Продукти з добавкою «E102»

Напій «Ice Coole»

Напій «Ice Coole»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.7 г
Калорійність - 41.1 ккал

Штрих-код

4820137825224

Харчові добавки Е

E 330, E 211, E 102, E 122

Барвники харчові

Барвники харчові
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820196730491

Харчові добавки Е

E 122, E 102, E 110, E 105

Посипка кондитерська «Мікс»

Посипка кондитерська «Мікс»
В 100г продукту:
Білки - 4.5 г
Жири - 0.6 г
Вуглеводи - 90 г
Калорійність - 385 ккал

Штрих-код

4820159134021

Харчові добавки Е

E 466, E 903, E 322, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 124, E 904, E 553b, E 322(i), E 155

Кондитерська посипка

Кондитерська посипка
В 100г продукту:
Білки - 2 г
Жири - 0.2 г
Вуглеводи - 93 г
Калорійність - 375 ккал

Штрих-код

4820159133499

Харчові добавки Е

E 903, E 476, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 124, E 174, E 904

Крашанка для яєць «Украса»

Крашанка для яєць «Украса»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 0 ккал

Штрих-код

4820075891381

Харчові добавки Е

E 122, E 133, E 102, E 124, E 132

Цукрова посипка «Украса»

Цукрова посипка «Украса»
В 100г продукту:
Білки - 1.7 г
Жири - 3.8 г
Вуглеводи - 82 г
Калорійність - 369 ккал

Штрих-код

4820065110157

Харчові добавки Е

E 466, E 471, E 414, E 122, E 133, E 102, E 110, E 171, E 320, E 124, E 321, E 132, E 413, E 553b

Посипка «Просто чудо» цукрова

Посипка «Просто чудо» цукрова
В 100г продукту:
Білки - 0.6 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 94.3 г
Калорійність - 361 ккал

Штрих-код

4820039292506

Харчові добавки Е

E 122, E 102, E 110, E 133, E 124, E 132

Напій «Бон Буассон» мультивітамін

Напій «Бон Буассон» мультивітамін
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.6 г
Калорійність - 40.3 ккал

Штрих-код

4820005191444

Харчові добавки Е

E 330, E 445, E 102, E 202, E 211, E 290, E 307

Посипка кондитерська

Посипка кондитерська
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 96.3 г
Калорійність - 374 ккал

Штрих-код

4820076014864

Харчові добавки Е

E 122, E 133, E 102, E 110, E 171

Посипка ТМ «Услада»

Посипка ТМ «Услада»
В 100г продукту:
Білки - 0.07 г
Жири - 3.8 г
Вуглеводи - 96 г
Калорійність - 392 ккал

Штрих-код

4820075891435

Харчові добавки Е

E 102, E 110, E 122, E 124, E 132, E 133, E 171, E 471, E 492, E 322, E 320, E 321, E 160a, E 466, E 414, E 413, E 1422, E 553b

Торт «Жозефіна» ТМ «Лучіано»

Торт «Жозефіна» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 20.2 г
Вуглеводи - 44.4 г
Калорійність - 441 ккал

Штрих-код

4820019892412

Харчові добавки Е

E 440, E 330, E 102, E 234, E 235, E 260

«Екліпс» тропік

«Екліпс» тропік
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 70 г
Калорійність - 169 ккал

Штрих-код

42203117

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 903, E 322, E 420, E 950, E 951, E 296, E 422, E 102, E 171, E 320, E 965, E 421, E 129, E 322(i)

Льодяник з іграшкою

Льодяник з іграшкою
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 92 г
Калорійність - 500 ккал

Штрих-код

6949634220528

Харчові добавки Е

E 330, E 129, E 102, E 133, E 110

Карамель радужна

Карамель радужна
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 77.01 г
Калорійність - 368.8 ккал

Штрих-код

2203728007384

Харчові добавки Е

E 270, E 500, E 300, E 102, E 132, E 129, E 330

Торт «Місячне Сяйво» ТМ «Лучіано»

Торт «Місячне Сяйво» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 8.2 г
Вуглеводи - 37 г
Калорійність - 228 ккал

Штрих-код

4820019895253

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 234, E 235, E 202, E 120, E 102

Цукерки «Райські фрукти» АВК

Цукерки «Райські фрукти» АВК
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 8.1 г
Вуглеводи - 72.4 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4823015641169

Харчові добавки Е

E 322, E 330, E 102, E 131, E 440

Паска ТМ «Урожай»

Паска ТМ «Урожай»
В 100г продукту:
Білки - 5.8 г
Жири - 4.8 г
Вуглеводи - 60.3 г
Калорійність - 307 ккал

Штрих-код

4820151332388

Харчові добавки Е

E 102, E 124, E 330, E 553b

M&M's з молочним шоколадом

M&M's з молочним шоколадом
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4011100156166

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

M&M's з арахісом

M&M's з арахісом
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4011100156159

Харчові добавки Е

E 171, E 104, E 129, E 122, E 124, E 133, E 110, E 102, E 322, E 903, E 1400

Сухарики ТМ «Pirate»

Сухарики ТМ «Pirate»
В 100г продукту:
Білки - 8.2 г
Жири - 8.9 г
Вуглеводи - 56.8 г
Калорійність - 372 ккал

Штрих-код

06398354

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 341, E 551, E 102, E 160c, E 320, E 260

Торт «Грильяжний» «Лучіано»

Торт «Грильяжний» «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 6.7 г
Жири - 23 г
Вуглеводи - 49.7 г
Калорійність - 420 ккал

Штрих-код

4820019895185

Харчові добавки Е

E 440, E 407, E 401, E 330, E 406, E 102, E 124, E 234, E 235

Mojito Energy «Fireball»

Mojito Energy «Fireball»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 39 ккал

Штрих-код

4820008372840

Харчові добавки Е

E 330, E 375, E 202, E 290, E 414, E 422, E 211, E 102, E 133

Eclipse м'ята-лайм

Eclipse м'ята-лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 69.6 г
Калорійність - 168 ккал

Штрих-код

42189121

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 414, E 422, E 421, E 322, E 951, E 950, E 171, E 330, E 903, E 320, E 102, E 133, E 296, E 297

Eclipse яблуко

Eclipse яблуко
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 63 г
Калорійність - 151 ккал

Штрих-код

42188858

Харчові добавки Е

E 420, E 965, E 414, E 422, E 322, E 421, E 951, E 950, E 171, E 903, E 320, E 102, E 133, E 954

Кисіль «Еко» персик

Кисіль «Еко» персик
В 100г продукту:
Білки - 0.03 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 92.07 г
Калорійність - 357.83 ккал

Штрих-код

4820001173260

Харчові добавки Е

E 330, E 102, E 122, E 300

Кисіль «Еко» диня

Кисіль «Еко» диня
В 100г продукту:
Білки - 0.03 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 92.07 г
Калорійність - 357.83 ккал

Штрих-код

4820001172287

Харчові добавки Е

E 330, E 102, E 300

Кисіль «Фруктове асорті»

Кисіль «Фруктове асорті»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 93.7 г
Калорійність - 374.8 ккал

Штрих-код

4820123200372

Харчові добавки Е

E 102, E 122, E 124, E 132, E 330

Кисіль «Журавлина» ТМ «Рогань продукт»

Кисіль «Журавлина» ТМ «Рогань продукт»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 93.7 г
Калорійність - 374.8 ккал

Штрих-код

4820123200073

Харчові добавки Е

E 330, E 102, E 122

«Orbit Professional» Тропічний мікс

«Orbit Professional» Тропічний мікс
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 97 г
Калорійність - 236 ккал

Штрих-код

42203148

Харчові добавки Е

E 420, E 953, E 470, E 414, E 951, E 950, E 955, E 330, E 296, E 102, E 952

Напій ТМ «Оболонь» лайм

Напій ТМ «Оболонь» лайм
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.2 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

4820000195089

Харчові добавки Е

E 330, E 290, E 211, E 102, E 133