавлений «Білоцерковський»

Сир плавлений «Білоцерковський»
В 100г продукту:
Білки - 11.8 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 263 ккал

Штрих-код

4820019492759

Харчові добавки Е

E 200

Печиво «Рошен»

Печиво «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 62 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4823006710294

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 270, E 322(i), E 160a, E 475, E 471

Торт «БКК»

Торт «БКК»
В 100г продукту:
Білки - 6.8 г
Жири - 18.5 г
Вуглеводи - 53.3 г
Калорійність - 375 ккал

Штрих-код

4820136401238

Харчові добавки Е

E 200, E 1510

Оселедець «Вигідна ціна»

Оселедець «Вигідна ціна»
В 100г продукту:
Білки - 15 г
Жири - 16 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 204 ккал

Штрих-код

4820185104982

Харчові добавки Е

E 260, E 296, E 211, E 621, E 200, E 330

Тістечка Еклери «БКК»

Тістечка Еклери «БКК»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 21.1 г
Вуглеводи - 34.3 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820205872358

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a, E 202, E 466, E 471, E 472e, E 340

Пряники «Київхліб»

Пряники «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 4.3 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4820136406141

Харчові добавки Е

E 471, E 503, E 500ii, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Торт «Peki»

Торт «Peki»
В 100г продукту:
Білки - 4.9 г
Жири - 21.3 г
Вуглеводи - 50.2 г
Калорійність - 411 ккал

Штрих-код

4820174300067

Харчові добавки Е

E 200

Оселедець ТМ «Охотская»

Оселедець ТМ «Охотская»
В 100г продукту:
Білки - 14 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 226 ккал

Штрих-код

4820185103480

Харчові добавки Е

E 211, E 296, E 621, E 330, E 260, E 200