Продукти з добавкою «E150a»

Коньяк «Царевна Анна»

Коньяк «Царевна Анна»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 1.1 г
Калорійність - 228.4 ккал

Штрих-код

4850001274759

Харчові добавки Е

E 150a, E 1510

Віскі «Уайт Хорс»

Віскі «Уайт Хорс»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 222 ккал

Штрих-код

5000265101158

Харчові добавки Е

E 150a, E 150

Морозиво еклер ТМ «Ажур»

Морозиво еклер ТМ «Ажур»
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 23.4 г
Вуглеводи - 26.8 г
Калорійність - 332.6 ккал

Штрих-код

4820057595740

Харчові добавки Е

E 160a, E 150, E 440, E 471, E 410, E 412, E 407, E 322, E 150d, E 150a, E 1422

Віскі Бурбон «Мост Вонтед» (Most Wanted)

Віскі Бурбон «Мост Вонтед» (Most Wanted)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 226.2 ккал

Штрих-код

4006714004941

Харчові добавки Е

E 150a, E 150

Ирландський Віскі Джемесон (Jameson)

Ирландський Віскі Джемесон (Jameson)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 222 ккал

Штрих-код

5011007003586

Харчові добавки Е

E 150a

Віскі «Джонні Волкер Ред Лейбл» (Johnnie Walker Red Label)

Віскі «Джонні Волкер Ред Лейбл» (Johnnie Walker Red Label)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 235 ккал

Штрих-код

5000267015200

Харчові добавки Е

E 150a, E 150

Віскі Джемесон

Віскі Джемесон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 222 ккал

Штрих-код

5011007003005

Харчові добавки Е

E 150a, E 150

Морозиво «Пале-Рояль»

Морозиво «Пале-Рояль»
В 100г продукту:
Білки - 3.94 г
Жири - 16.58 г
Вуглеводи - 32.75 г
Калорійність - 295.81 ккал

Штрих-код

4820016792432

Харчові добавки Е

E 322, E 471, E 407, E 410, E 412, E 150d, E 150a, E 150

«Ріжок Трюфельний»

«Ріжок Трюфельний»
В 100г продукту:
Білки - 4.87 г
Жири - 14.82 г
Вуглеводи - 35.27 г
Калорійність - 289.43 ккал

Штрих-код

4820016792456

Харчові добавки Е

E 407, E 412, E 322, E 410, E 471, E 150a, E 150d, E 440, E 1442, E 150

«Бонжур Суфле» шоколадний крем

«Бонжур Суфле» шоколадний крем
В 100г продукту:
Білки - 3.7 г
Жири - 16.1 г
Вуглеводи - 65.5 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

4823012229988

Харчові добавки Е

E 322, E 472e, E 476, E 270, E 500, E 440, E 420, E 150a, E 330, E 331, E 503