Продукти з добавкою «E160a»

Сухарі «Київхліб»

Сухарі «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 10.3 г
Жири - 5.1 г
Вуглеводи - 77.6 г
Калорійність - 400 ккал

Штрих-код

4820227211012

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Йогурт «Біла лінія»

Йогурт «Біла лінія»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 13.3 г
Калорійність - 79 ккал

Штрих-код

4820239240376

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 160a, E 160c, E 440

«Торчин» Майонез

«Торчин» Майонез
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.4 г
Калорійність - 622 ккал

Штрих-код

7613038571089

Харчові добавки Е

E 415, E 202, E 160a

Десерт «Пані Хуторянка»

Десерт «Пані Хуторянка»
В 100г продукту:
Білки - 3.3 г
Жири - 9 г
Вуглеводи - 13.3 г
Калорійність - 147 ккал

Штрих-код

4820044752330

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 471, E 321, E 320

Майонез «Королівський»

Майонез «Королівський»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 3.17 г
Калорійність - 616 ккал

Штрих-код

4820175669682

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 260, E 412, E 202, E 160a

Соломка "Розумний вибір"

Соломка "Розумний вибір"
В 100г продукту:
Білки - 10 г
Жири - 6.7 г
Вуглеводи - 77.9 г
Калорійність - 383 ккал

Штрих-код

2999300025869

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a, E 471

Морозиво «Ласунка»

Морозиво «Ласунка»
В 100г продукту:
Білки - 3.4 г
Жири - 13.9 г
Вуглеводи - 31.7 г
Калорійність - 265.9 ккал

Штрих-код

4820193551990

Харчові добавки Е

E 471, E 500, E 330, E 412, E 322(i), E 331, E 160a, E 433, E 407, E 100(i)

Торти «Рошен»

Торти «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 42 г
Калорійність - 410 ккал

Штрих-код

4823077611308

Харчові добавки Е

E 160a, E 330, E 471

Еклери «БКК»

Еклери «БКК»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 12.9 г
Вуглеводи - 57.8 г
Калорійність - 356 ккал

Штрих-код

4820136404208

Харчові добавки Е

E 330, E 1510, E 322(i), E 202, E 150, E 160a, E 322, E 466, E 471, E 433, E 160c

Печиво цукрове «Рошен»

Печиво цукрове «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 22 г
Вуглеводи - 63 г
Калорійність - 480 ккал

Штрих-код

4823077609077

Харчові добавки Е

E 322(i), E 160a, E 503, E 500, E 330, E 471, E 321, E 320

Бісквіт «Престіж»

Бісквіт «Престіж»
В 100г продукту:
Білки - 5.8 г
Жири - 17.2 г
Вуглеводи - 67.4 г
Калорійність - 447.9 ккал

Штрих-код

3800061606305

Харчові добавки Е

E 500, E 330, E 322(i), E 570, E 202, E 160a, E 440

Торти «Рошен»

Торти «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 14 г
Вуглеводи - 51 г
Калорійність - 350 ккал

Штрих-код

4823077612343

Харчові добавки Е

E 160c, E 450i, E 160a, E 475, E 500, E 471, E 100, E 321, E 132, E 320

Вафлі «Sunny»

Вафлі «Sunny»
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 15 г
Вуглеводи - 76.6 г
Калорійність - 460 ккал

Штрих-код

4820100550252

Харчові добавки Е

E 200, E 322(i), E 160a

Сухарі «Хлібодар»

Сухарі «Хлібодар»
В 100г продукту:
Білки - 9.9 г
Жири - 10.3 г
Вуглеводи - 73.7 г
Калорійність - 427 ккал

Штрих-код

4820043332625

Харчові добавки Е

E 160a

Здобні вироби «Киїівхліб»

Здобні вироби «Киїівхліб»
В 100г продукту:
Білки - 7 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 46.6 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820020281755

Харчові добавки Е

E 322(i), E 160a, E 1422, E 475, E 341, E 200, E 471, E 300

Нектар «Садочок»

Нектар «Садочок»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.3 г
Калорійність - 45.2 ккал

Штрих-код

4823063105293

Харчові добавки Е

E 330, E 160a

Майонез «МакМай»

Майонез «МакМай»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 2.68 г
Калорійність - 635 ккал

Штрих-код

4820189942962

Харчові добавки Е

E 160a

Майонез «Кухар Рішелье»

Майонез «Кухар Рішелье»
В 100г продукту:
Білки - 0.03 г
Жири - 40 г
Вуглеводи - 6.34 г
Калорійність - 296 ккал

Штрих-код

4820166615995

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 260, E 202, E 160a

Печиво «Рошен»

Печиво «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 26 г
Вуглеводи - 62 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4823006710294

Харчові добавки Е

E 500, E 503, E 200, E 330, E 270, E 322(i), E 160a, E 475, E 471

Сиркова маса «Веселая ферма»

Сиркова маса «Веселая ферма»
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 29 г
Калорійність - 357 ккал

Штрих-код

2999300012494

Харчові добавки Е

E 471, E 1422, E 509, E 160a, E 407, E 440

Майонез «Щедро»

Майонез «Щедро»
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 67 г
Вуглеводи - 29.9 г
Калорійність - 616 ккал

Штрих-код

4823097400876

Харчові добавки Е

E 412, E 202, E 160a

Сир «Sertop»

Сир «Sertop»
В 100г продукту:
Білки - 18 г
Жири - 20 г
Вуглеводи - 6 г
Калорійність - 276 ккал

Штрих-код

5900746000065

Харчові добавки Е

E 160c, E 509, E 160a, E 452

Йогурт «Персиковий» «1»

Йогурт «Персиковий» «1»
В 100г продукту:
Білки - 2.7 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.95 г
Калорійність - 76.1 ккал

Штрих-код

4823096502755

Харчові добавки Е

E 410, E 330, E 331, E 160a, E 100(i), E 412, E 407

Вермішель «Rollton»

Вермішель «Rollton»
В 100г продукту:
Білки - 7.6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 51.7 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

4820179250077

Харчові добавки Е

E 627, E 631, E 160a, E 100

Йогурт «Danon»

Йогурт «Danon»
В 100г продукту:
Білки - 3.5 г
Жири - 2.1 г
Вуглеводи - 13.6 г
Калорійність - 87 ккал

Штрих-код

4820226162537

Харчові добавки Е

E 160a

Морозиво «Три ведмедя»

Морозиво «Три ведмедя»
В 100г продукту:
Білки - 4.2 г
Жири - 7.5 г
Вуглеводи - 24 г
Калорійність - 180.1 ккал

Штрих-код

4823086106246

Харчові добавки Е

E 471, E 410, E 500, E 330, E 412, E 160a, E 422, E 440, E 120

Тістечка Еклери «БКК»

Тістечка Еклери «БКК»
В 100г продукту:
Білки - 8.7 г
Жири - 21.1 г
Вуглеводи - 34.3 г
Калорійність - 362 ккал

Штрих-код

4820205872358

Харчові добавки Е

E 200, E 330, E 322(i), E 160a, E 202, E 466, E 471, E 472e, E 340

Пряники «Київхліб»

Пряники «Київхліб»
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 4.3 г
Вуглеводи - 74 г
Калорійність - 354 ккал

Штрих-код

4820136406141

Харчові добавки Е

E 471, E 503, E 500ii, E 200, E 330, E 322(i), E 160a

Чізкейк «Bravissimo»

Чізкейк «Bravissimo»
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 11.7 г
Вуглеводи - 40.2 г
Калорійність - 279 ккал

Штрих-код

2999300049322

Харчові добавки Е

E 1422, E 330, E 160a, E 202, E 500, E 469, E 120, E 340(ii), E 406, E 450i, E 471, E 320, E 321, E 466, E 472e, E 450

Олія «Щедрий врожай»

Олія «Щедрий врожай»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.9 г
Калорійність - 89.9 ккал

Штрих-код

4820001112948

Харчові добавки Е

E 160a