Продукти з добавкою «E133»

«BoomChoс» Арахіс

«BoomChoс» Арахіс
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 22.3 г
Вуглеводи - 54.6 г
Калорійність - 452 ккал

Штрих-код

4820005195886

Харчові добавки Е

E 322(i), E 160a, E 172, E 133, E 100

Посипка кондитерська «Мікс»

Посипка кондитерська «Мікс»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 0.6 г
Вуглеводи - 90 г
Калорійність - 385 ккал

Штрих-код

4820159134021

Харчові добавки Е

E 466, E 903, E 322, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 124, E 904, E 553b, E 322(i), E 155

Кондитерська посипка

Кондитерська посипка
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 0.2 г
Вуглеводи - 93 г
Калорійність - 375 ккал

Штрих-код

4820159133499

Харчові добавки Е

E 903, E 476, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 124, E 174, E 904

Крашанка для яєць «Украса»

Крашанка для яєць «Украса»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820075891381

Харчові добавки Е

E 122, E 133, E 102, E 124, E 132

Цукрова посипка «Украса»

Цукрова посипка «Украса»
В 100г продукту:
Білки - 1.7 г
Жири - 3.8 г
Вуглеводи - 82 г
Калорійність - 369 ккал

Штрих-код

4820065110157

Харчові добавки Е

E 466, E 471, E 414, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 320, E 124, E 321, E 132, E 413, E 553b

Посипка «Просто чудо» цукрова

Посипка «Просто чудо» цукрова
В 100г продукту:
Білки - 0.6 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 94.3 г
Калорійність - 361 ккал

Штрих-код

4820039292506

Харчові добавки Е

E 122, E 102, E 110, E 133, E 124, E 132

«Ментос» м'ятна

«Ментос» м'ятна
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0.05 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 169 ккал

Штрих-код

80834786

Харчові добавки Е

E 420, E 967, E 965, E 421, E 951, E 950, E 955, E 322, E 414, E 171, E 133, E 473, E 320, E 422

Драже Ем-енд-емс максі

Драже Ем-енд-емс максі
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

5000159446389

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Ем-енд-емс молочний

Ем-енд-емс молочний
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4607065000882

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Ем-енд-емс

Ем-енд-емс
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4607065000790

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Посипка кондитерська

Посипка кондитерська
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 96.3 г
Калорійність - 374 ккал

Штрих-код

4820076014864

Харчові добавки Е

E 122, E 133, E 102, E 110, E 171

Посипка ТМ «Услада»

Посипка ТМ «Услада»
В 100г продукту:
Білки - 0.07 г
Жири - 3.8 г
Вуглеводи - 96 г
Калорійність - 392 ккал

Штрих-код

4820075891435

Харчові добавки Е

E 102, E 110, E 122, E 124, E 132, E 133, E 171, E 471, E 492, E 322, E 320, E 321, E 160a, E 466, E 414, E 413, E 1422, E 553b

Екліпс апельсин-лимон

Екліпс апельсин-лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 165 ккал

Штрих-код

46116857

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 414, E 422, E 322, E 951, E 950, E 171, E 172, E 133, E 296, E 330, E 903, E 320, E 421

Льодяник з іграшкою

Льодяник з іграшкою
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 92 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

6949634220528

Харчові добавки Е

E 330, E 129, E 102, E 133, E 110

Дірол X-фреш

Дірол X-фреш
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 69.2 г
Калорійність - 166 ккал

Штрих-код

7622210103567

Харчові добавки Е

E 967, E 953, E 420, E 965, E 951, E 950, E 414, E 500, E 322, E 1518, E 133, E 321

Торт «Данко» ТМ «Лучіано»

Торт «Данко» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 4.7 г
Жири - 13.1 г
Вуглеводи - 39.2 г
Калорійність - 288 ккал

Штрих-код

4820019891330

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 202, E 322, E 476, E 120, E 100, E 133

Льодяники «Холз»

Льодяники «Холз»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 97 г
Калорійність - 395 ккал

Штрих-код

7702133218132

Харчові добавки Е

E 270, E 330, E 332, E 133, E 637

«Energo Cool Effektт»

«Energo Cool Effektт»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.1 г
Калорійність - 46.3 ккал

Штрих-код

4820010894736

Харчові добавки Е

E 129, E 133, E 290, E 330, E 331, E 211, E 375

M&M's з молочним шоколадом

M&M's з молочним шоколадом
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4011100156166

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

M&M's з арахісом

M&M's з арахісом
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4011100156159

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

М'ятні цукерки «Орбіт»

М'ятні цукерки «Орбіт»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 98 г
Калорійність - 234 ккал

Штрих-код

46101662

Харчові добавки Е

E 420, E 470b, E 951, E 950, E 133, E 952

Mojito Energy «Fireball»

Mojito Energy «Fireball»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820008372840

Харчові добавки Е

E 330, E 375, E 202, E 290, E 414, E 422, E 211, E 102, E 133

Eclipse м'ята-лайм

Eclipse м'ята-лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 69.6 г
Калорійність - 168 ккал

Штрих-код

42189121

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 414, E 422, E 421, E 322, E 951, E 950, E 171, E 330, E 903, E 320, E 102, E 133, E 296, E 297

Skittles Crazy Sours

Skittles Crazy Sours
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 89.6 г
Калорійність - 404 ккал

Штрих-код

5000159376792

Харчові добавки Е

E 331, E 903, E 120, E 100, E 160e, E 171, E 132, E 133, E 330, E 336, E 296, E 459, E 1422, E 334, E 1400

Skittles

Skittles
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 4.2 г
Вуглеводи - 90.2 г
Калорійність - 402 ккал

Штрих-код

5000159376655

Харчові добавки Е

E 330, E 903, E 120, E 100, E 160e, E 171, E 132, E 133, E 475, E 459, E 1422, E 1400, E 331

Eclipse яблуко

Eclipse яблуко
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 63 г
Калорійність - 151 ккал

Штрих-код

42188858

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 414, E 422, E 322, E 421, E 951, E 950, E 171, E 903, E 320, E 102, E 133, E 954

«Tic Tac»

«Tic Tac»
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 96 г
Калорійність - 390 ккал

Штрих-код

80792215

Харчові добавки Е

E 100, E 133, E 414, E 470b, E 330, E 334, E 903, E 459

Eclipse

Eclipse
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 150 ккал

Штрих-код

42101901

Харчові добавки Е

E 420, E 422, E 414, E 170, E 421, E 951, E 950, E 171, E 903, E 320, E 965, E 133, E 322

Напій ТМ «Оболонь» лайм

Напій ТМ «Оболонь» лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.2 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

4820000195089

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 211, E 102, E 133

Барвник для пасхальных яєць

Барвник для пасхальных яєць
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

48203227

Харчові добавки Е

E 133