Продукти з добавкою «E100»

Гірчиця «Торчин»

Гірчиця «Торчин»
В 100г продукту:
Білки - 6.1 г
Жири - 7 г
Вуглеводи - 15 г
Калорійність - 162 ккал

Штрих-код

4820001314366

Харчові добавки Е

E 260, E 100

Вермішель «Rollton»

Вермішель «Rollton»
В 100г продукту:
Білки - 7.6 г
Жири - 19 г
Вуглеводи - 51.7 г
Калорійність - 413 ккал

Штрих-код

4820179250077

Харчові добавки Е

E 627, E 631, E 160a, E 100

Торт «Рошен»

Торт «Рошен»
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 49 г
Калорійність - 490 ккал

Штрих-код

4823005302322

Харчові добавки Е

E 100, E 132, E 162

Соус «Кальве» каррі з ананасами

Соус «Кальве» каррі з ананасами
В 100г продукту:
Білки - 0.5 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 13 г
Калорійність - 270 ккал

Штрих-код

8722700073635

Харчові добавки Е

E 100, E 1422, E 160a, E 200, E 260, E 330, E 385

Київський торт

Київський торт
В 100г продукту:
Білки - 5.5 г
Жири - 30 г
Вуглеводи - 49 г
Калорійність - 490 ккал

Штрих-код

4823005302797

Харчові добавки Е

E 160c, E 132, E 100, E 162

Вафлі «Лимончик на фруктозі»

Вафлі «Лимончик на фруктозі»
В 100г продукту:
Білки - 5.3 г
Жири - 29 г
Вуглеводи - 61.9 г
Калорійність - 530 ккал

Штрих-код

4820002303727

Харчові добавки Е

E 330, E 500, E 100, E 322

Гірчиця «Торчін» хрін

Гірчиця «Торчін» хрін
В 100г продукту:
Білки - 4.8 г
Жири - 7.4 г
Вуглеводи - 16.5 г
Калорійність - 152 ккал

Штрих-код

4820001311785

Харчові добавки Е

E 260, E 100

Морозиво «Чунга-чанга» ТМ «Ажур»

Морозиво «Чунга-чанга» ТМ «Ажур»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 22.1 г
Калорійність - 88 ккал

Штрих-код

4820057592886

Харчові добавки Е

E 330, E 407, E 412, E 120, E 140, E 100, E 160a

Сластики «Жувіленд» тропічні фрукти

Сластики «Жувіленд» тропічні фрукти
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 69.8 г
Калорійність - 284 ккал

Штрих-код

4823015643323

Харчові добавки Е

E 406, E 422, E 330, E 100, E 160c, E 141, E 120, E 300

Аеро «Нестле»

Аеро «Нестле»
В 100г продукту:
Білки - 5.1 г
Жири - 29.9 г
Вуглеводи - 61.5 г
Калорійність - 538 ккал

Штрих-код

7613033563454

Харчові добавки Е

E 322, E 100, E 141

Льодяники «Фруктове асорті»

Льодяники «Фруктове асорті»
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 0 г
Вуглеводи - 97 г
Калорійність - 392 ккал

Штрих-код

4013197767010

Харчові добавки Е

E 330, E 100

Тік Так фестиваль

Тік Так фестиваль
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 95.3 г
Калорійність - 386 ккал

Штрих-код

800050007896

Харчові добавки Е

E 296, E 334, E 300, E 414, E 470b, E 100, E 120, E 141, E 903

Драже Ем-енд-емс максі

Драже Ем-енд-емс максі
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

5000159446389

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Снеки «Бульбарики» сир

Снеки «Бульбарики» сир
В 100г продукту:
Білки - 5.2 г
Жири - 0.4 г
Вуглеводи - 82.6 г
Калорійність - 355 ккал

Штрих-код

4820087821048

Харчові добавки Е

E 100, E 621, E 330, E 551, E 160c

Гірчиця «Маринадо»

Гірчиця «Маринадо»
В 100г продукту:
Білки - 9.4 г
Жири - 2.83 г
Вуглеводи - 2.63 г
Калорійність - 128.75 ккал

Штрих-код

4820078570870

Харчові добавки Е

E 260, E 200, E 415, E 100

Ем-енд-емс молочний

Ем-енд-емс молочний
В 100г продукту:
Білки - 4.3 г
Жири - 19.2 г
Вуглеводи - 71.5 г
Калорійність - 481 ккал

Штрих-код

4607065000882

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Ем-енд-емс

Ем-енд-емс
В 100г продукту:
Білки - 9 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 61 г
Калорійність - 510 ккал

Штрих-код

4607065000790

Харчові добавки Е

E 322, E 171, E 133, E 150d, E 100, E 120, E 903, E 1400

Біфідойогурт «Активіа» цитрус мікс

Біфідойогурт «Активіа» цитрус мікс
В 100г продукту:
Білки - 2.9 г
Жири - 1.5 г
Вуглеводи - 12.9 г
Калорійність - 77 ккал

Штрих-код

4820109925280

Харчові добавки Е

E 331, E 407, E 120, E 160c, E 100, E 330

Сирок «Дольче» лимон

Сирок «Дольче» лимон
В 100г продукту:
Білки - 7.8 г
Жири - 21.2 г
Вуглеводи - 32.9 г
Калорійність - 353.6 ккал

Штрих-код

4823065708768

Харчові добавки Е

E 100, E 410, E 415, E 322, E 331

Тік-Так вишня-маракуйя

Тік-Так вишня-маракуйя
В 100г продукту:
Білки - 0.1 г
Жири - 0.5 г
Вуглеводи - 94.8 г
Калорійність - 387 ккал

Штрих-код

80756897

Харчові добавки Е

E 414, E 470b, E 100, E 120, E 903, E 334, E 296, E 330

Чіпси «Люкс» з паприкою

Чіпси «Люкс» з паприкою
В 100г продукту:
Білки - 5.7 г
Жири - 33 г
Вуглеводи - 50.5 г
Калорійність - 520 ккал

Штрих-код

7622210123145

Харчові добавки Е

E 100, E 621, E 160c

Морозиво Фішка «Ажур»

Морозиво Фішка «Ажур»
В 100г продукту:
Білки - 3.2 г
Жири - 24 г
Вуглеводи - 25.5 г
Калорійність - 331 ккал

Штрих-код

4820057595290

Харчові добавки Е

E 150, E 160a, E 471, E 412, E 407, E 410, E 100, E 322

Соус «Тартар» ТМ «Торчин»

Соус «Тартар» ТМ «Торчин»
В 100г продукту:
Білки - 0.9 г
Жири - 47 г
Вуглеводи - 7 г
Калорійність - 455 ккал

Штрих-код

4820001312195

Харчові добавки Е

E 260, E 270, E 415, E 100, E 202, E 385, E 160a, E 1442, E 1450

Курка варено-копчена «Амстор»

Курка варено-копчена «Амстор»
В 100г продукту:
Білки - 18 г
Жири - 11 г
Вуглеводи - 0 г
Калорійність - 156 ккал

Штрих-код

2925466306986

Харчові добавки Е

E 452, E 621, E 631, E 160c, E 100, E 250, E 415, E 410, E 451, E 450

Гірчиця «Французька зерниста» ТМ «Руна»

Гірчиця «Французька зерниста» ТМ «Руна»
В 100г продукту:
Білки - 7.4 г
Жири - 8.8 г
Вуглеводи - 11.5 г
Калорійність - 154.6 ккал

Штрих-код

4820015944955

Харчові добавки Е

E 260, E 100

Гірчиця міцна ТМ «Руна»

Гірчиця міцна ТМ «Руна»
В 100г продукту:
Білки - 8.8 г
Жири - 8.8 г
Вуглеводи - 9.9 г
Калорійність - 154.6 ккал

Штрих-код

4820015943897

Харчові добавки Е

E 260, E 415, E 100

Торт «Данко» ТМ «Лучіано»

Торт «Данко» ТМ «Лучіано»
В 100г продукту:
Білки - 4.7 г
Жири - 13.1 г
Вуглеводи - 39.2 г
Калорійність - 288 ккал

Штрих-код

4820019891330

Харчові добавки Е

E 420, E 330, E 202, E 322, E 476, E 120, E 100, E 133

Ментос rainbow

Ментос rainbow
В 100г продукту:
Білки - 0 г
Жири - 2 г
Вуглеводи - 92 г
Калорійність - 390 ккал

Штрих-код

87311396

Харчові добавки Е

E 330, E 414, E 903, E 150, E 100, E 120, E 163, E 162

Крекер «TUC» сир

Крекер «TUC» сир
В 100г продукту:
Білки - 8.4 г
Жири - 25 г
Вуглеводи - 56 г
Калорійність - 485 ккал

Штрих-код

7622300652234

Харчові добавки Е

E 621, E 627, E 631, E 551, E 330, E 327, E 340, E 414, E 100, E 503, E 223, E 469, E 459

Бісквіт «Рошен» медовий (6 шт х 50г)

Бісквіт «Рошен» медовий (6 шт х 50г)
В 100г продукту:
Білки - 4 г
Жири - 21.4 г
Вуглеводи - 51.9 г
Калорійність - 426 ккал

Штрих-код

4820007244285

Харчові добавки Е

E 420, E 422, E 450i, E 500, E 475, E 322, E 270, E 1510, E 407, E 330, E 150d, E 160c, E 100, E 150