Продукти з добавкою «E101»

Молочна каша «Hipp»

Молочна каша «Hipp»
В 100г продукту:
Білки - 12.5 г
Жири - 12.2 г
Вуглеводи - 67.9 г
Калорійність - 435 ккал

Штрих-код

9062300117957

Харчові добавки Е

E 917, E 101, E 307

Сухий сніданок «Nestle»

Сухий сніданок «Nestle»
В 100г продукту:
Білки - 8.5 г
Жири - 6.3 г
Вуглеводи - 74.2 г
Калорійність - 402 ккал

Штрих-код

5900020022622

Харчові добавки Е

E 101, E 322(i), E 170, E 375

Міні-печиво «Барні»

Міні-печиво «Барні»
В 100г продукту:
Білки - 7.6 г
Жири - 14.5 г
Вуглеводи - 68.5 г
Калорійність - 430 ккал

Штрих-код

7622210291615

Харчові добавки Е

E 503, E 322, E 500, E 101, E 322(i)

Йогурт «Живинка» персик 4шт.

Йогурт «Живинка» персик 4шт.
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920841

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 330, E 331, E 101

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя

Йогурт «Живинка» персик-маракуйя
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 14.9 г
Калорійність - 85 ккал

Штрих-код

4820109920766

Харчові добавки Е

E 333, E 440, E 331, E 101, E 330

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»

Дитяче харчування «Хумана ПРЕ»
В 100г продукту:
Білки - 1.4 г
Жири - 3.2 г
Вуглеводи - 7.6 г
Калорійність - 66 ккал

Штрих-код

4820086820080

Харчові добавки Е

E 471, E 170, E 300, E 331, E 508, E 341, E 101, E 375, E 585, E 530, E 917

Енергетик «Ред Булл»

Енергетик «Ред Булл»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11 г
Калорійність - 45 ккал

Штрих-код

9002490212100

Харчові добавки Е

E 331, E 330, E 375, E 150, E 101

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»

Печиво «Бельвіта добрий ранок!»
В 100г продукту:
Білки - 8 г
Жири - 17 г
Вуглеводи - 68 г
Калорійність - 464 ккал

Штрих-код

7622300678852

Харчові добавки Е

E 322, E 500, E 503, E 330, E 101, E 375, E 150

«Наш сік» Мультивітамін

«Наш сік» Мультивітамін
В 100г продукту:
Білки - 0.2 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10 г
Калорійність - 42 ккал

Штрих-код

4820016250369

Харчові добавки Е

E 330, E 160a, E 101

Апетитниця «Gallina Blanca»

Апетитниця «Gallina Blanca»
В 100г продукту:
Білки - 11 г
Жири - 14.5 г
Вуглеводи - 42.5 г
Калорійність - 344 ккал

Штрих-код

8410300230571

Харчові добавки Е

E 621, E 412, E 101

Приправа до м'ясного фаршу «Galeo»

Приправа до м'ясного фаршу «Galeo»
В 100г продукту:
Білки - 16.26 г
Жири - 3.8 г
Вуглеводи - 54.7 г
Калорійність - 318 ккал

Штрих-код

5900084205290

Харчові добавки Е

E 621, E 101, E 100, E 635, E 459

Приправа смакова 12 овочів та 5 спецій «Мівіна»

Приправа смакова 12 овочів та 5 спецій «Мівіна»
В 100г продукту:
Білки - 0.4 г
Жири - 0.8 г
Вуглеводи - 14.5 г
Калорійність - 67 ккал

Штрих-код

4820048613668

Харчові добавки Е

E 160c, E 621, E 631, E 627, E 100, E 101, E 1422

Мультивітамін нектар Sandora

Мультивітамін нектар Sandora
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.8 г
Калорійність - 50 ккал

Штрих-код

4820001448788

Харчові добавки Е

E 160a, E 101

Галліна Бланка

Галліна Бланка
В 100г продукту:
Білки - 12 г
Жири - 9 г
Вуглеводи - 17.5 г
Калорійність - 199 ккал

Штрих-код

8410300230281

Харчові добавки Е

E 621, E 101, E 320, E 150d, E 459

«Gallina Blanka»

«Gallina Blanka»
В 100г продукту:
Білки - 6 г
Жири - 8.7 г
Вуглеводи - 23 г
Калорійність - 194 ккал

Штрих-код

84103857

Харчові добавки Е

E 320, E 100, E 101, E 621, E 631, E 626, E 627, E 459

БодунOФФ грейпфрут

БодунOФФ грейпфрут
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9 г
Калорійність - 35 ккал

Штрих-код

4820149790093

Харчові добавки Е

E 290, E 330, E 444, E 414, E 160a, E 331, E 211, E 363, E 375, E 101

Приправа ТМ «Мівіна»

Приправа ТМ «Мівіна»
В 100г продукту:
Білки - 3.8 г
Жири - 2.4 г
Вуглеводи - 13.1 г
Калорійність - 91 ккал

Штрих-код

4820077250353

Харчові добавки Е

E 160c, E 621, E 101, E 100, E 631, E 627

Напій «Бодунофф»

Напій «Бодунофф»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 9.6 г
Калорійність - 37 ккал

Штрих-код

4820149790022

Харчові добавки Е

E 331, E 290, E 330, E 211, E 363, E 300, E 375, E 307, E 101

«Ред Булл» («Red Bull»)

«Ред Булл» («Red Bull»)
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 10.8 г
Калорійність - 44 ккал

Штрих-код

9002490100070

Харчові добавки Е

E 150, E 101, E 331

Енергетичний напій «Control»

Енергетичний напій «Control»
В 100г продукту:
Білки - 0.4 г
Жири - 0.1 г
Вуглеводи - 10.9 г
Калорійність - 47 ккал

Штрих-код

5901828330018

Харчові добавки Е

E 330, E 331, E 150d, E 101, E 375, E 290

Нектар «Мультивітамін» ТМ «Біола»

Нектар «Мультивітамін» ТМ «Біола»
В 100г продукту:
Білки - 0.3 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 11.9 г
Калорійність - 48.7 ккал

Штрих-код

4820010891612

Харчові добавки Е

E 101, E 300, E 375