Продукти з добавкою «E104»

M&M's з молочним шоколадом

M&M's з молочним шоколадом
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4011100156166

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

M&M's з арахісом

M&M's з арахісом
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4011100156159

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

«Фанта» Апельсин (1 л)

«Фанта» Апельсин (1 л)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.6 г
Калорійність - 46 ккал

Штрих-код

5449000006271

Харчові добавки Е

E 444, E 445, E 330, E 202, E 331, E 414, E 104, E 160a, E 300, E 307, E 290

Енергетичний напій «B-52»

Енергетичний напій «B-52»
В 100г продукту:
Білки - 1 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.2 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

8714800012645

Харчові добавки Е

E 330, E 104, E 150, E 300

«Лонгер» Лимон

«Лонгер» Лимон
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 8 г
Калорійність - 70 ккал

Штрих-код

4823067201052

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 445, E 102, E 110, E 104, E 307, E 320, E 211, E 290, E 1510